Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: dobrá zpěvačka

co by holka neudělala pro příjem z reklamy od tabákové firmy *1*
  • Re: Omlovám se..

nevěřím že to myslíš upřímně!!! *5* *13*
  • Re: Dotaz

já jsem si celou dobu myslel že má hnědé! HNĚDÁ!!!!!!určitě
  • Re: Re: Omlovám se..

ty si nemysli že mi ti to uvěříme! on to napsal sám od sebe a ty se snažíš být zajímavý a proto si sem napsal ten komentář! všichni lidé nejsou takový sprostý aby ti naletěli! ty jsi ubožák! kdo souhlasí? *8*
  • Re: Dotaz

ahojky,myslím že modrou nebo zelenou barvu očí mít nebude že má hnědý oči i když u ní nikdo neví chvíli je hezky oblečená chvíli ne někdy má hezkej klip někdy ne takže s tvojí otázkou ti bohužel nepomůžu *7* promiň *9*

Měl jsi pravdu, sežrali to. Opravdu jsem nepočítal s tím, že by byli tak blbí a věřili Ti to! Máš u mě Metaxu... *1*
  • Dotaz

Čau lidi, mám takovou otázku ohleďně THE TOP 1 OF THE WORLD @ naši Lady Gaga. Hodně by mě zajmalo
    jestli barva jejich ocí je opravdu zelená, jak je vidět v Just Dance a Alejandru, možná eště někde
    jinde a nebo nosí kontaktní čočky ? Jen tak by mě to zajmalo, protože vím, že je to bruneta a vlasy
    si začala bavit na blond po tom co se stala slavnou. Díky za odpověď PS: Gaga 4ever !!!
  • Blogííís

ČAWKY lidi plsim vás mrkajte na můj WeBíííK: http://seeleenkaaagaagaa.blog.cz
    D ěkan předem ;)
    Tak papec lidííí...

Seš fakt dobrej
    Většina lidí by tohle nedokázala
    Si super
    Určo si toho všichni cení... včetně mě... *3*
  • Re: Re: Omlovám se..

Jj já jdu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Jinak Gaginka je skvěláááá Nej prostě ůůžasná!! *14* *14* *14* *14* Taky i love Lady GaGa!! Gaga 4ever!!! =))))) K Alíkovi: Je super cos
    napsal

To je pravda GaGa je NEJ!!!! Jsem její fanoušek a mooc si jí vážím lidi ona je opravdu skvělá *14* *14* *3* *4* *4* Miluju jí ona forever!!! Taky dete na její koncert?? =) Jinak k tvymu komentari aliku: Sem hodně překvapen a klobouk dolů nad tebou tohle si uvědomit to by nenapsal jen tak nákej antifanoušek, dobrý =)

Hej cože?!! To jako fakt?!To sem rada taky ze ses konecne vzpamatoval.. Konecne to je super! =) Jinak dekujeem =)

Wow tohle bysme od tebe fakt nečekali..Milý Alíku tyvadoo =)) ..Jojo tak jo, dobře, omluva přijata když si to tk hezky napsal..Snad se to uz nebude opakovat..
  • Omlovám se..

Ahoj všichni, jistě víte jak jsem tu byl ironický a nepříjemný..Dělal jsem až trapné fóry o Lady GaGa a ted toho velice lituji...Vím že takoví, cojá tu nemají co dělat a že jsem byl hnusnej a přehnal jsem to..Opravdu mě to mrzí a je mi to líto..Lady Gaga je ůžasná osobnost a dokonalá umělkyně a zpěvačka a to taky cením..Ona je skvělá a chápu vás fanoušci že jí hájíte před antifanoušky..Hodně toho dokázala a nemám právo ani jiní co jí urážejí takhle o ní mluvit..Má nádherný hlas a o jejích hitech ani nemluvím..Prostě dlužím OBROVSKOU omluvu vám fanouškům a samotné Lady Gaga..Zdravím, hezké prázdniny všem =)
  • Re: Re: Re: Lady GaGa

No konečně nám Alík pochopil že to celkem tu jeho trapnost přehání!..=) Jinac supr ze ti to doslo konecně!!! Jo jestli toho už necháš tak ok..Ale bylo to fakt trapný cos vsechno tu psal.. *16*
  • Re: Re: Lady GaGa

No dobře..Moc se Vám omlouvám, nechtěl jsem říct o Lady Gaga nic ošklivého, ale měl jsem prostě chuť na malou srandu..Promiňte,mrzí mě to.
  • Re: Re: Re: Re: Lady GaGa

Drž hubu aldo sám si nic nedokázal!!! Di někam anti fanoušku
  • Lady GaGa Nejlepšíí!!! I LOVE LADY GAGA!!!=))

MILUJU ALEJANDRO!!! Klip i písnička! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Re: Re: Re: dobrá zpěvačka

Tojono..Občas si prostě zapálí to psali
  • terik11

Re: Re: dobrá zpěvačka

Kouřila, ale kvůli tomu, že jí to ničilo hlasicky přestala. Občas na koncertě si zapalí myslím, že při Alajandru (kvůli show)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit