-
Re: Re: Re: klip
Opravdu?! Aha a co Love Game?????? *3* -
emaili,icq,vily
AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík
http://spidercat.blog.cz/ -
Re: Re: klip
beautiful dirty rich byl na youtube dříív než just dance!!!!!!!!!!!! *8* -
Re: klip
Myslim,že Love Game je novější než Poker Face! Určitě jo...taky jsem viděla klip k Beautiful,Dirty,Rich,ten je takovej divnej,ale Poker Face určitě není nejnovější klip... -
Re: jjjjj
vůbec mě neznáš, tak si svý názory nech -
klip
kterej klip od ní je nejnovější??? Poker face? tak moc ju neznám, ale docela mě to zajímá... -
drby
hele neznate nejaky new spravy o lady gaga *3* -
ghjcxxdf
daja.candy
jako malá vymysli si něco lepšího -
jjjjj
frankyie
určitě líp než ty -
Re: Re: Re: Re: Re: ehm.....
říkala,že by jí sice nikdy nenapadlo,že by měla s Madonnou něco společného,ale prý je toho vlastně dost! Třeba,že je taky z části Italka,taky je exhibicionistka a stejně jako ona nejdříve byla bruneta a ted' je blondýna. A ještě říkala,že je taková Madonnina modernější verze a přináší do hudby něco nového. -
diana 114: co? řikej, ale někde sem četla že sou obě na půl z itálie ale jestli tam je něco jineho tak pisni -
já sme to četla! jestli chteš tak sem si založila blog o Benu Barnesovi a mám tam napsaný nějaký rozhovory s nim! dyštak písni a já tam dát i GaGu *1* *7* *3* -
jjjjjjjjjjj,ale něco maj společný a víte,co? Víte,co LG řekla v tom rozhovoru? *4* -
...........
veronnyka
a ty snad jo -
rozhovory a plakáty sou na tech našich českých časácích to nejlepší, jinak píšou samý kraviny a věcech kterej už stejně každej ví... . Hlavně v popcornu sou dost opožděný *9* te hrůza -
Re: Re: Re: Re: ehm.....
Madonna je holt Madonna a žádná druhá už nebude... . Stejnak bych ty dvě nesrovnávala.. každá je originál -
16.4.vyjde nový Bravo. *15* -
Skwela
Je upe skwela!!Sami pecky tyo vydava.jen tak dal.. *1* -
Re: Re: Re: Re: ehm.....
o tom rozhovoru v bravu sem sklyšela ale nečetla sem to *9* -
Re: Re: Re: ehm.....
To říkají....druhá Madonna...ale až druhá,protože tu první nikdo nepřekoná. *15* Ale nechci vyvolávat hádku,ale myslím,že tak daleko to zase LG nedotáhne. A četli jste ted' v Bravu ten rozhovor s Lady GaGa? *1*