-
Re: GGGAAAGGGGAAA
Paparazzi se mi moc nelíbí. Od LG se mi nejvíc líbí Lovegame a samozřejmě Poker Face. *5* -
noo ten klip je hm.....jak to říct...zajímavej!
určitě to má co do sebe! ale nwm nwm =oD -
Re: Poker Face
tak nadtim sem taky přemejšlela...dybys na něco přišla dej vědět! =oD -
Poker Face
ahojky, nevite nekdo nahodou, jak se jmenuje kluk se kterym se Lady GaGa liba skoro ke konci pisnicky Poker Face? diky -
Re: Re: GGGAAAGGGGAAA
takový názor mám na Lovegame -
Re: Re: Re: Re: Re: RE
Je jedno značný že se chceš hádat a né diskutovat. Kdybys byla rozumný člověk si řeškneš ,, Dobře tu neposlouchám ta má blbý texty..." zatím přidáš kupu věcí který podle tebe nejsou nic a potom si řekneš že je to kráva možná i něco víc.
Místo toho jdeš na diskuzi,kde lidi převážně Lady Gagu zvožňujou a začneš to tu vyčítat... To bych se s tebou taky mohla do večera bavit proč Madonna zpívá ještě do 50 a zpívá pořád! -
neposlušné šaty
http://www.youtube.com/watch?v=Hfzq SMIANTo -
mě se narozdíl líbí je asi nejlepší co natočila *3* -
Re: L.G.
no taky bich rekla ale mozna je lepsi nes top rock. *1* *16* -
GGGAAAGGGGAAA
zdravím všechny co říkáte na ten novej klipoš paparazi?teda vy co jste ho viděli *3* -
Re: Re: L.G.
S tím nesouhlasím. Písničky jsou cool a klipy šupa, je upa best. -
Re: Re: Re: Re: Re: lady ganja
ale svoji hudbu tu nenapíšeš že? -
Re: naprosto se zblaznila
no jo ale kdo by se pak na to dival kdyby tam třeba pořád u té písničky seděla jenom na židli -
Re: Cm
ale jo může být..........ve videích se zdá velká ale podívejte se na její podpadky nevím jak se v nich naučila chodit -
Re: ryba
tak se podívej na youtubko jak ji tam všichni přejou k narozkam 28.(ale taky jsem myslela že 21.) -
ryba
nene to není pravda gaga je znamení ryba a narodila jse v březnu 28.předtím to bylo správně !! tak co kecáš nějakej harant je asi znamení beran a má rád gagu tak tam napsal že je beran taková kravina nevim kdo může takoví lži tád na tytul !!!!!!!!!!!!!! ptákoviny kraviny blbnosti
*8* -
Njn
možná je Madonna lepší než Lady Gaga ale zase je to v roku Madonna je o mnohem starší než lady Gaga a má za sebou toho víc než Lady Gaga víííííš !! *5* -
Re: chyba
Nene oni to právě změnili protože před tím měli to špatně já to zjisštovala fakt je to správně
*4* -
Re: L.G.
Žejo strašně sprostý ale pisničky so cool.Ako by měla změnit styl videa *13* *4* *8* Cuskw -
L.G.
Má super písničky ale ty videoklipy sou celkem trapny *9*