-
Re: :-)
Ahoj, také si to myslím ale až na jednu věc.Je ubohé si dát jméno podle písničky.
JInak je dobrá. *7* -
:-)
Já jí mam ráda,připadá mi taková originální =)) spousta lidí říká,že je to kopírka christiny aguilery,ale mě se to nezdá...podle mě je originální =DD =)) -
zadaná?
nevíte někdo stli je pravda že s někým chodí? sem to četla v novinách... . A ským se ví? A je to vůbec pravda? Já na blogy o ní nechodím, tak nejsem moc informovaná *7* *9* -
Re: Re: Páni
nechápu proč kalkulačka... objasnite mi to někdo *7* -
Re: lady gaga
to souhlasim ma celkem dobry pisnicky a zpiva ok ale je to strasna kurva *9* -
lady gaga
Lady Gaga je fakt suprova zpěvačka..skládá supr písničky...jen tak dál :D -
PROSÍM!!
Ahojík,pls hlásněte pro mě zde!Děkuju!! Jmenuju se tam Andy!! http://kamikak.blog.cz/0904/1-kolo-sonb -
kájulka
Lady gaga *4* uzasna,dokonala perfektni zpevacka *14* zavidim ji *14* -
Re: Re: Nej!!!
Love Game mám nejradši *14* -
Re: Nej!!!
AHOJ JJ JSOU SUPER AE TAKY DOBRA JE LOVE GAME:-) *14* -
celkem baba
Tak jsem prošel pár fotek a i když tam není moc těch, kde by jí byl pořádně vidět obličej a oči, tak se zdá, že je to celkem pěkná baba *14* ......jen by se možná nemusela oblékat jako"Jana Kratocvílová".....to mi k mladý holce fakt nesedí *13* -
Re: Páni
ne stripterky, ale devky ... a chvilemi tam zazni i kalkulacka .. XD -
tak to bylo co vtipné? nebo trapné? nebo slabé? myslím 2. a 3. možnost -
Re: Re: Re: Re: Re: new
Já ho mám na jednom plakátě. *15* -
bacha ať ti nevypadnou oči z důlku a neupadnou uši! *5* -
Páni
tak už i Striptérky co kopírují zpěvačky a dodávají do písniček zvuky z tetrisu jsou celebrity ? fíha
*1* -
Re: Re: Re: Re: Re: new
JÉÉÉÉ neznáte???? to je ten nej nej nej herec na světě!!!!! *8* *14* určo si ho zadejte do vyhledávače a jukněte na něj!! já ho mám po celim pokoji!!! *3* *14* -
Re: Re: new
ale zase někdy se tu objeví někdo pořádnej... -
Re: Re: Re: Re: new
ježda kdo to je? -
Re: Re: Re: Re: new
toho neznám