-
Re: lady gaga live
uplně to video tam je *1* -
Re: Klesá xD
no a co.....až vydá svoje druhé albumm tak bude 1. -
Re: Ulítlá blondýna
blablablablablablablablablablablabl ablablabla......................... ................................... ...... -
Re: ŠOK!
jeji vlasy jsou normalne hnedy -
Ulítlá blondýna
Ošklivá, vypelichaná umělá Italka s obrovskýma řasama, která se pomocí blond vlasů snaží prosadit. Připomíná mi Donatellu Versace, taky Italka a taky škaredá, vzezření koně. Originálně jsou tmavovlasé, ale obě se kvůli úspěchu barví na blond a ani jedné to nesluší.
Co se týče hudby, její písničky se mi líbí, na živo jsem ji neslyšela, takže nemůžu soudit, ale jestli je to tak strašné jak vypadá, tak sbohem Moravo. -
Klesá xD
Jak to tak vypadá tak Lady trošku klesá v TOP osobnostech *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: ŠOK!
To si děláš srandu,ne?? Koho tady buzeruju?! -
lady gaga live
http://www.youtube.com/watch?v=nwdX nlvUe3I
a ted čumte jak neumí zpívat... *1* -
ŠOK!
Ty daja cando tak ty musíš buzerovat i tady že *13* jinak tu sem poprvé *15* lady gaga je moc dobrá a líbí semi její klip poker face a chtěl bych zeptat jak vypadaj její normální vlasy *15* -
Re: Josef Dominik
nějak ti ty stránky nejdou ne *3* -
LG
Lady Gaga je nová Madonna!Je nejlepší strašně jí miluju! -
Re: Re: Re: Re: Re: lady ganja
Jako sorry ale vsem popovym discosrackam jo .. jo je pravda ze hlas upravujou kazdemu ale ne tak aby znel tak neprirozene ... a protoze ma neprijemnou barvu hlasu a prtoze je prumerna jako kazda druha zpevacka nechapu proc bych mel byt natvrdlej .. -
Ona zpívá dobře, kdo tvrdí, že ne je natvrdel a hlas upravujou všem pokud vím *8* -
no
Lady GaGa je super a je hezká, ale má hrozná prsa ...Hrozný věšáky i když nejsem chlap, takže je mi to jedno a taky má skvělej hlas -
ono je to strasen na zivo i na studiovce ... -
jj
každá zpěvačka má jiné fanoušky tak si nenadávejte taky jí nemám nejradši *7* -
Mně se právě ta hudba líbí. *3* A jak tu někdo tvrdí,že se naživo nedá poslouchat,tak to je tím,že když jsou zvyklí na tu verzi z CD a pak si to poslechnou,jak to zpívá naživo,tak to zní jinak,tak jim pak může přijít,že neumí zpívat a já jsem viděla hodně live videí,kde zpívala fakt dobře. A třeba v Poker Face nebo Silly Boy ten hlas zní dost roboticky,to je fakt,ale to ne u všech písní,např. u Eh Eh(nothing else i can say) to zní normálně *5* -
Lady GaGa
LaDy GaGa__4EwEr_nEjViTs iN lOwE__:-** *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Lady gagágagákakákaká
tak jak tu ctu nektere prizpevky tak uvazuju o IQ nekterych spolupisicich tady ... -
a o hudbe ani nemluvim .. to uz je jen jeden velky orchestr pocitaču, tetrisu, kalkulacek, tamagothi a vsech elektronickejch vecicek co vydavaji nejaky zvuk .... to je jeste horsi nez ten hlas ... kdyby byla dobra hudba a lepsi texty ... lepsi hlasovy projev tak nereknu ..