-
gaga change
ahojky lidičky!můžete mi říct jak dlouho už lady gaga je na dráze?páč mě připadá že na videu poker face vypadá úpa jinka než na bad bromance neměla plastiku? -
Má 155 cm!!
Nechápu, který imbecil, skoro u všech celebrit píše, že měří o 20cm víc, než doopravdy!! Lady GaGa doopravdy měří 155 cm, říkají to všichni a říkali to i včera ve Víkendu!! Takže nazdar!! *9* -
blog-soutěž
Omlouvám se....došlo mi že vám to asi nic nenajde....tak koukněte sem http://ladyrohlik.blog.cz/ a vlevo jsou v rubrikách soutěže tak to dejte a je to tam -
blog-soutěž
Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Christinou nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
tady je odkaz....
www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez
A tam jsou i pokyny -
-
Re: blog-soutěž
*s Lady
-
-
výška
Vážně ty máš výšku 155cm. *7* *7* -
výška
Ahojky tak teda nwm kolik Lady GaGa měří jestli 155 nebo 168 ví to někdo přesně??Kolik??Díky *3* -
-
Re: výška
jo má m155 cm..nwm jaký hovado to tam napsalo..! *13* *13* *13* -
-
Re: Re: výška
Já si myslím že má 155m protože když jsem jí viděla na koncertě tak bylo vidět že není žádný velikán!! *3*
-
-
-
LADY GAGA WORLD PREMIERE OF BORN THIS WAY!
Ahoj všichni, kdo jste ještě neviděli nové video Lady Gaga k její nejnovější pisni Born this way tak se určitě koukněte! *3* *4* Včera byla premiéra *4* Musim říct že opět šokovala protože něco takovýho sem teda nečekala, ale moc se mi líbí jak píseň tak video!! *14* *4* *4* *4* Jako musim říct že fakt pecka!! Uplně něco jinýho než ostatní videa!!! -
-
Re: LADY GAGA WORLD PREMIERE OF BORN THIS WAY!
Skvěěěěěěěěěěěěěěěě lááááááá písen,tyo je uplně výborná!!!!
Skvělé BRAVO LADY GAGA! *5* *14*
Fakt to stojí za to!
-
-
bLBCI
jk se jmenujou její rodiče?Všichni píšou že jí táta inspiroval bla bla bla....Ale jk se jmenoval nenapíšou?! *16* *16* *16* *13* *13* *13* *10* *10* -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
lady gaga je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
prrrrrrrrrrrrrrr poslecni si třeba takovou P!nk,Katty perry nebo Rihannu a pak sud jo.Neříkám že gaga není dobrá ale no...přelož si její písničky a uvidíš.Nebo se jan koukni v čem chodí. *3* -
-
Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
viem v com chodii oblecena a prelozila som si jej pesnick a texty su na 1* napriklad take born this way :som nadherna po svojom pretoze BOH je neomilny mam spravne nasliapnute baby pretoze tak som sa narodila!!!!!no nwm aky s tym mas problem a chodi oblecena originalne aspon neni jak ostatne spevacky
-
-
-
ss
JE SUPÉÉÉÉÉR *15*