Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: štěně

a vůbec o tom nikde nepsali to je děěěěs......já sem se to dozvěděla jenom kvůli komentu u youtube
  • Re: Re: Re: Re: CD ------ ?

neeeeeee..!!!!!..............tolik vzpomínek xD
  • Re: Re: Re: CD ------ ?

nechceš mi ho dát?? xD
  • Re: Re: Věci

dík... nemám.. mám KČ xD
  • Re: Re: Re: štěně

Remus *9*
  • Re: Re: štěně

ne ona si to štěně koupila kvůli tomu, že její 1 doga zemřela (teď nevím jestli Lava nebo Remus)
  • Re: štěně

Faaakt? A jaký? Už je její třetí pes ne? *3* *4*
  • Re: Re: CD ------ ?

bohužel v ČR prodávají jenom dvou CD i s tim starym The Fame v Americe se prodávalo taky jako 1 CD kolem 200Kč a jenom nové, tak sem dala prachy taky za CD ktere už davno mám
  • Re: Věci

no ted něco prodávala na její stránce ladygaga.com - ale má to myslím moc prodražené (1 plakát za 10 dollarů *7* )
  • štěně

LG má nové štěně *4*
  • Re: lady papá

no ani nevím 3 ceny MTV v Americe a 1 nebo 2 ceny v MTV Europe.....to moc jako nevypovídá o tom, že by ji lidi neměli rádi, jinak souhlasím, že teď ty žebříčky dost okupuje *3* .........jen tak dál..... GaGa in the room
  • rose11

Re:NJN

souhlas.... *10* ale jinak mam GaGu docela ráda ;)
  • njn

nemá smysl diskutovat v fanouškama....Vy jí budete vidět vždycky jako tu bohyni zpěvačku....a vždycky když tu napíše nekdo nejakej negativ tak vy v tom stejne vidíte pozitiv....to je pořad dokola z každou hvězdou...ale vy na to časem přijdete...
  • Re: hlasujte pro ni

ta čeština co??
  • Re: hlasujte pro ni

párkrát??
  • hlasujte pro ni

V T-MUSIC CHART což je největší hitparáda v ČR. Je na 1 místě zpísní BAD ROMANCE tak byste mohli proni hlasovat protože na 2 místě je MILEY CIRUS a ta ji parkrát přeběhla.jestli proni budete hlasovat tak vám moc DĚKUJI. *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Podívej se prosím

Ahoj,prosím navštivte můj blog www.demiley.blog.cz .. teprve ho rozjíždím.Mám tam různé fankluby do kterých se můžete mimohodem přihlásit a ještě bych vás chtěla poprosit,napište mi něo do návštěvní knihy př.: jak se vám blog líbi atd. Děkuji Vám moc předem. *15*
  • terik11

Re: lady papá

Prosím, uveď příklad proč už není tak oblíbená. Teď vydala nové album a její new song okupuje přední příčky světových hitparád.Tak jak si na to přišla?!
  • Re: Věci

v Bontonlandu na netu mají tričko ...
  • Re: lady papá

pochybuju *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit