-
Re: Re: Songy
to tetovanie co ma na chrbte ..my little monsters ..." neni to take .........vsak uz to s tym slovom monster prehana.... -
Re: Songy
sliseli ste o tom...???jak lady gaga byla jestte mala , sla z rodicm,i do nobl restaurace a tam sa postavila na stol a zacala tancovat ??? fakt....sympatacka....heh -
Re: sem!!!
mas pravdu.lady gaga je nejlepsi !!! *4* a.....za to ze chodi inac oblecena ju predsa preslavilo ...vdaka tomu ...taze....nevim jak vy ale ja si myslim ze je svojstylova !!! *3* -co vy nato ??? vzdyt clip telephone je uzasny , jak mala klobuk telefon,plechovky vo vlasoch......je proste super !!! neviem jak vy....ale...... *3* -
Re: Re: Názor
Nedělám nejchytřejší, jen mám starost o tvé zdraví *3* . -
Re: Re: Re: Re: lady gaga
já sem obrovska fanynka LADY GAGA a nikdo nebude rikat ze selena gomez je nej je to maly dite a velka ubozacka zejo lidi *14* *14* *14* *5* -
Songy
moc se mi líbí její songy,byla dokonce prohlášena za ,,královnu Popu" současnoti,ale její osobnost neberu. to jakým stylem se převléká a jak vypadá, (bere těžké drogy a bůh ví,co ještě) je u ní pro mě velké -. Její live koncerty mi příjdou šílené,jakokdyby to nebyla ona... Ale to jí nevyčítám,hlas má upravený,jako každá zpěvačka. Každopádně se omlouvám všem,co ji mají rádi,ale prostě tohle je můj názor. A myslím si,že Anamucken(a) to vystihla celkem dobře. Nepomlouvejme zpěvačky,s úplně jiným stylem hudby!!!! *13* -
Re: Názor
Nedelej nejchytrejsi prosimte!!!..Tomuhle nemuzes rozumet!!!! kdyz nevis jak to mysli ten dotycnej coz sem ja tak se do toho neplet a nekomentuj!!.. -
sem!!!
Lady Gaga je nejlepší !...... kdo souhlasí?? -
Názor
Ahoj. Na Lady GaGa mám docela dobrý názor, (jako skoro na všechny =D) ale proč? Protože má skvělé videoklipy, k nim hezký písničky a ty kostýmy? Ty jsou pro vyražení dechu úžasem =). První videoklip jsem viděla k písničce Just Dance (to bylo seznámení s Lady GaGa) a hned na začátku mě překvapil její kostým, kterých přes celý videoklip byla spousta. No zpěv (hlas) se mi v některých písničkách nezdá, protože je na mě moc ,,hrubý''. Uplně u mě vítězí druhý viděný kostým z videoklipu na Poker Face ( říkám mu Egypť =D). Potom ještě vedlejší komentář: Nerozumím tomu, proč tady srovnáváte celebrity. Každý poslouchá jinou hudbu a přece je nesmysl hádat se tady kvůli hudbě (pravda, bránit sého ,,nej'' vám nikdo nezakazuje, ale nenavážejte se tím do jiných celebrit). Třeba já poslouchám Lady GaGa i Miley Cyrus a dokonce i Selenu Gomez. Musím říct, že vymlouvání se na videoklipy je ubohé (jako líbilo se mi video k songu When I Look At You a nezesměšňuju tady Lady, že má hrozná videa, protože nejsou ve stylu Miley). -
alejandro
Nejnovější klip k songu Alejandro je naprosto uzasnej -
Re: ??
To nepochopíš..=PP..xD.. *14* *14* ♥ *3* *4* -
Re: juch :)
Nejsi jedninej/ná *3* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *3* *4* *4* -
Re: Alejandro
Ej ... čekala jsem až konečně to zapnou :D a taky jsem byla mezi prvníma co to zapli :D:D:D ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: lady gaga
Já taky :D A nevím proč dětičky :( Mě je dvanáct a snad ňáký dítě nejsem :D *8*
no dobře. Možná ale jen trošilililinku :) -
juch :)
Noo, lady gaga je super :) Hlavně alejandro :D Mám všechny její céda a lístky na koncert.. Už se těšíííííím moc :) *3* *15* -
Alejandro
Tak co lidi?..Viděli ste už její videoklip Alejandro,který dneska (neni to dlouho) vyšel?.. *4* *4* *4* *14* *14* ♥♥♥..Je skvělej,fakt bomba,a docela šok jako.. *4* *4* Mě se líbí, je ale takovej hodně tmavej,pomalej,..chvílema se to tam rozjede ale prostě telephone vede.. *4* *4* Jinak prostě fakt mazec!! Jako ten kdo vidí klip je mu hned jasný že náká selena nebo miley na ní prostě nemaj!..a to at už se podívaj na telephone, bad romance,paparazzi,..Prostě LADY GAGA je NEJ!!!!♥♥ Jako nevim jak tady Někdo může napsat že Selena je lepší!! možná pro něj!! ale jako s Gagou se asi těžko bude srovnávat!! jak s hlasem, tak s klipama!!!...xDDDD...Např. (ted nic proti) ale v klipu naturally se tam jen tk vrtí za to gaga to má propracovanější a zajmavější a víc se tam toho děje..a jestli se cyrusová chtěla podobat Lady GaGa, tak to se jí fakt nepovedlo, páč Gagu prostě nesmete!! prej: strčila Gagu do kapsy!..xDDD No tak to asíí těžkoo..a tenhle klip je toho důůkazem.. *3* *4* *4* *4* *4* Jj fanoušci Seleny a Miley budou mít na tohle za chvíli komentáře možná, ale každý má právo na svůj vlastní názor, tak zatim *4* -
Dokonale řečený!..=))Souhlas.. *4* *3* *4* -
Re: Re: lady gaga
Tak to OPRAVDU nejsi!!..Přidávám se, protože jsem taky její velká fanynka♥♥♥♥... *14* *14* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: lady gaga
pravda... *14* -
Lady GaGa je dáma zato ona, ona je ještě dítě . *13*