Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • psychooo

ou jééé

kikines: mno newim kdo je tady natvrdlej když jí dokáže poslouchat *15*
  • psychooo

Re: Re: Re: Re: lady ganja

jojo zase a zase hodlám prudit pač názory discosaurů jsou totiž strašně vtipný *1* *15* a slyšela sem jak zpívá naživo kuwa málem mi to utrhlo uši *1*
  • nati102

Re: Re: Cm

že měří 155cm psali i v Popcornu *7* tak nevim
  • dianna114

Re: Cm

JJ,např Britney ubrali 2 centimetry a Madonně zase 2 přidali. *15* Tak když tu výšku celebrit neví přesně,at' to tam radši nepíšou.
  • wendy92

Cm

Neříkejte mě že má 155 cm...se mě zdá že ti správci všem celebrtám několik centáků ubrali, ptž to u každýho 2. maj blbě..nwm kde to vyhrabali..a ještě taková kravina, kolik měří..co sem dají příště? váhu?? *7*
  • nati102

Re: Re: Re: Re: Ulítlá blondýna

no, ale rozhodně jí to sluší víc než když byla tmavovlasá *13*
  • veronnyka

Re: Re: Re: Ulítlá blondýna

s Amy??? *1* lol.. ježda, s tou blond si teda moc nepomohla.. se zas podobá jinačím
  • veronnyka

Re: blbci

i když to napíšeš 1000x tak sem stejně polezou... aji osel by to pochopil, ale voni néé
  • dianna114

Re: Re: Ulítlá blondýna

Amy Winehouse
  • ajusinkal

Re: Re: ŠOK!

nejsou měla je dřív hnědý teď je má obarvený na blond tu světle blond paruku nosí jen někdy vlastní vlasy má například v Love Game, Just Dance a Eh Eh (ale ty dlouhý) *4*
  • katuska162

Re: Ulítlá blondýna

em...jen k těm bland vlasům-obarvila si je ptz si í lidi pletli s jinou zpěvačkou ale ted už nějak nwm s jakou xD
  • Re: lady gaga live

*3* Umí zpívat a o video to dokazuje, asi nepoznáš dobrý hlas *3*
  • danek9590

blbci

já nevím proč sem dobrdele lezete kyž ju nemáte rádi tak si to nechte prosebe....
  • eliska2

Re: naprosto se zblaznila

tak v tom s tebou souhlasím. ona to vážně přehání. a to je jí teprve 23
  • dianna114

Re: Re: naprosto se zblaznila

...je ještě lepší *15*
  • pavlusqa

Re: naprosto se zblaznila

hej moje reč ty videoklipy jsou dost prehnany jako songy dobry ae to ostatní *7*
  • naprosto se zblaznila

tak me osobne se libi jak spiva a tak ae ty videoklipy se mi nelibej ulitla sexistka vsude je to jen osahavani libani a vselijaky sprosty debility ,spadla na hlavu nebo co??!! jako mam ji rada ae s timhle si o ni lidi akorat reba yslej ze nedokaze nic jinyho nes se jen s nekim valet v posteli kdyz se takle sproste bude predvadet furt tak se ani nebudu divit ze straci fandy tohle je fakt nechutny je s tim trapna *15* *10*
  • dianna114

LOL

http://www.youtube.com/watch?v=h47f NaOb-JU
  • dianna114

Re: Re: Klesá xD

1. asi ne *1* ale mohla by aspoň předběhnout Hilary Duff a Avril
  • Re: Re: Re: Re: Re: lady ganja

jo všichni si myslí že je strašná protože je vždycky v top 3 že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit