-
Re: ..
Podla mna dobre spieva ale oblecenie dost prehana ked sa ukazuje skoro vzdy polonaha . *7* *9* -
Re: Re: dobrá zpěvačka
No já bych řekla jo, ale možná ne často..tak občas.. -
Re: dobrá zpěvačka
přesně!! *14* *14* *14* *14* *14* *3* *4* *4* *4* *4*♥♥♥♥♥ -
Re: ehm.....
Já jí v tomhle fandím, aspoń holky nebudou po jejím vzoru dělat drahoty a budou to chtít dělat na ulici, v tramvaji, ve vlaku, autobusu atd. Takže v tomhle vidím její přínos, že to s holkama nebude tak složité *3* -
Re: Re: Re: ...
Tak ono jde hlavně o to, co si představuješ pod pojmem rock. Dneska je za rock považován i Tokio hotel :-D *1* Jinka k jejímu úspěchu. Ten je dán jen tím, že se všemožně snaží na sebe upoutat pozornost. Proto vypadá jak ...... Prostě chce jen šokovat nic jiného v tom není. Hlubší smysl její existence prostě neexistuje *1* -
Re: Re: Re: So happy I could Die
Bohužel -
Re: Otras
haha ... no tak ty asi neznáš překlad písně pokud si to myslíš! a mimochodem na tom nevidím nic otřesné! -
Re: dobrá zpěvačka
HEE NEWÍTE JESTLI LADY GAGA KOUŘÍ??? -
Re: Re: životopis
NEWÍTE JESTLI LADY GAGA KOUŘÍ??? -
Re: Re: Cože
Lady je nejlepšííííííííííííí -
dobrá zpěvačka
já mám sice ráda metal,třeba rammstein,metallica,iron maiden a pop vůbec neposlouchám....ale lady je vyjímka!!její hudba a vystupování je origo a neokoukané,její hudba vás hned nakopne a dostane do nálady,zkrátka=je to perla mezi popovými hudebníky *3* *4* *14* *14* *14* *3* *4* -
Re: Re: So happy I could Die
bože a ty seš učitel češtiny???? *16* OMG!! nekomentuju *9* -
Otras
Ja nechápem prečo ju všetci uznávajú, však kto je na nu zvedavy? Však nič nepriniesla do tejto novodobej hudby.. Pesničky možno má 2-3 dobré, ale videoklipy otras! -
Re: Re: ...
Pokus? A o co? To že ji vychvaluju úspěch neznamená že ji poslouchám, jestli sis to myslel tak. A když píšu že poslouchám hlavně rock, tak to neznamená že poslouchám jen rock. Občas si poslechnu i pop, punk, indie, D&B, break beat, téměř cokoliv v kombinaci s elektronikou např. elektro-jazza asi milion dalších žánrů a stylů, od každýho samozdřejmě jen to nejlepší. Podle nálady, dení doby, ročního období, prostředí ve kterým se nacházím a hladiny alkoholu v krvi. Jo a docela často poslouchám rádio... -
Re: Cože
No Madonnu radši komentovat nebudu..Možná je no spíš bývala dobrá, ale ted..Nemám ji ráda..Ale Lady Gaga??-->TA JE BESTOVÁÁ!!!!!!!!♥♥♥♥♥ -
Cože
Druhá Madonna?? Dotáhne to tak daleko jako ona?? To spíš naopak. Madonna = FUJ, HNUS, DIVNÝ. Lady GaGa = SUPER, ÚŽASNÝ, GENIÁLNÍ. Kdo se mnou souhlasí?? -
Re: Re: ..
to je suprovýýýýýýýýýýýýýý -
Re: Bratr??
Podle mě a zdrojů nemá bratra. Má jednu sestru Natali. -
Bratr??
Prosimvás, nevíte někdo jestli má bratra a jak se jmenuje?? Díky *1* -
Re: ..
Já!!! *4* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ =)))))))!!!!!!!!