-
Re: Re: Re: styl
na co bych asi měla brýle když sem slepá???????? *7* (navíc je nenosím ale ty asi ano nejmín tak 9) *15* -
Re: lady gaga
a kdo má lepší videoklipy ještě že? -
Re: Je strašná!
a stejne za chvily tak za par let nebudou mit o cem zpivat vsechny zpevacky a zpevacimno mozna jo *7* -
Lady Gaga
vsichni ste blbi Lady Gaga je nejlepsi *14* -
lady gaga
nesnasim ji jako hlas dobrej ale jaky ma klipy upe na sebe upozornuje ...! chova se tam jak ..... *15* -
Re: Re: Je strašná!
mno presne -
Re: Re: styl
mno asi jo mas vubec brejle kdyz si slepa ??? *1* -
Hlavně, že jseš ve fanklbu Miley *15* *15* *15* -
Re: Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk
ježííííííííš jak dlouho to tady budete řešit způsobem jakým to vyjádřila vůbec takovou řečí nemluví jako že:,,nikde to netajím, ale taky se s tím nechlubím,, a jště le pší výmysl: na otázku jestli je lesbička ÚDAJNĚ(tedy vůbec) odpověděla ano!!!!! i když tvrdí že je bisexuálka a k tomu by nemohla mít žádné kluky i když se před pár měsíci muchlovala s tím svojim Speedym -
hvězdy typu jako cyrus, jonas brothers atd. za chvíli nebudou mít co předvést...........a o tom že je strašná bych pomlčela -
Re: styl
uh tak to sem asi slepá!!!!!!!!!!!! -
Re: Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk
krááávina -
žiši se po... já mám stejnej názor, takový mladý pipinky by neměli vůbec nechávat být slavný... -
Fakt jo? Tak v tom případě mám Lady Gagu ještě radši *14* *15* -
kvetinko,pekne si ji to dala :D -
Re: styl
jo...a jak treba se opici po Kylei Minoqe?? -
no a co jako ze je proti mladejm hvezdam...ja treba Miley,Salenu a Demi moc nezeru. -
styl
Styl lady gaga neni jedinečný!Opičí se po Kylie Minoqe jestli vite -
Je strašná!
Víte že lady gaga je proti mladým hvězdám?
Jako Miley,Selena a Demi *8* A vy jí ještě máte radi jo za tohle to *13* -
Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk
Po tom, co jí to na vystoupení zpod šatů vykouklo, paparazzi se mohli zbláznit. Ptali se jí na to. Lady Gaga přiznala že má mužské i ženské pohlavní orgány. A proto když je to potvrzeno i přímo od Lady, docela tomu věřím.