-
♥
Lady GAGA JE NEJ ♥ *14* -
no
Mě se Lady Gaga moc nelíbí.
Jsem spíš na jazz,blues,jazz funk a fuk -
-
Re: no
co ? *7* když se ti nelíbí proč sem píšeš? *7*
-
-
Jestli chcete ...
Nechcete podpořit jednu stránku na FB ?? Přidávají tam novinky, ale záleží jen na vás *3* *3*
kdyžtak odkaz ---->
http://www.facebook.com/pages/gagablogcz/177375758948705 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* -
Lady GaGa
Ahojky nevíte někdo ajkou má nejradši barvu???? *3* -
-
Re: Lady GaGa
vypadá to na černou,bílou nebo fialovou,ne ? :D *3* -
-
Re: Re: Lady GaGa
fialovou -
Re: Re: Lady GaGa
fialovu? to by som nepovedala ta cierna HEJ ,biela tu ma na sebe len dakedy ale fialova?tu skoro nikdy nenosi -
-
Re: Re: Re: Lady GaGa
taky si myslím že černou ale i tak díky
*3*
-
-
-
-
Lady
Je úúúúžasná :) Alejandro :-* *14* *14* *14* -
-
Re: Lady
Hehe, není vůbec špatná, jsi jak moje kamarádka :D taky si říká Lady a je do ní uplně zblázněná :D *1*
-
-
lady gaga
zboznujem ju aj ked si na seba dala tote saty z mesa nezhnusila sa mi skor ju obdivujem aj oni co to pisu na net by mali jak si niekto na seba obliect sat s mesa musi mat velku odvahu nech sa jej posmievaju......A co vy? -
I lowe you
Omlouvám se že jsem tu nepsala akorát nemám čas prostě a stejnak tu nikdo nepíše moc..Ale Ladynku miluji *14* *14* -
lady gaga
zboznujem ju 16.-17.septembra vydala novy album Wonderland *14* *14* -
Vánoční singl
http://mp3face.com/2010/12/lady-gag a-christmas-tree/ Krásný text *1* -
-
Re: Vánoční singl
jo ta písnička je moc hezká furt jí poslouchám *14*
-
-
...
na to, že je jí teprv 24, má docela velkej zadek, ale co no, o tělo tu nejde :) -
-
Re: ...
NA VĚKU NEZÁLEŽÍ. VELKEJ ZADEK MŮŽOU A TAKY MAJÍ I DĚCKA. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: ...
A já tu říkám, že o tělo stejně nejde *3* -
-
Re: Re: Re: ...
a skadial ty vies ze ma velky zadok ona nema velky zadok -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Určitě nemá velkej zadek *3*
-
-
Re: Re: Re: ...
JÁ VÍM. HLAVNĚ ŽE HLAS A PÍSNIČKY MÁ SKVĚLÝ. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
No, já poslouchám punk a Lady G. neni nic pro mě, ale Vám se zase nemusí líbit Green Day a tak podobně -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
ja viem ze to je hudobny styl ale oises to ako keby to bola osoba -
kto je to punk? -
GREEN DAY SICE NEJSOU MŮJ STYL,ALE NĚJAKÉ PÍSNIČKY SE MI OD NICH TAKY LÍBÍ. JINAK PŘEJI KRÁSNÉ VÁNOCE. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-