Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lady papá

už není tak oblíbená..za chvilku po ní ani štěk nepesne
  • dianna114

Re: BAD ROMANCE

Já mám zase mnohem radši Paparazzi. *4*
  • dianna114

Re: Proč?

souhlasím
  • SOUTěž!

Ahoj. našla sem na blogu www.nelinkaavril.blog.cz
    soutěž Avril vs. Lady gaga
    která ze zpěvČEKK má prý lepší vzhled atd.
    HLASUJTE !!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://nelinkaav ril.blog.cz/0912/avril-vs-lady-gaga #comment69746383
  • lady23gaga

Re: Re: Věci

Díky za opravu *1* *1*
  • majka111

Lady Gaga

Lady Gaga je fáákt suprová zpěvačka *4*
  • Re: Věci

tryčko nevim, ale tričko se dá určitě někde sehnat *1*
  • britney-selena

Re: Věci

PODLE MĚ S NÍ TRIČKO VŮBEC NEPRODÁVAJÍ A PLAKÁTY PRODÁVAJÍ I NA INTERNETU. STAČÍ KDYŽ NATUKÁŠ POSTERS NEBO TAK NĚCO,ALE NEVÍM JESTLI TAM MAJÍ V TÉ NABÍDCE ZROVNA PLAKÁT GAGY. ALE UŽ OD DUBNA JE V KAŽDÉM ČÍSLE NĚMECKÉHO POPCORNU S NÍ VŽDYCKY PLAKÁT. TAKŽE TO JE ODE MĚ VŠE. SNAD TI TO TROCHU POMOHLO. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • lady23gaga

Re: Re: Re: Re: jj

to jo xD
  • lady23gaga

Věci

Mám Lady mooooooooooooooooc ráda ale... nevíte někdo kde se dá koupit něco s ní? Např. tryčko! nebo plakát!! *3* *9* *7* *9* please odepište pokud víte :))
  • lady23gaga

Re: LADY GAGA FEAT BEYONCÉ!!

ta písnička je moc hezká! :) *4*
  • Re: Re: Vlasy

i stěma hnědýma vlasama je to paruka........jestli nemyslíš ty fotky z r 2006..........ale jinak fakt nevím kdy má svoje vlasy nebo paruku??? *7*
  • gemini32

Re: CD ------ ?

ja ho sehnala i s The Fame Monster za 350kč ;-)
  • avril-nely

CD ------ ?

ahoj , hele nevíte kolik stojí cd lady gagy the fame ? moccc bych ho chtěla k vánocům :-D
  • cerrtinka.bb

Re: BAD ROMANCE

souhlas!!!
  • GAGA

GAGA MÁ SUPER PÍSNIČKY A MOHLA BY VYPADAT HEZKY,ALE BOHUŽEL MÁ NA SOBĚ VĚTŠINOU NĚJAKÉ DIVNÉ OBLEČENÍ. *9* . JE TO ŠKODA. ALE PÍSNIČKY JSOU NA 1*. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • gemini32

Re: Re: Proč?

To same taky jak jsem ji uvidela :D:D:D tak proste ona je BEST *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Koncert

Ale na Moravu ať nejezdí, dostala by židlů do hlavy. *1* *1* *1*
  • eliskahvezda

Re: Proč?

Já taky Lady Gagu miluju.Ty bykyni mi nevadí(to já přežiju,a myslím ,že v tom vypadá sebejistě a je to k jejímu žánru klasická dodateční moda) *1* je to super zpěvačka nejznámější co všichni znají je asi Paparazzi .Jinak jsme si se sestrou stáhli na počítač 23 písniček po vanity až po moster girls.Je úžasná já jí miluju jako zpěvačku je mnohem lepší než Hanah Montana nejdříve jsem měla ráda ji ale když jsem uviděla to tak hci mít všechno s Lady Gagou *3* *14*
  • lady gaga

ano souhlasim BAD ROMANCE !! *14* *14* *14* *14* *14* ale zajimalo by me kde nakupuje ? ten jeji styl se mi moc liby ale polovinu si navrhne a druhou nekde koupi ale kde ? *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit