Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ..

Podla mna dobre spieva ale oblecenie dost prehana ked sa ukazuje skoro vzdy polonaha . *7* *9*
  • Re: Re: dobrá zpěvačka

No já bych řekla jo, ale možná ne často..tak občas..
  • Re: dobrá zpěvačka

přesně!! *14* *14* *14* *14* *14* *3* *4* *4* *4* *4*♥♥♥♥♥
  • Re: ehm.....

Já jí v tomhle fandím, aspoń holky nebudou po jejím vzoru dělat drahoty a budou to chtít dělat na ulici, v tramvaji, ve vlaku, autobusu atd. Takže v tomhle vidím její přínos, že to s holkama nebude tak složité *3*
  • Re: Re: Re: ...

Tak ono jde hlavně o to, co si představuješ pod pojmem rock. Dneska je za rock považován i Tokio hotel :-D *1* Jinka k jejímu úspěchu. Ten je dán jen tím, že se všemožně snaží na sebe upoutat pozornost. Proto vypadá jak ...... Prostě chce jen šokovat nic jiného v tom není. Hlubší smysl její existence prostě neexistuje *1*
  • Re: Re: Re: So happy I could Die

Bohužel
  • Re: Otras

haha ... no tak ty asi neznáš překlad písně pokud si to myslíš! a mimochodem na tom nevidím nic otřesné!
  • Re: dobrá zpěvačka

HEE NEWÍTE JESTLI LADY GAGA KOUŘÍ???
  • Re: Re: životopis

NEWÍTE JESTLI LADY GAGA KOUŘÍ???
  • nataly-fans

Re: Re: Cože

Lady je nejlepšííííííííííííí
  • dobrá zpěvačka

já mám sice ráda metal,třeba rammstein,metallica,iron maiden a pop vůbec neposlouchám....ale lady je vyjímka!!její hudba a vystupování je origo a neokoukané,její hudba vás hned nakopne a dostane do nálady,zkrátka=je to perla mezi popovými hudebníky *3* *4* *14* *14* *14* *3* *4*
  • sarda

Re: Re: So happy I could Die

bože a ty seš učitel češtiny???? *16* OMG!! nekomentuju *9*
  • Otras

Ja nechápem prečo ju všetci uznávajú, však kto je na nu zvedavy? Však nič nepriniesla do tejto novodobej hudby.. Pesničky možno má 2-3 dobré, ale videoklipy otras!
  • Re: Re: ...

Pokus? A o co? To že ji vychvaluju úspěch neznamená že ji poslouchám, jestli sis to myslel tak. A když píšu že poslouchám hlavně rock, tak to neznamená že poslouchám jen rock. Občas si poslechnu i pop, punk, indie, D&B, break beat, téměř cokoliv v kombinaci s elektronikou např. elektro-jazza asi milion dalších žánrů a stylů, od každýho samozdřejmě jen to nejlepší. Podle nálady, dení doby, ročního období, prostředí ve kterým se nacházím a hladiny alkoholu v krvi. Jo a docela často poslouchám rádio...
  • Re: Cože

No Madonnu radši komentovat nebudu..Možná je no spíš bývala dobrá, ale ted..Nemám ji ráda..Ale Lady Gaga??-->TA JE BESTOVÁÁ!!!!!!!!♥♥♥♥♥
  • sumec

Cože

Druhá Madonna?? Dotáhne to tak daleko jako ona?? To spíš naopak. Madonna = FUJ, HNUS, DIVNÝ. Lady GaGa = SUPER, ÚŽASNÝ, GENIÁLNÍ. Kdo se mnou souhlasí??
  • kajuska4

Re: Re: ..

to je suprovýýýýýýýýýýýýýý
  • Re: Bratr??

Podle mě a zdrojů nemá bratra. Má jednu sestru Natali.
  • Bratr??

Prosimvás, nevíte někdo jestli má bratra a jak se jmenuje?? Díky *1*
  • Re: ..

Já!!! *4* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ =)))))))!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit