Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dianna114

Re: Re: Re: klip

Opravdu?! Aha a co Love Game?????? *3*
  • emaili,icq,vily

AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík

http://spidercat.blog.cz/
  • Re: Re: klip

beautiful dirty rich byl na youtube dříív než just dance!!!!!!!!!!!! *8*
  • dianna114

Re: klip

Myslim,že Love Game je novější než Poker Face! Určitě jo...taky jsem viděla klip k Beautiful,Dirty,Rich,ten je takovej divnej,ale Poker Face určitě není nejnovější klip...
  • frankyie

Re: jjjjj

vůbec mě neznáš, tak si svý názory nech
  • frankyie

klip

kterej klip od ní je nejnovější??? Poker face? tak moc ju neznám, ale docela mě to zajímá...
  • drby

hele neznate nejaky new spravy o lady gaga *3*
  • psychooo

ghjcxxdf

daja.candy
    jako malá vymysli si něco lepšího
  • psychooo

jjjjj

frankyie
    určitě líp než ty
  • dianna114

Re: Re: Re: Re: Re: ehm.....

říkala,že by jí sice nikdy nenapadlo,že by měla s Madonnou něco společného,ale prý je toho vlastně dost! Třeba,že je taky z části Italka,taky je exhibicionistka a stejně jako ona nejdříve byla bruneta a ted' je blondýna. A ještě říkala,že je taková Madonnina modernější verze a přináší do hudby něco nového.
  • Re: Re: Re: Re: Re: ehm.....

diana 114: co? řikej, ale někde sem četla že sou obě na půl z itálie ale jestli tam je něco jineho tak pisni
  • katuska162

já sme to četla! jestli chteš tak sem si založila blog o Benu Barnesovi a mám tam napsaný nějaký rozhovory s nim! dyštak písni a já tam dát i GaGu *1* *7* *3*
  • dianna114

jjjjjjjjjjj,ale něco maj společný a víte,co? Víte,co LG řekla v tom rozhovoru? *4*
  • psychooo

...........

veronnyka
    a ty snad jo
  • veronnyka

rozhovory a plakáty sou na tech našich českých časácích to nejlepší, jinak píšou samý kraviny a věcech kterej už stejně každej ví... . Hlavně v popcornu sou dost opožděný *9* te hrůza
  • veronnyka

Re: Re: Re: Re: ehm.....

Madonna je holt Madonna a žádná druhá už nebude... . Stejnak bych ty dvě nesrovnávala.. každá je originál
  • dianna114

16.4.vyjde nový Bravo. *15*
  • domiishek

Skwela

Je upe skwela!!Sami pecky tyo vydava.jen tak dal.. *1*
  • Re: Re: Re: Re: ehm.....

o tom rozhovoru v bravu sem sklyšela ale nečetla sem to *9*
  • dianna114

Re: Re: Re: ehm.....

To říkají....druhá Madonna...ale až druhá,protože tu první nikdo nepřekoná. *15* Ale nechci vyvolávat hádku,ale myslím,že tak daleko to zase LG nedotáhne. A četli jste ted' v Bravu ten rozhovor s Lady GaGa? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit