Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: lady gaga live

uplně to video tam je *1*
  • Re: Klesá xD

no a co.....až vydá svoje druhé albumm tak bude 1.
  • Re: Ulítlá blondýna

blablablablablablablablablablablabl ablablabla......................... ................................... ......
  • nati102

Re: ŠOK!

jeji vlasy jsou normalne hnedy
  • Ulítlá blondýna

Ošklivá, vypelichaná umělá Italka s obrovskýma řasama, která se pomocí blond vlasů snaží prosadit. Připomíná mi Donatellu Versace, taky Italka a taky škaredá, vzezření koně. Originálně jsou tmavovlasé, ale obě se kvůli úspěchu barví na blond a ani jedné to nesluší.
    Co se týče hudby, její písničky se mi líbí, na živo jsem ji neslyšela, takže nemůžu soudit, ale jestli je to tak strašné jak vypadá, tak sbohem Moravo.
  • miss_cullen

Klesá xD

Jak to tak vypadá tak Lady trošku klesá v TOP osobnostech *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • daja.candy

Re: ŠOK!

To si děláš srandu,ne?? Koho tady buzeruju?!
  • lady gaga live

http://www.youtube.com/watch?v=nwdX nlvUe3I
    a ted čumte jak neumí zpívat... *1*
  • david16

ŠOK!

Ty daja cando tak ty musíš buzerovat i tady že *13* jinak tu sem poprvé *15* lady gaga je moc dobrá a líbí semi její klip poker face a chtěl bych zeptat jak vypadaj její normální vlasy *15*
  • kikikina

Re: Josef Dominik

nějak ti ty stránky nejdou ne *3*
  • LG

Lady Gaga je nová Madonna!Je nejlepší strašně jí miluju!
  • Re: Re: Re: Re: Re: lady ganja

Jako sorry ale vsem popovym discosrackam jo .. jo je pravda ze hlas upravujou kazdemu ale ne tak aby znel tak neprirozene ... a protoze ma neprijemnou barvu hlasu a prtoze je prumerna jako kazda druha zpevacka nechapu proc bych mel byt natvrdlej ..
  • kikines

Re: Re: Re: Re: Re: lady ganja

Ona zpívá dobře, kdo tvrdí, že ne je natvrdel a hlas upravujou všem pokud vím *8*
  • kikines

no

Lady GaGa je super a je hezká, ale má hrozná prsa ...Hrozný věšáky i když nejsem chlap, takže je mi to jedno a taky má skvělej hlas

ono je to strasen na zivo i na studiovce ...
  • miley11cyrus

jj

každá zpěvačka má jiné fanoušky tak si nenadávejte taky jí nemám nejradši *7*
  • dianna114

Re: Re: Re: Re: Re: lady ganja

Mně se právě ta hudba líbí. *3* A jak tu někdo tvrdí,že se naživo nedá poslouchat,tak to je tím,že když jsou zvyklí na tu verzi z CD a pak si to poslechnou,jak to zpívá naživo,tak to zní jinak,tak jim pak může přijít,že neumí zpívat a já jsem viděla hodně live videí,kde zpívala fakt dobře. A třeba v Poker Face nebo Silly Boy ten hlas zní dost roboticky,to je fakt,ale to ne u všech písní,např. u Eh Eh(nothing else i can say) to zní normálně *5*
  • Lady GaGa

LaDy GaGa__4EwEr_nEjViTs iN lOwE__:-** *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Lady gagágagákakákaká

tak jak tu ctu nektere prizpevky tak uvazuju o IQ nekterych spolupisicich tady ...

a o hudbe ani nemluvim .. to uz je jen jeden velky orchestr pocitaču, tetrisu, kalkulacek, tamagothi a vsech elektronickejch vecicek co vydavaji nejaky zvuk .... to je jeste horsi nez ten hlas ... kdyby byla dobra hudba a lepsi texty ... lepsi hlasovy projev tak nereknu ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit