Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nataly-fans

..

Ahojky...já Lady total miluji.. *4* *14* je tu nějaký její fanoušek největší který je s ní ůplně posledlý *15* *14* *14* *7*
  • Re: Alejandro

Nic si nevypůjčila. GaGa je originál a ne kopie..Mě teda ta písnička žádnou jinou nepřipomíná a je originální..Ale je to tvůj názor..
  • Re: Alejandro

gay parade od eltona johna ! *15*
  • Alejandro

Já teda nic proti lady G. nic nemám ale nepřijde vám ten její song Alejandro nějaký povědomý? Nevíte někdo kterou písničku si vypůjčila?
  • sarda

Re: lady gaga

každýmu se líbí něco jinýho,ale je fakt, že selena gomez má k lady gaga hodně daleko!!!! Lday gaga je královna popu,zato Selena ne... A vůbec...
  • Re: ...

Ejhle rocker, ktery uznava Lady Gaga? *1* *1* *1* Hezky pokus *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: uzasna

No tady tak deti pisi takze to tak asi chtela napsat *1*
  • Re: Re: uzasna

to asi dela naschval ale mozna to taky ani este neni prvnacek, ale co by tu takovej mrnous delal..xDD
  • Re: Lady Gaga

...Ehm...No tak to asi těžko....A navíc co ty smajly
  • Lady Gaga

ahoj Lady Gaga je moje kamarádka je super dost dobře se obléká
    :-D *8* *16* *8* *10* *7* *5*
  • Re: koncert

Jáá jduu na konceert♥♥♥ *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* !!..A děsně MOC se těšim!!!!!!!!!♥♥♥ *3* *4* *4* *14* *14*
  • Re: Fuj

A my nesnášíme tebe!...Néé kecáám..!! xDD..ale nemusííš náám to sem psáát náás to celkem opravdu nezajímá !!!..piš si to do ''anti'' diskuzí a néé do FANKLUBU BOŽE!!!! *13* *9* *5* ....Tady jsou pouze fanoušci, tak nazdar!..
  • Re: ??

PROSIMTEBE CO VÍC BYS JAKO CHTĚLA A OČEKÁVALA??!! ŘEKNI MI JAKÁ ZPĚVAČKA TOHO VÍC UMÍ!!!!! SI SNAD DĚLÁŠ SRANDU!!!!!??!!!!OMGG
  • Věci s Lady GaGa♥

Ahojky, nevíte o nákym dobrym shopu kde by se prodavali veci Lady GaGa??..Napiste pls jestli mate nakej good tip..=))
  • sarda

Re: Re: Re: Re: Songy

to je asi možný,ale zase si myslím,že se tady snažila říct (i když něco hodně nedávalo smysl) že se tady snaží říct,ať nepomlouváme jiné celebrity s úplně jinou hudbou. Samozřejmě nemůžeme pomlouvat Miley Cyrus a Lady Gaga a srovnávat je,protože každá ma jiný styl hudby a každá je svou hudbou jedinečná *14* . I když Lady Gaga nemám ráda jako osobnost,její písničky jsou fajn a nikomu svůj názor nevnucuju. Mějte se všichni fajn =) *3*
  • Re: Re: Re: Songy

Jj neni zač, v pohodě nevadí..=)) Aspon reagujes na to v pohode a v klidu a ne podrazdene atd jak ankamuckena nebo jak se menuje..
  • sarda

Re: Re: Songy

jo,to je asi možný,neznám ji tak dobře jako vy,co sem chodíte pravidelně že jj ale dík za upozornění
  • Lady GaGa

Tak je mě sice už 41 let,ale musím konstatovat,že Lady GaGa je naprosto skvělá zpěvačka a úžasná žena.
  • Re: ???

Ona neni herečka, ona v tom filmu nehraje..Asi tam teda dělá hudbu, ale nejsem si jistá
  • Paruky Lady GaGa

Ahojky lidičky, hele nevíte někdo o nějakym obchodu, či internetovym obchodu, kde by se daly sehnat paruky Lady GaGa??..Moc jich nemůžu najít, nemáte třeba nákej dobrej tip?... *4* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit