Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vedeli ste, ze ma segru?

No seriozne, co by ste povedali, ze ta segra vyzera ovela lepsie?

http://fwfw.sk/2739-ktor a-je-krajsia-lady-gaga-alebo-jej-se stra.html
  • yani

POMOC!!

Nelíbí se mi moc, jaký vede Lady Gaga život, ale musím uznat, že talent má obrovský, její písně nemají prostě chybičku, poslouchám je pořád dokolečka a hlavně tu novou píseň s názvem JUDAS!! A chci se zeptat, nevíte náhodou někdo, kdo v tomto videoklipu ztvárnil toho Ježíše?? Je to moc velký sympaťák... Prosím, jestli o něm něco víte, tak mi odpovězte, budu moc ráda!!
    • Re: POMOC!!

ahoj, viem akurat ze sa vola Rick Gonzales, snad to pomoze :)
      • Re: Re: POMOC!!

no tam ušel ale tady vypada skoro úplně jinak kdybych ho viděla v obchodáku tak bych ho nepoznala!možná jenom kdyby měl ten věnec na hlavě =D
  • BAD ROMANCE DAY!

Ahojky lidičky, dneska je BAD ROMANCE DAY, což znamená, že fanoušci Lady Gaga z celého světa se rozhodli, že se pokusí překonat s Bad Romance od Lady Gaga Justina Biebera ve sledovanosti jeho videa Baby. Tím chci říct prostě to, že chceme aby Bad Romance mělo větší sledovanost než Baby od Biebera. Prosím, přidejte se k nám a sledujte co nejvíckrát dnes Bad Romance!!! =)))
  • syndynka

reklama

Ahoj mám pro vás menší reklamu koukněte pls na blog Hollywoood-star.blog.cz
    Díky :-)Je to blog o všech ceelbritách a pls hlasujte v anketě o které star chcete novinky :-)
  • Lady Gaga:-)

Já Lady Gagu zbožňuji !:) A úplně mě dostala s novou písní Judas, kterou si pořád dokolečka pouštím !! Takže doufám, že se budeme těšit na další skvělé hity !
  • NEW ALBUM BORN THIS WAY IS HERE!!!!!!!!

Ahojky Little Monsters - Fans Lady Gaga! Dneska 23.5.2011 vyšlo dlouhoočekávané album LADY GAGA - BORN THIS WAY!!!! =)))))))))) ♥♥♥ Je dokonalé!!! Brilantní!!! Mistrovské dílo!!! Hned dnes jsem si ho běžela koupit! =))) Má velmi dobrou cenu na Chodově v Bontonlandu se normálně už dá sehnat, nebo na Václaváku atd.. Standartní verze stála 399 KČ což je hodně dobrý =)) Pak má vyjít ještě deluxe edice, která bude dražší a bude tam o pár songů navíc.. Tu ale na Chodově ještě neměli zatim jen tu standartní. Já si koupim obě, jsem posedlá Lady Gaga!!! =)))♥ To CD fakt doporučuju, ona má NEJ CDčka!!!!!!!!♥♥♥ Love You Gaga!♥♥♥
    • lady.gaga.tereza

Re: NEW ALBUM BORN THIS WAY IS HERE!!!!!!!!

ja viem je to naj albu aky kedy vydala na nete bol uz od 20.05 :D .....dufam ze vsetky little monsters ho uz maju
      • Re: Re: NEW ALBUM BORN THIS WAY IS HERE!!!!!!!!

Jojo vim. =)
  • jeri

FB

Ahojky nevíte někdo jestli má Lady GaGa Facebook???? Díky :)
    • lady.gaga.tereza

Re: FB

lady gaga fb urcite nema lebo je tam par fakeov ale zatial este ani jedna z nich nebola prava
  • heath.4ever

album Born this way ke stažení

všem, kteří nechtějí čekat do 23. května, posílám odkaz, kde si můžou stáhnout album,pokud ho ještě nemají...
    www.lewis99.webovastran ka.cz
    • heath.4ever

Re: album Born this way ke stažení

akorát bez té mezery ve slově stranka...nevím proč se mi to tam ukázalo :-//
  • :/

Ako sorry, ale je strašná... Hlas možno má ale tie jej "outfity"... to už nevie zaujať inak len tak že vybehne do ulíc ako strašidlo z dajakého poľa? Až mi zrak prechádza keď vidím aká je zhabaná... Je fakt trapná... *16*
    • Re: :/

šokovala tě, uznala jsi že má hlas a rozhodně jí nezapomeneš možná právě díky šílenostem který si na sebe vezme, mam pocit že tu něco naprosto plně splnilo svůj účel.. ted už chápeš? ))
      • lucinka9494

Re: Re: :/

šokovala, to je pravda... ale nie v tom pozitívnom slova zmysle... hlas má ale ja sa s jej hudbou "nestotožňujem"...
  • GAGA JE NELEPŠÍÍÍÍ!!!!!

Gaga má nový klip a song-JUDAS!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* Mrkněte->http://www.youtube.com/user/ladygagaofficial?blend=1&ob=5
    Je to BOMBA!!!!!! OBROVSKEJ HIT!!!! A KLIP TO SAMÝ!!!
    • Re: GAGA JE NELEPŠÍÍÍÍ!!!!!

máš pravdu JUDAS je naj pesnička :P
      *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit