Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maky18

...

None...........Madonna...
    *14* *14* *14*
    ale ne.... *13* *13* to se jen někdo snaží být JAKO ONA.... *4* *4* *4*
  • Re: Re: Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk

jooooo a četla si vůbec celý ten článek? že těsně před vystoupením si tam podivně šmátrala?
  • Re: SOUTĚŽ

co tak najednou? nenadávala si ji tak nahodou před pár měsíci?a zrovna tady?
  • Re: Re: Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk

Ne nekoukal a ani nebudu.Lady Gaga je To na čem já trvám.To jsem měl v Berlině přelést hrazení a podívat se????.Pane bože proč všichni tomu bulváru to tak rychle zbaštíme. Jestli neříkám pravdu tak sním svůj Lístek za 34€. z Berlina 18.7.2009.
  • Re: SOUTĚŽ

Lady Gaga Very best *****.The very best music Lady Gaga. Poker face is Megahit .
    Lady Gaga is MADONNA 21st century. Lady Gaga come on Prague ,to O2 ARENA Czech Republic. ( CZ) .Své fotky z Berlína Dne 18.července 2009 dám brzy na server YOU TUBE. A dokážu že bulvár nemluvil Pravdu.Lady Gaga je NORMALNÍ.KONČÍM DEBATU. GOOD BYE
  • Re: Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk

Je to ženská! Byl jsem v Columbila Halle v Berlině . Stál jsem v první řadě u podia ,a 22 fotek je dostatečný důkaz. Jsem lepší než Bulvár.Kdybych měl hodnotit včerejší koncert Madonny a LADY GAGA CO DO ZPĚVU Madonna ****+ Lady Gaga ***** Excelentní. Za své fotky ručím Objektiv fotoaparátu Reklamovat nejde.A oko vidí!Lady GAGO GO TO PRAGUE ,GO TO O2 ARENA .2010
  • parket..a

SOUTĚŽ

Podpořte Lady Gagu v soutěži o nejhezčí zpěvačku tady http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-zpevacka-1-kolo#pridat-komentar ! =)
  • ericdillfanynka

Re: Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk

no jo!ale viděli jste vůbec tu fotku na tom skůtru?! *13*
  • veronnyka

Re: Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk

přesně! dobře si to napsala.. to co nosí za hadry by asi těžko mohla nosit kdyby tam dole měla něco navíc
  • Gaga

Je sice oskliva a prastena ale hlas ma dobry a nektery pisnicky taky.
  • Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk

to je blbost, pak by nemohla nosit ty škrtivé šatičky v rozkroku ne? *13*
  • alficka

Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk

ale to je podle mě blbost má tam možná něco jinýho a vypadá to tak no tak novináři maj zase nějaký pomluvy...oni využijou každou kravinu *5* *5*
  • ericdillfanynka

je prý obojí pohlaví nebo kluk

na nova.cz red ségra četla že lady gaga je bud obojího pohlaví a nebo kluk určitě to zkoukněte a koukněte na fotku hned první tamvto mezi nohama jejíma vypadá jako pen..! *7*
  • alficka

lady G.

L.G. má suprový písničky (teda ta paparrazi se mi moc nelíbí), ale videoklipy jsou celkem trapný nwm proč se skoro všechny zpěvačky většinou v těch videolipech tak předvádí ale songy sou fakt supr *3*
  • Re: KONEČNĚ!!!!!!!!!

Jsem rád že má lady Gaga 9 nominací na MTV. Když bulváry píšou takové kraviny .Něco Vám poradim. Kdo má internet zadejte na GOOGLE -> COLUMBIA HALLE 18.7.2009. Je tam záznam z Koncertu.Hlavně zhlédněte HIT POKER FACE Nebo Just Dance ,a uvidíte že jsem měl pravdu,a ne nějakej bulvár! Hodně štestí. Mějte se hezky
  • Re: Re: KONEČNĚ!!!!!!!!!

Vstupuji dnes naposledy do diskuze. musim se jit vyspat,a dodržovat treninkový běžecký plan.Něco Vám ještě řeknu.To bych neměl 20 fotek,Videozáznam z LoveGame,Autogram,a Ještě 8 fotek v Mobilu.Dost silný důkazy že Bulváry narazí na kámen!!!Auf Vie. 18.7.2009 Byl to megazážitek v COLUMBIA HALLE BERLIN . BERLIN -TEMPELHOF. A to co tvrdí je lež!!!!!!!!!!!!! Lady Gaga je normální
  • veronnyka

Re: KONEČNĚ!!!!!!!!!

pár?? ona je nominovaná snad na všecko! *8*
  • Re: KONEČNĚ!!!!!!!!!

To je výborně !!! A tem kecalum z blesku jsem včera osobně poslal VAROVÁNÍ. Je to blbost na destou
  • Re: Lady Gaga-suúper

jo ještě tam píšou že tím šokovala své fanoušky nebo co mě moc nešokovala naopak moc se mi ten videoklip líbí *4*
  • KONEČNĚ!!!!!!!!!

KONEČNĚ!!!!!!!!!Slyšeli jste že je GaGa nominovaná na pár cen v MTV? Držím ji palce a doufám že to všechno vyhraje!!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit