Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Koncert

To je cena vstupenky pro Lady Gagu? Není to nějak málo za to co předvádí? *7*
  • Koncert

Lady Gaga tady bude 17. listopadu v pražské O2 areně.
    "Vstupenky budou stát 1 390 až 2 590 korun.

VIZ: http://kultura.idnes.cz/provokaterk a-lady-gaga-zamiri-v-listopadu-do-p rahy-fwh-/hudba.asp?c=A100503_11454 2_hudba_jaz

ale předpokládám že už to víte..........
  • Re: .

no to presne sem cetla..=((
  • Re: její imitátor Derrick Barry..

presne!!! *4* *4* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: lady2SEMJAA

nojo mozna ma ve jmenu taky lady ale jinak je to uplne nekdo jinej..ona je proste jen jedna..=))
  • PRO všechny, kteří si myslí, že je Lady Gaga lesba !

Je to z článek z února :

Lady Gaga se konečně pžiznala, a v rozhovoru pro E! onnline řekla ským spí:

Překlad z videa: ,,Nejsem lesba, nedělám grupáč a nespím s klukama, kteří mě doprovází tančením...Ou vlastně s jedním spím, a to s --- ( jeho jménu jsem nerozuměl :( ale video ho ukazuje, je to ten těch tří kluku jak s Lady Gagou tancují a je to ten běloch pak jsou tam jed dva ,,černoši",snad jméno pak doplníte :) ) a to už přes rok. ....
  • Re: Re: lady2SEMJAA

ale ještě jedna je, nedávno o ní psaly v Bravu a Dívce - jmenuje se Lady Jane :).. :)
  • .

v bravu nebo kde bylo napsaný že je Lady těžce nemocná
  • estela

její imitátor Derrick Barry..

..je best !!!!!!!!!!!!!! *15*
  • Re: Re: GAGA

to podle mě by neudělala schválně,taky si myslim že to neudělala ůmyslně a že by za to mohla..třeba jí to prostě nevycházelo,nwm..
  • Re: GAGA

jj souhlas Gaga best!!!! taky jí naprosto lawujuu!!!♥♥♥♥♥ *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *3*

to já už mám dlouho.. *4* *4* jj všecky její songy=nej♥♥ ona nej♥♥ mám jí moc ráda♥♥..a alejandro je taky super písnička♥..
  • Re: good

tak vidiš a pak o ní řikáš hnusný věci, tak jako nwm..
  • Re: blee

Máš naprostou pravduu♥♥♥.. *3* *3* *5* *3* *14* *14* *3* *4* *4* *4* =))))!!!

myslím, že to zas tak její vina nebude....neslyšel jsi o Haus of Gaga??
  • Re: BloG

Hmm že nikde ten tvůj blog neni k nalezení..divný..
  • ♥♥L.G.♥♥

Seš jednička Gago!!♥♥♥=))):-*** *14* *3* *14* MILUJUU TĚ!!!♥♥I LOVE YOU SO MUTCH♥♥♥!!! *14* *14* *14*
  • Re: lady2SEMJAA

Promin,ale jako fakt trapny..zadna druha gaga neni,je jen jedna a to ta prava. a nemusis ji hned kopirovat!....
  • Re: lady2SEMJAA

XDDD....To mě pobavilo..xDDD......Ty a Lady Gaga 2??!!...xDDD..Noo tak to asi těžko..xDD..Gaga je jen jedna a je nej!..xD..To bych "tě" chtěla vidět...xDD
  • lady2SEMJAA

JAA SEM LADY GAGA 2!!!!! *8* *14* *14* *14* *15* MILUJI TE GAGA 1!!!!!!!! JAA SEM GAGA 2!! MILUJI TE GAGA 1!!!! *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit