Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kamca12

Re: GGGAAAGGGGAAA

Paparazzi se mi moc nelíbí. Od LG se mi nejvíc líbí Lovegame a samozřejmě Poker Face. *5*
  • katuska162

Re: GGGAAAGGGGAAA

noo ten klip je hm.....jak to říct...zajímavej!
    určitě to má co do sebe! ale nwm nwm =oD
  • katuska162

Re: Poker Face

tak nadtim sem taky přemejšlela...dybys na něco přišla dej vědět! =oD
  • Poker Face

ahojky, nevite nekdo nahodou, jak se jmenuje kluk se kterym se Lady GaGa liba skoro ke konci pisnicky Poker Face? diky
  • veronnyka

Re: Re: GGGAAAGGGGAAA

takový názor mám na Lovegame
  • terik11

Re: Re: Re: Re: Re: RE

Je jedno značný že se chceš hádat a né diskutovat. Kdybys byla rozumný člověk si řeškneš ,, Dobře tu neposlouchám ta má blbý texty..." zatím přidáš kupu věcí který podle tebe nejsou nic a potom si řekneš že je to kráva možná i něco víc.
    Místo toho jdeš na diskuzi,kde lidi převážně Lady Gagu zvožňujou a začneš to tu vyčítat... To bych se s tebou taky mohla do večera bavit proč Madonna zpívá ještě do 50 a zpívá pořád!
  • neposlušné šaty

http://www.youtube.com/watch?v=Hfzq SMIANTo
  • Re: GGGAAAGGGGAAA

mě se narozdíl líbí je asi nejlepší co natočila *3*
  • Re: L.G.

no taky bich rekla ale mozna je lepsi nes top rock. *1* *16*
  • woweczech

GGGAAAGGGGAAA

zdravím všechny co říkáte na ten novej klipoš paparazi?teda vy co jste ho viděli *3*
  • Re: Re: L.G.

S tím nesouhlasím. Písničky jsou cool a klipy šupa, je upa best.
  • Re: Re: Re: Re: Re: lady ganja

ale svoji hudbu tu nenapíšeš že?
  • Re: naprosto se zblaznila

no jo ale kdo by se pak na to dival kdyby tam třeba pořád u té písničky seděla jenom na židli
  • Re: Cm

ale jo může být..........ve videích se zdá velká ale podívejte se na její podpadky nevím jak se v nich naučila chodit
  • Re: ryba

tak se podívej na youtubko jak ji tam všichni přejou k narozkam 28.(ale taky jsem myslela že 21.)
  • ryba

nene to není pravda gaga je znamení ryba a narodila jse v březnu 28.předtím to bylo správně !! tak co kecáš nějakej harant je asi znamení beran a má rád gagu tak tam napsal že je beran taková kravina nevim kdo může takoví lži tád na tytul !!!!!!!!!!!!!! ptákoviny kraviny blbnosti
    *8*
  • nika97

Njn

možná je Madonna lepší než Lady Gaga ale zase je to v roku Madonna je o mnohem starší než lady Gaga a má za sebou toho víc než Lady Gaga víííííš !! *5*
  • frasprinc

Re: chyba

Nene oni to právě změnili protože před tím měli to špatně já to zjisštovala fakt je to správně
    *4*
  • frasprinc

Re: L.G.

Žejo strašně sprostý ale pisničky so cool.Ako by měla změnit styl videa *13* *4* *8* Cuskw
  • alficka

L.G.

Má super písničky ale ty videoklipy sou celkem trapny *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit