Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lady gagu zboznuju *15* *15* *15* *15* *15* *12* *12* *12* *12* *7* *7* *7* *7* *7* *5* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *2* chtela byc víc smajliku ale uz to nejde
  • ja si nemuzu pomoct ale me pripada ze je gaga ošklivá a že to s tou vystrednosti preháni...už to zacina byejt nechutrny
  • Lady GAGA je super a jej pisnicky jsou nadcasove, to vim uz dneska, budou dobre i kdyz uz tady nebudu, coz se o jinych rici neda. Uklizim u nich a jeste si zatancuju a to je mi skoro sedesat. Je vsestrana, vyjimecna, talentovana a ma smysl pro humor.
  • LAdy gaga je super osobnost,její hudba je boží *5*
  • ahoj pposlouchám lady gaga a a ted sem začala poslouchat aguileru(nevim jestli jsem to dobře napsala jestli ne tak sorry)ale přišla sem nato že když třeba si poslechnu pár písniček od aguilery tak najednou nemam chut na lady g. a opačně je to normál?
  • Miluju poker face. Miluju LADY GAGA. JE TO CRAZY GIRL *4* *14* *4*
  • *14* *14* *14* *14* LOVE HER nemá s tou Madonnou nic společnýho :D :D ten co tohle tvrdí asi nečetl jejich životopisy co ? :D
  • hudy
    Mno, teď jsem se dostala až k vám, koukám na to a to si pište, že někteří z vás si sem už nenapíší!!
  • mrs_jackson
    ..tvl, koukám že se tu nic nezměnilo od včera. furt Dianu urážíte (tak se jmenuje LoverOfGaga) mimochodem psala sem si s ní ve zprávách a je to moooc fajn ženská a dokonce napsala i pár smajlíků *1* *4* ale normálních jako třeba :-) nebo :-( fakt nepíše nesmysly jako :DDDDDDDDDDDDDDDD *2* *1*
    a nezačala si!!!!! celý to tu začal ten ilja1996 tim že napsal že gaga kopčí madonnu a pak ještě něco s tou nicki minaj a jessie j! *2* mno a pro vaši informaci ona mi to neřekla já si to četla tu.. a je snad normální když se někomu nelíbí když někdo nadává jeho oblíbený star *6* rozum v pořádku maj asi jedině lidi co s ní souhlasí!! tim vás nechci tady urazit jo ale řikám vám že je to fajn ženská! vždyt ste to museli i vidět když tu odepsala lidem co se ptali na normální věci odhedně gagy..... =))
    to jen vy máte smůlu když ste se s ní začali hádat *1* já teda bejt váma tak už nevim co jí odepisovat protože ona má ve všem skoro pravdu *15* *15*
    no nic mějte se tu lidi my už si ted píšem ve zprávách protože tady se to změnilo v diskusi anti-fanoušků co navíc nadávaj lidem co gagu maj rádi.. *9*
    • Tarzimaaania
      Až na to že dneska jsme(nebo aspoň já) nic nenapsali trochu omyl ... mimochodem my si taky píšeme a necpeme ti to ;) už nemáme na co odepsat protože už nic nepíše víš? ;) ani už nechci ať si de někam musím taky dělat užitečnější věci než tady sedět ne jak vy :) a pište si kde chcete nás to vááážně nezajímá ;) to je moje poslední slovo už sem nejdu takže reagovat na to můžete ale máte smůlu protože si to nepřečtu nazdar ;)
  • ilja1996
    Myslel jsem že se nechceš hádat... Tak proč se hádáš???
    Přece když napíšu nechte prostor lidem co se nechtěj hádat nebo něco podobnýho si napsala,tak přece to myslim vážně a nehádám se,začínáš se chovat jako ta LoveOfGaga.
    A to je vážně ubohý že si myslíš že když někdo večer takhle napíše a souhlasí snáma tak že to sem but já nebo Tarzimániáá.
    Prostě jsou lidi co snáma souhlasej,maj rozum...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit