Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ???

ahojte v LG filmografii je ze hrala ve filmu Shopaholici,ale ja sem ji tam nevidela,koho tam hraje?
  • Re: ryba!

NENI za znamení ryba, ale beran,musim tě sklamat.
  • Re: ..

...Malej detail > ona neni za znamení ryba ale beran. *1* *3* *4*
  • avrilnanalavigne

Re: uzasna

Máš sice pravdu,taky sem fanynka Lady GaGa ,ale prosim tě nauč se psát,tolik chyb by neudělal ani prvňáček. *1* *1*
  • Re: Re: Re: Ženská?

No...Podle mě z ní v klipu Bad Romance anorektičku neudělali, protože Lady GaGa začala držet různý drastický,šílený diety, tak prostě zhubla..
  • Re: Re: Anketa

=OO....bože kde žiješ?!..=OO...Jako jak můžeš pochybovat o hlasu Lady GaGa??!!!!...=OOO...Nemám slov...A Britney Spears??..Tak ta se s ní nemůže měřit..nenapsalas ani slovo pravdy..
  • Re: Re: Re: Re: Re: Aaaa jsem šťastná !!!

Jéé dííík mooc!!.. *4* *14* *14*
  • gemini32

Re: ...

Njn ... Doufejme jen že se to nestane ... :-)
  • gemini32

Re: Re: Re: Re: Re: Aaaa jsem šťastná !!!

twle proč to nejde ?? to je jedno bylo na LadyGaga.com v shop a od Velké Británie ...
  • gemini32

Re: Re: Re: Re: Aaaa jsem šťastná !!!

http://store.universal-music.co.uk/ euro/Lady-Gaga-Glasses-Skinny-Fit-T -Shirt-2010/invt/30511001

Tohl e je uplně nejhezčí ... takové jednoduché ... snad jediné co bych mohla nosit doškoly :// *14* *14* *14* *14*
  • hudy

Re: Re: uzasna

Dělá si ze všech legraci, takovouto inteletuální zplodilost by nenapsali ani žáci speciálních tříd *15* !
  • Re: uzasna

Že ty budeš úžasná vysokoškolačka? *1*
  • uzasna

Ona je jedynecna a skfela. A vi co jy tu pomloufate sy beste na jyni forum. a nepyste tadi nyc o ny. samy nyc neumyte a blbe krytyzujete lady gagu. Tak to ne *13* Ma upne supr pysnycki jako nykdo *8* Tak bacha na me!
  • Re: Re: Re: Re: Re: CD

Jo ta flashka Lady GaGa aneb USB-klíč..Joo tak to schánim už od tý doby co to vyšlo a nikde to nemaj!!.. *9* *9* *8* *16* *9* *9* ..Pak taky schánim tu její rtěnku která je taky furt vyprodaná!.. *16* *9*
  • Re: Re: Re: Re: CD

Ahoy. Newíte něěkdo, jak se jmenuje ten nowej Flash disk od Lady Gaga? Viděla jsem dost upoutávek na to. Všude píšou že je toho omezený množství. Od začátku se to snažím sehnat ale nic... *9* *9* *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Aaaa jsem šťastná !!!

Aha =/( tak to nezávidim..=(/( to jo no..A nerekla bys mi kde to tríčo najdu pls?? *4* *4* *14* *4*
  • devilishsmile

marta

hey..uzasná..ale pripadne mi ze kdyz se nechala ostriihat..hodne moc zestááárla!
  • ...

Klobouk dolů, to co ona dokázala... To se snad ještě žádné zpěvačce nepovedlo. Já poslouchám hlavně rock, ale na ni prostě nejde nenarazit. Během poměrně krátké doby se vyšvihla na absolutní vrchol světové hudby, ale není to žádná rychlokvaška o které za chvíly neuslíšíme a navíc si to zaslouží. Hubdu i texty si píše sama a navíc hubda na jejich albech pochází přímo od ní. Ale bojim se, že se jí dlouho takhle dařit nebude, protože jí to zničí...
  • Re: Re: koncert

AHUJ JSI MOC HODNY/A ZE JI PODPORUJES :-)
  • gemini32

Re: Re: Aaaa jsem šťastná !!!

se máš ... kdyby rodiče dovolili mám všecky co existujou ... :( ach ... jedno na netu je upe super ... rodiče :// nelíbí se jim posílání ze zahraničí :// *10* *10* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit