Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ♥GaGa♥

GaGa musí jít vejš!!!(top osobnosti) Co dělá tam dole!! jako co to je!!! Celý blbě!! GaGa má bejt upe nahoře!! je v tom pšknej bordel!! GaGa do toho!! je NEEEJ!!!! Musime ji tam nak dostat, treba kdyby sme posilali vic fotek *3* *4* ale přece ona nemůže bejt na 8.!..
  • Re: Re: Lady Gaga

andel vypada spis jako zjev a jeji vkus mno radsi se poblit a ma furt jen paruky ma ubec naky vlasy?:
    *3* *5* *8*
  • Re: GaGa 4-ever

Všecko cos řekla--moje slova!! *3* *4* Přesně!! Taky mám její všechny CDčka originály a CD The Remix *14* *14* *4* Fakt NEJ NEJ NEJ!!!!!♥♥♥♥ Miluju jíí ona je BEST!!!!♥♥♥ a její písničky!!♥♥♥
  • Re: Re: nevím

Asi tak
  • Re: Re: nevím

xDD..Taky si řikám hele..xDDD
  • k-a-ro-l-ink-a

koncert

nevíte kdo bude na koncertu dělat předskokana??
  • Re: nevím

děláš si prdel? to mě fakt pobavilo ahoj lady gago ! myslíš si že umí česky a přečte si t ?? omg *1*
  • nevím

ahoj lady gaggo! mě se tak líbí od tebe písnička PAPARAZZI, kterou zpíval taky v československé superstar MARTIN CHODÚR! TAK PPPPPPA... *4* *4* *4*
  • gemini32

Prosííííím lidíííííííííí !!!!!!!!!!! :'(

Moc vás prosím ... kdo tam jede napište ... :'( prosííííím :'( ICQ ... 400 916 139 :'( prosííííííím *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Re: paní Jonasová

..xDD..Promin,..ale trochu brzo ne..xDD
  • gemini32

Re: paní Jonasová

twle ... my tu o tom vsichni mluvime a ty s takym dotazem xD ja dokonce vim kolik stoji listky kdy a kde !! jenom sehnat ritire ktery me veme sebou :( *10* *10* *8* *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9*
  • paní Jonasová

a víte že sem přijede 17.11.2010 že tady bude mít koncert v Praze ??? *4*
  • gemini32

Re: Re: Někdo starší 18let a z okolí Karviné nebo Ostravy?

pls napis mi nato ICQ 400-916-139 :( PLSS moc ... :(
  • Re: Někdo starší 18let a z okolí Karviné nebo Ostravy?

ja bych mozna mohla :D
  • lady best

..severe war between singers.... lady gaga is best!!! *5* *15*
  • gemini32

Někdo starší 18let a z okolí Karviné nebo Ostravy?

Prosím někoho kdo by byl od Ostravy Karviné nebo někde od tud ... a starší 18 let a jel na ten koncert 100% ať mi napíše na ICQ 400-916-139 pls ... rodiče řekli že když bude někdo takový tak že mě možná pustí :) PLSSSSSS *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *1* *1* *4* *4* *14* *14*
  • Re: Lady GaGa

A proč tam nemůžeš??..Hele já tam du a nehoráázně se těšim..♥♥♥!!!..hele promin,ale seš trochu pozadu..O jejim koncertě v čr se mluví a ví už dlouho..Řikali to v televizi,řikaj to v rádiích,píšou to všude..se divim že o tom ještě nevíš, ale neva
  • Re: Lady GaGa

Děláš si ze mě p***l??!! Jako fakt?!!! =-00..To neni možný..TVŮJ TATKA SE S NÍ ZNÁ??!!
  • bajulisek

Lady GaGa

Chcu moc za Lady GaGa sice můj tatka se sní zná ale nemůžu jse k ní dostat :( moc tam chcu aspon abych jí viděla na svoje vlastní oči nevítě někdo jestli bude v CZ mít concert? prorsíím odepište mi na E-mail: Bajulka123456789@seznam.cz předem díky :) *3* *4* *4* *4*
  • Re: GaGa 4-ever

Moje slova..!!..♥♥ *3* *3* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit