Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Fuj

Přesně!! xDDD JAKO DEM DO NICH!!! TAKOVÝ TADY NEMAJ CO DĚLAT!!! *16*
  • Re: Re: Fuj

Přesně!! *8* *16* *10* Nevim co tady takový jako ona/on dělá!!! ANI NEPOZNAJ SKVĚLOU/NEJ ZPĚVAČKU TÝHLE DOBY!! OMG!!! *16* *8* Nevim jak by se showbuissness, rádia atd obešla bez GaGy! jako ona je SKVĚLÁ tak nevim co tu takový jako tenhle ma*or řešej!!!
  • Tereza

Re: Fuj

A co mi stim tady že jí nesnášíš?..Tak si nám to řekla a je ti OK?:D *8*
  • badboys

Koncert

Prosim, pokud nekdo jedete na prazsky koncert Lady Gaga, date mi vedet???? Mohli bychom udelat nejak srazik..... *1*
  • Re: Re: Re: Re: So happy I could Die

ja bohužel nepůjdu na její koncert ale jsem její fanynka a miluji ji! LadyGaga2toSemJá!!!!
  • Re: Fuj

anti bieber! a anti vsichni ktery ty poslouchas! Lady GaGa je genius dnesni hudby!Kdyby nebyla tak se nic jinyho poslouchat neda! *10*
  • Re: Fuj

Tvuj nazor. Tak to sem ale nemusis psat takovyhle hnusarny o ni. tohle je fanklub lady gaga a nikoho tu nezajima ze ji nesnasis. di si to povidat jinam kdyz nejsi jeji fanousek tak co sem lezes?!!
  • Fuj

Ta je nejhorší na světě já ji upa nesnáším
  • Re: koncert

Náhodou to vím Mr. Duck *14*
  • Re: So happy I could Die

Nechci se tě dotknout, neber to prosím osobně, ale jsi na 1. stupni ZŠ, nebo již na 2. stupni ZŠ. Vzhledem k tomu, že máš problémy s větnou skladbou bych si tipl, že na prvním. Mám pravdu? *5*
  • Re: Re: Re: .

Ale já jí nezávidím vůbec nic. Jen se mi nelíbí její hudba, styl a vystupování. Je to jen můj subjektivní názor. *5*
  • Re: Re: Re: So happy I could Die

Dyt jo *4* *4* Máme na to upe stejnej názor jak tak koukáámm!!! *3* *4* *14* *4* JJ ona je NEJ NEJ NEJ!!!!! JE PROSTĚ BEST!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* Taky jí milujuu!!! ale to uz sem rikala.. *4* *4* ♥♥ deš na její koncert?♥
  • Re: Re: So happy I could Die

no ja vím že mám pravdu! všechno dobré o lady gage je pravda, protože ona je dokonalá! já ji miluji! *14* *14* *14* *14* *14* ona je prostě nejlepší ze všech nejen zpěváků a zpěvaček, ale ze všech!
  • Žebříček top osobností

Achjo!!!.. *9* *9* Lady GaGa už byla na 7. místě v top osobnostech a ted zas klesla na 8.!! *16* *8* *10* *13* *5* *9* Musíme jí pomoct dát vejš lidii!! má bejt ůplně nahoře a né až tady!!.. *9*
  • werruu

Re: So happy I could Die

Máš naprostou pravdu!! Ta písnička je vážně skvělá jako všechny její ostatní♥♥ *3* *4* *14* *14* *14* ..Tu písničku mám nejen staženou ale také na jejím CD!♥ Ona je bestová!!! jí milujuu!!♥♥
  • werruu

News Lady Gaga♥

Čauky lidii =)),hele nejdou mi do novinek dát další novinky..=((// nevim jakto,ale prostě to nejde tak vám to dám sem,přestože je už někteří z vás určitě taky ví..Dám to sem pro ty co to ještě neví..-Asi tak přibližně od 3. května možná později jak kde se začalo už prodávat CDčko Lady GaGa The Remix, které obsahuje 17 různých super remixů. Také už vyšel stylový USB-klíč ve tvaru malé postavičky Lady GaGy. Je to speciální limitovaná edice aktuálního alba The Fame Monster. V ní je také 9 remixů různých a všechny doposud natočené videoklipy. Také se v New yorkru prodávají její trička,atd..Brzy už k nám dorazí i její nový videoklip Alejandro =))!!! Což už ale většina z vás nejspíš taky ví.
  • mj22

Re: Re: Lady GaGa

Jako a ty jí to věříš? *15* *15* celkem mě to pobavilo *1* snaží se jenom udělat zajímavou tak si vymýšlí,že se s ní její taťka zná...na 100% vím,že by se GaGa nezahazovala s nějakým čechem(tím nechci jejího otce urazit,ale taková hvězda prostě s obyčejnými lidmi do styku normálně nepřijde)..
  • syndynka

denny

Ahoj až budete mít čas koukněte na můj blog jsou tam novinky o všech celebritách american-star-news.blog.cz
    díky
  • So happy I could Die

Lady Gaga obdivuji tě ... má super písničku: So happy I could Die: stáhněte si ji! je vážně nejlepší! *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pro všecky fans Lady GaGa

Heej lidii musíme navštěvovat co nejvííc profil Lady GaGa a pak bude v top osobnostech vejš!!..=)) sem si to rozklikla a zistila sem že to je podle návštěvnosti..(ty co to už věděj ok) Takže tohle je pro fans Lady GaGa =) ztm pa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit