Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: nejlepší

přesně tak..a navíc gaga má talent a naživo zpívá furt a moc dobře..
  • Re: Re: Re: Re: Re: nejlepší

Taky bych rekla..jako asi proste nazivo zpivat neumi a nekdo to tu nechce priznat..tanecni kroky..twl to asi ostatni nemaj..fct vymluva..pste neumi zpivat nazivo nema poradnej hlas na to..muj nazor..
  • Re: Re: Re: Re: nejlepší

NOOO TAK TO BYCH SE HÁDALA!!.. *13* *13* Jako to si snad delas prdel ne?!! xDD...Britney nesahá lady gaga ani po kotníky!!..a gaga má stokrát lepší hlas než náká britney kerá je minulostí nebo prostě tu bych řekla že zrovna ona je ta poslední kerá by se sní mohla twl měřit!..
  • Re: nejlepší

Přesně tak,pro mě taky,naprosto souhlasím!!..
  • Re: Re: nejlepší

Přesně!!..taky naprosto souhlasím!!.. *14* *3*
  • ♥♥Lady GaGa!!♥♥

Její písničky pstě nej♥ ona nejlepšíí♥♥..=))
  • ♥♥♥♥NEJLEPŠÍÍ!!♥♥♥ ♥

Nejlepšííí!!♥♥♥:-***=))I LOVE LOVE LOVE LADY GAGA!!!!♥♥♥..Poslední dobou to má ale prý těžký jsem četla..=((( Kéž by to nebyla pravda co psali..:((..doufám..Je mi jí mooc líto,mrzí mě to..prostě na ní fakt nedám dopustit,doufám a věřím jí že se z toho dostane a bude to zas v pohodě =):(.. *9*nechci aby se jí něco stalo fct si o ní dělám starosti..:( tak skvělá zpěvačka..:(♥
  • ....

Má zvláštní ale pěkný písničky, je drzá nic proti ní nemám :) poslouchám jí ráda ale příde mi že na sebe těma svýma, ikdyž dost dobře vychytanýma oblekama upozorňuje ;) . Ale je in a je dobře "vystajlovaná" ;D
  • lindicka21

BloG

i-am-lindushka.blog.cz

Něco málo o lady gaga <3
  • THE BEST!♥♥

Lady gaga je prostě nej!♥ Je skvělá,zbožňuju jí♥!!Má ůžasný písničky,který se mi prostě neoposlouchaj♥,mohla bych je poslouchat prostě pořád♥,zpívá náhodou skvěle, má supr klipy, hlavně telephone byl a je fakt pecka!♥ Když sem to viděla poprvý, tak sem byla ůplně překvapená, protože tohle sem fakt nečekala..fct skvělej klip♥ i ta písnička♥ fkt tenhle klip je prostě nej♥ nejlepší klip kterej tady kdy byl♥ a navíc Gaga je prostě fakt ůžasná♥ ona přišla s něčim novým, ty její kostýmy♥,nebo na jejích koncertech určitě nuda nikdy neni..dycky něčím překvapí, něco nového vymyslí,..Někdo takový a něco takového tady prostě ještě nebylo..Líbí se mi na ní ta její nápaditost, vkus, styl, ta její praštěnost,bláznivost..,má supr hlas,prostě jí miluju♥♥ I LOVE GAGA!!♥
  • Re: blee

presne!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1*
  • sumec

blee

ty seš divnej lady gaga umí tisíckrát líp zpívat než třeba... Hannah Montana *16*
  • martinkooooooo

ma super songy
  • veronica.m.

Re: Re: GAGA

?????????????
  • nevíte?

nevíte....? gaga má novou písničku? chtela bych si neco vypočut! *1* PROSIIM!
  • Re: GAGA

Lady Gaga obdivuji,ale štve mě že změnila turné .. Já už si lístek objednal ..A 160 € Poslal WOrldticketshop.cz. Pokud mi nebude zaslána náhrada do 30.4. .Ať si připraví na ně podám žalobu!!A budu požadovat 250000€URO!!!! Za ušlý zážitek.Jsem sklamaný Lady Gaga.Styď se!!!
  • Re: GAGA

jj alejandro ta je pekna sice sem ji neslysela celou ale to nevadi je pekna si musim koupit the fame monster *4*
  • GAGA

jeziss MILUJI TE GAGA!!!najj... na svete!!! Alejandro je suprova pisnička!!!INAK sem neviedela jaky ma ta piseň nazov!!díky že mi nekdo napsal nazev!!! *1* GAGA=BEST !!!! *14*
  • roosalie

:D

je suprová:D ted furt poslouchám Alejandro :) úžasná písnička:D *14* *14* *14* *14*
  • antidicaprio

ona

super zpěvačka *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit