-
Re: tyjooooo
prosimte ta jeji vyska se neda rict! to by u ni nekdo musel stat a merit ji *1* a to pochybuju *1* to spis to tgam lidi naplacaj *13* -
THE BÉST
Lady Gaga je tiež lepšia speváčka než Britney Spears.Tá na Lady Gaga jednoducho nemá. *4* *3* *3* -
Bestýý
Lady gaga Prostě UPA NEJJKÝÝ *15* *1* *14* *14* Alechandroo =D miluju *14* prostě nejj než nějáká Miley no prostě gaga upa nej -
Lady Gaga
Ja si myslím,že Lady Gaga najlepšie spieva zo všetkých spevačiek žiadna nemá taký dobrý hlas pri speve.Alejandro a Telephone THE BEST. *4* *3* -
Re: LG
MĚ ZASE POKER FACE. *3* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: sem!!!
pěkná písnička, ale štve mě na ní jediná věc: neslyšíte náhodou v tom videoklipu někdy alechandro a někdy alejandro???? Zvlášť v té části ale-ale-jandro... Nebo když se podíváte na text, je tam část En su bosillo bosillo se vlastně čte bosiďjo a ona říká normálně bosilo jak to slyší... Bylo by mi to jedno, ale jelikož jsem se učila španělsky,tohle mě dost udivuje...!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: Aaaa jsem šťastná !!!
musíš jen smazat mezery... odkazy jsou na hovno... vždycky se tam ty meery udělaj... *8* -
LG
Je nejlepší.Nikdy se mi nepřestane líbit Bad Romance *1* -
LADY GAGA
Tiež pesnička Telephone je perfektná,klip.Lady Gaga inak nevyzerá podla mna zas tak zle. *4* *3* *5* -
Re: Jméno
máš to v životopise *3*
Stefani Joanne Angelina Germanotta *14* -
Tapeta
Lidi nemáte nějáký cool obrázek Lady Gagy na tapetu v rozlišení 1920x1200(a podobné kolem těch 1900x1200) ... chcu nějáký ale ty co jsou tu v tapetách zrovna ne ... pokud možno nějáký tmavší ... fakt ... kdyby jste něco našli prosím pošlete mi to na email ( gemini32@seznam.cz) díky *3* *7* *7* *7* *9* *7* *7* -
Anketa
http://diskuze.libimseti.cz/kdo-je- lepsi-905756?SID&uid=0cfcb2d682d80a 2d7a763d319189b1c5 -
Re: Re: :(
To seš celej ty:D nedělej mi tu ostudu:D -
Re: :(
sbal se a vyraž ;)) -
přehnané oblečení
podle mě lady gaga zpívá a tančí dobře, mám ji ráda, akorát se mi někdy nelíbí to její oblečení a některé z těch pohybů, no, zpívat třeba jen ve spodním prádle...no bych asi neudělala, jinak se mi lady gaga líbí, no, svůj názor jsem řekla, doufám, že mi nezačnete nadávat -
Jméno
Jak se jmenuje Lady GaGa ve skutečnosti?? -
LADY GAGA
Alejandro je perfektná pesnička od Lady Gaga aj klip sa mi velmi páči,dobrý. *4* *3* -
Re: :(
Já se jich zeptám ale určo mně tam pustí jak ví že jsem s Lady posedlá *4* *14* telephone poslouchám furt dokola *14* -
:(
Lidi ja jsem uplne zoufala :(:( nevim jak mam rodice prekecat naten koncert :(:(:( strasne moc tam chcu ale oni ne a ne povolit ... *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: ..
TAKY jsem Gagankou upe posedla *14* *14* *14* *14* *14* :D:D *14* *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14* *14*