Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lady Gaga zpiva fakt uzasne a dobry kostymi *1* *1* *1* *3* *3*
  • LoverOfGaga
    GAGA *14*
  • LoverOfGaga
    *14*
  • LoverOfGaga
    Musíte vidět klip k písni YOU AND I !!! Je fakt úžasnej, ode dneška je na youtube na ladygagaVEVO, tak se mrkněte fanoušci *3* *3* *14* *14* *4* *4*
    • Jj!!!!!!!!!!!! Ten klip mě totálně dostal!!!!! Je to úúúúúúúúúúžasnej, překráásnej, dokonalej klip!!!!!! Velmi se jí povedl, ty její úžasný transformace (mořská pana->strašně jí to sluší, u klavíru->opět hrozně moc sluší, jako Jo Calderone->vypadá úžasně-je fakt skvělej♥, atd..) Tímto klipem opět pořádně šokovala, myslím to samozřejmě v pozitivním smyslu. Klip je prostě nádhernej, je NEJ!!!♥ I'm in love with YOU AND I!!!♥ *14* You And I Mánia♥♥
    • Ten klip je teda vážně suprovej..! :) Fakt se mi moc líbí.. hlavně když tak hraje na ten klavír.. to je krásný ;)
  • To raději budu poslouchat Evu a Vaška než Lady Gagu *1*
    • Jak tohle můžeš jen říct?!!! Děláš si srandu?!!!! Gaga je jedna z nejlepších umělců vůbec a ty tohle řekneš?!!! Nojo, tvá věc. Je na tobě koho obdivuješ..Jestli máš radši Evu a Vaška tak do toho ti mluvit nebudu..Ale Lady je stokrát lepší než Nicki Minaj, Natalia Kills, Rihanna, KeSha, a další..Pro mě je Gaga nejlepší♥ *9* *9*
      • TWL co mi to tam vlezlo za smajly, chtěla jsem tam místo těch smutných dát *14* *3* *4*
  • elinor

Gaga

Byla jsem před půl rokem na jejím koncertě v Americe a když na ní fanoušci i se mnou čekali před hotelem a ona zrovna vyšla se 2 bodyguardama a někam šla tak já jsem byla uplně štastná že jí vidím..všichni spíš zírali na to že neměla šílenej oblek ale vyšla jen ve svetru a džínech...černých brýlích na očích.. přešla jen do auta...pak od ní prosil fanoušek autogram a ona ho naštvaně shodila na zem..chovala se dost agresivně a přitom fanoušků tam nebylo tolik..asi tak 10-15 a všichni byli za ˇohradouˇ:D docela mě naštvalo jak se k nám chovala...
    • Juj.. já bych asi omdlela kdybych jí viděla.. nebo bych tam začala řvát: "I LOVE YOU LADY GAGA" *1* Ale rozhodně bych nechtěla zažít to chování.. to muselo bejt hrozný.. *9*
  • jéje

asi před tejdnem se mi stalo že sem šla a najednou mi zamrazilo v zádech a začalan sem myslet na lady g. jak umře slyšela jsem v hlavě jakoby vnitřní hlas a ten mi řikal že umře brzo a že jí bud někdo zavraždí nebo umře na rakovinu kůže. mam o ní hroznej strach
    • Re: jéje

hrabe ti?
      • Re: Re: jéje

Hele asi jo :)
  • jeri

oči

ahojky nevíte někdo jakou má Lady GaGa barvu očí?Díky :)
    • Re: oči

hnědý
  • lady gaga

lady je nej zpěvačka
  • Zdarila parodie

http://www.youtube.com/watch?v=ss_B mTGv43M&feature=player_embedded

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit