-
ou jééé
kikines: mno newim kdo je tady natvrdlej když jí dokáže poslouchat *15* -
Re: Re: Re: Re: lady ganja
jojo zase a zase hodlám prudit pač názory discosaurů jsou totiž strašně vtipný *1* *15* a slyšela sem jak zpívá naživo kuwa málem mi to utrhlo uši *1* -
Re: Re: Cm
že měří 155cm psali i v Popcornu *7* tak nevim -
Re: Cm
JJ,např Britney ubrali 2 centimetry a Madonně zase 2 přidali. *15* Tak když tu výšku celebrit neví přesně,at' to tam radši nepíšou. -
Cm
Neříkejte mě že má 155 cm...se mě zdá že ti správci všem celebrtám několik centáků ubrali, ptž to u každýho 2. maj blbě..nwm kde to vyhrabali..a ještě taková kravina, kolik měří..co sem dají příště? váhu?? *7* -
Re: Re: Re: Re: Ulítlá blondýna
no, ale rozhodně jí to sluší víc než když byla tmavovlasá *13* -
Re: Re: Re: Ulítlá blondýna
s Amy??? *1* lol.. ježda, s tou blond si teda moc nepomohla.. se zas podobá jinačím -
Re: blbci
i když to napíšeš 1000x tak sem stejně polezou... aji osel by to pochopil, ale voni néé -
Re: Re: Ulítlá blondýna
Amy Winehouse -
Re: Re: ŠOK!
nejsou měla je dřív hnědý teď je má obarvený na blond tu světle blond paruku nosí jen někdy vlastní vlasy má například v Love Game, Just Dance a Eh Eh (ale ty dlouhý) *4* -
Re: Ulítlá blondýna
em...jen k těm bland vlasům-obarvila si je ptz si í lidi pletli s jinou zpěvačkou ale ted už nějak nwm s jakou xD -
Re: lady gaga live
*3* Umí zpívat a o video to dokazuje, asi nepoznáš dobrý hlas *3* -
blbci
já nevím proč sem dobrdele lezete kyž ju nemáte rádi tak si to nechte prosebe.... -
Re: naprosto se zblaznila
tak v tom s tebou souhlasím. ona to vážně přehání. a to je jí teprve 23 -
Re: Re: naprosto se zblaznila
...je ještě lepší *15* -
Re: naprosto se zblaznila
hej moje reč ty videoklipy jsou dost prehnany jako songy dobry ae to ostatní *7* -
naprosto se zblaznila
tak me osobne se libi jak spiva a tak ae ty videoklipy se mi nelibej ulitla sexistka vsude je to jen osahavani libani a vselijaky sprosty debility ,spadla na hlavu nebo co??!! jako mam ji rada ae s timhle si o ni lidi akorat reba yslej ze nedokaze nic jinyho nes se jen s nekim valet v posteli kdyz se takle sproste bude predvadet furt tak se ani nebudu divit ze straci fandy tohle je fakt nechutny je s tim trapna *15* *10* -
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=h47f NaOb-JU -
Re: Re: Klesá xD
1. asi ne *1* ale mohla by aspoň předběhnout Hilary Duff a Avril -
Re: Re: Re: Re: Re: lady ganja
jo všichni si myslí že je strašná protože je vždycky v top 3 že?