Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lady Gaga a zpěv

Jen jsem chtěl zmínit pro obdivovatele Lady Gaga a jejího "dokonalého" hlasu, který fanoušci řadí mezi nejlepší v historii populární hudby. Dnes se a speciálně u těchto popových zpěvaček hlas při nahrávání skladem digitálně upravuje tak, aby byl opravdu dokonalý. Dnes už se nenahrává, že zpěvačka přijde do studia, nazpívá na několik pokusů písničku a vezme se nejlepší take a ten se použije. Zpěvačka to odzpívá a mistr zvukař u compu to v určitém programu vypiluje tak, že i kdyby to nazpíval ožralý bezdomovec z hlaváku, tak ten program z něho udělá druhého Elvise. Takže nenechte si kakat na hlavu a oblbovat současnými umělými ikonami a poslechněte si také muziku z dob, kdy zpěváci a zpěvačky opravdu zpívali :o) Zdar všem.
    • Ale ma pravdu, presto ji stale poslouchame a je to nase osobni vec.
    • Re: Lady Gaga a zpěv

Myslím, že tady s kritikou neuspěješ. Jak řekl Jan Werich :"To je blbé, to se bude líbit ..." :-)
    • Re: Lady Gaga a zpěv

Ty seš nějakej chytrej ne? Vždyť ji vůbec neznáš! Všechny zpěváky a zpěvačky hážeš do jednoho pytle! Jak můžeš vědět jak to u ní je??... Naživo zpívá totiž skvěle!! A nikdy nezpívá na Playback narozdíl od jiných...Gaga je vysoce talentovaná, pracovitá a upřímná, a neznám lepšího umělce a člověka v showbussinessu!
  • i-lowe-music

..

Nějak nechápu, proč se tu hádáte o to, kdo je lepší.
    Pro někoho je nejlepší Justin Bieber (o kterym si myslim svý), pro někoho Miley Cyrus či Selena Gomez.
    Tak co? Každej může poslouchat co chce, nikdo by mu do toho neměl kecat, ikdyž se tak neděje.
  • jsi nej lady

lady gaga je nej americká zpěvačka a moje oblíbená doufám že veše taky. *7* *4*
    • Re: jsi nej lady

já mam taky ráda lady gaga je fakt nejlepší a yla jsem na 2 koncertech v praye je mi 12 *3* *4*
  • jeri

váha &bydliště

Ahojky,
    nevíte někdo kolik Lady GaGa váží a kde bydlí. *3* *4* díky
    • lady.gaga.tereza

Re: váha &bydliště

bzva na predmesti LA v prenajatej vile s vyhladom na more a Hollywood
    • Re: váha &bydliště

váží 48kg když hubne do kostýmu tak 42 a bydlí v LA dokonce sem četla že ma ješte místo LA v beverly hills *4* *3*
      • Re: Re: váha &bydliště

Až na to,že GaGa má byt v New Yorku,kde se také o ni natáčel dokument.GaGa prohlásila do časopisu BAZAAR,že LA není nic pro ni,že by si tam nikdy nezvykla.Její nej místo je Brooklyn a New York
      • Re: Re: váha &bydliště

twl *15*
  • VŠE NEJLEPŠÍ LADY GAGA!!!!!!!!

Naše nejůžasnější Mother Monster-Lady GaGa/Stefani Germanotta, z celého srdce Ti přeji všechno nejlepší k tvým 25. narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky, pohody, dobrých přátel, dobré rodinné vztahy, super přítele, pravé fanoušky navždy, hodně úspěchů a atˇ se Ti splní vše co si přeješ!!!! *14* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* Doufám, že jsi to pořádně oslavila či třeba ještě budeš slavit a omlouvám se že píšu se spožděním..Chtěla jsem napsat včera, jenže jsem nestihla jít na počítač..Mrzí mě to že píšu až druhej den po narozeninách..I love You SO MUCH!!!! Your Little Monster♥
  • natush

Narozeniny

Vše nejjj *14* *14* *14*
  • Narozky

Hodně štestíčka Lady Gaga tvoje 25 narozky tak si je užij *1* *1* *14*
  • lady.gaga.tereza

<3

*14* *14* Born This Way *14* *14*
  • lady.gaga.tereza

lady gaga

aj ked viem ze si to neprecita ale aj tak HAPPY BIRTHDAY *14* *14* JA TA PROSTE MILUJEM :* <3
  • Happy Birthday

HAPPY BIRTHDAY LADY GAGA !!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit