Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • badboys

Re: Re: koncert

tak to sme natom stejne.S dementama nikam
  • Re: koncert

mi jedeme na koncert jede nas 8 už se těšíme dva kluci a sest holek. tak se mozna potkame. 774 922 594 *3*
  • kiris

Re: koncert

s tebou ? nikdy !!! *15*
  • Re: Re: Ubohost.

Asi tak no, Gaga má jednu výhodu že se u mí ukazovat a má taky co ukazovat . Zato tadleta 17letá holka si myslim že má ještě dost času, ale hlavně nato aby si vymýšlela videoklipy který budou odpovídající jejímu věku proboha. Mohla by mít svojí úroveň .
  • Re: Re: Ubohost.

to chce klid originál je jenom jeden *FOREVER* *4* *4* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: koncert

hle no jak myslis stejne tam du s vice lidma ale jak myslis dam na tebe *14*
  • Re: Re: Re: Re: koncert

Bejt tebou tak s nim radsi nikam nejdu..buchvi co je zac

Bože ty seš nervní...Jako sorry ale tohle je fakt už hrozný..Bože tak když se nikdo NEHLÁSÍ, tak asi NECHCE!! a buchví co seš zač,se mi nezdas..podle toho jak se chovas
  • Re: Ubohost.

Přesně!!! Naprostá pravda!! Moje slova tohle!!..Je jednoduchý po někom nápady zkopírovat,ale těžký je je vymyslet!!..Mileyna se samozřejmě prostě MUSÍ OPIČIT!!! *16* *16* *8* *5* taky mě pěkně namíchla timhle!!! *16* Je to kráva fkt twl..ona měla svuj styl a ted ho uz nema protoze se z ni stala kopirka..fakt najednou GaGu jaždá druhá kopíruje!! (zpěvčky,..) Ona přijde s něčim novym a ostatní její nápady hned kopírujou aby byly stejně IN..!!! *16*
  • badboys

koncert

Sraz na kocertu lady gaga? *16*
  • Ubohost.

Docela mě dostal videoklip Miley Cyrus, nevim jestli ste ho viděly k písničce can´t be tamed , ale jako je to ubohá nabodobenina Lady Gaga... jako nevim jestli si ta holka myslí že může bejt jako ona.. ale docela mě to nas****...Málá holka co si hraje na paní nápadů jako je Lady Gaga . *13*
  • Re: ??

Asi to že dokáže zaujmout a navíc neumí jenom tohle jako ona vymýšlela písničky různým zpěvákům atd. Není jenom o tom že dokáže zpívat že má svůj styl.
  • Re: Re: Re: koncert

no newim *1* podle toho jak to pude *1* *1* *1*
  • Lady Gaga

Miluju Pisnicku Alejandro *14* fakt jedna z nejlepších *3*
  • badboys

Re: Re: koncert

tak dame srazik,co ty nato?
  • Re: Re: Fuj

dobře si ji/mu to nandal *1* ale jo máš total pravdu *total score*
  • Re: Re: Fuj

jo tohle si jdi psat někam jinam páč tvoje anti názory myslim tady nejsou žádaný jinak nic proti tobě aby ses nenaštval/a

Jááááá! *1* *1* *1* a fakt se upe strašně těšim *15* *15* *15*
  • badboys

koncert

Ja bych byl rad,kdyby mi taky nekdo odpovedel, kdo jde na kocert
  • ??

proc je pro vas tak skvela? co umi special? 1)zpivat 2) oblikat se 3) vystupovat 3) sokovat... to je vsechno?? nic moc.. vim ze je originalni a vsichni teen o ni proste stojej a radia uz sou bez ni taky na suchu ale me se az tak vyjimecna nezda... kazdopadne jnm sem se vas sem na tohle prisla zeptat, nic proti ni nemam.. pls odpovezte, cau)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit