-
GAGA
GAGA NEMÁ RÁDA VÁNOCE. *9* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: GAGA
jak tohle vis ja jsem koukala na youtube video a tam rikala ze ma rada vanoce az ze ma rada aj nas -
-
Re: Re: GAGA
NO BYLO TO PSANÝ NA INTERNETU. PRÝ MĚLA PŘD VÁNOCI VYSTOUPENÍ,KDE ZNIČILA FIGURÍNU SANTA KLAUSE A PAK PROHLÁSILA,ŽE NENÁVIDÍ VÁNOCE. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: GAGA
a ty veris vsetkemu co je na nete ona to robi naschval aby zaujala co ty vies mozno ma rada vianoce -
-
Re: Re: Re: Re: GAGA
JÁ UŽ NEVÍM ČEMU MÁM VĚŘIT. *7* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: GAGA
:D
-
-
-
-
-
-
fotky z koncertu
holky dali jste sem fotky z toho koncertu chtěla bych si je prohlídnout nebo už jste je sem daly? *7* -
kouknete se pls =)
Kouknete se prosíím je to Moooc Pěknný..!
SEM.: http://vippeoples.blog.cz/ -
-
Re: kouknete se pls =)
ale neni tam lady gaga!!!! *4* -
-
Re: Re: kouknete se pls =)
Chtěla bych vědět jak se jmenuje doopravdy Lady Gaga. Mám Ji moc ráda ! *14*
-
-
-
:**
ahoojte.....Předem vam říkam až bude další koncert Lady gagy tak tam jděte bylo to tam prostě užasnéé.....Ja jsem tam byla .....Je fakt užasna...:)) -
-
Re: :**
souhlasim souhlasim souhlasim souhlasim *14* *14* *14* *14* -
tes bych chtela!!! ja ji mam upe rada jako zpevacku chtela bych tam byt!!! *4* *9* *8* -
A nevíš kdy bude? *4*
-
-
inspirace
je zvláštní že se inspirovala rockovými legendami a hraje todle... -
tricko s GaGou
Cus, treba te bude zajimat, ze na modapromlade.cz maji tricka s Lady GaGou *3* -
Odjezd?
Hele nevíte někdo jestli už odjela já myslím že jo ale nikde to nepíšou?? *4* -
-
Re: Odjezd?
Kdyby někdo nevěděl, tak její Tour - The Fame Monster obsahuje 201 vystoupení, takže se musí fakt otáčet ... Ve větších zemích vystupuje 2x, jak doufám každý (aspoň teda REAL FAN) ví, takže si nemůže dovolit pobývat jen v ČR 7 dní nebo i více *1* , to by ještě teď objížděla svět s Tour - The Fame a místo 17.11. 2010 by se k nám dostala minimálně až za rok a půl !!! -
-
Re: Re: Odjezd?
Díky za dlouhej článek ale měl/a bys vědět že tahle série koncertů se nejmenuje The fame monster ale Monster Ball tour *3* *3* *3* *3*
-
-
26. 11. vystupovala v Polsku a už měla za sebou Tour ve Švédsku a 2 vystoupeni v Belgii *1* tak težko mohla být eště v Praze, na internetu to všechno je :) -
prej jeste hned ten den,tedy po koncertu,ale nevim coje natom pravdy... -
-
Re: Re: Odjezd?
jj je to pravda ještě tu noc odjela -
-
Re: Re: Re: Odjezd?
To tu teda moc dlouho nepobyla *4* *4* *9*
-
-
-
-
Alejandro - Luciferiánsky obrad Noveho svetoveho poriadku
http://beo.sk/recenzie/1132-lady-ga ga-alejandro-luciferiansky-obrad-no veho-svetoveho-poriadku -
Lady G
Četla jsem, že křičela "Tancujte vy sráči! " Tak to mi příjde dost neprofesionální. *9* -
-
Re: Lady G
Myslíš do obecenstva nebo k těm tanečníkům? -
Re: Lady G
Tady jsem to četla ... http://bleskove.centrum.cz/fotogale rie/2010/11/18/lady-gaga-v-praze-na davala-svym-fanouskum/foto/341160/? cid=683213 -
-
Re: Re: Lady G
To byly fotky :-D Tady je ten pravej odkaz http://bleskove.centrum.cz/celebrit y/drby/clanek.phtml?id=683213
-
-
-
Valíte keci...
*1* Jo v bulváru tohle psali, vy dete nekam s temahle srac¨kama. Manažer Lady Gage psal na svuj Twitter, že vystoupí v Praze bylo Lady jedno z nejúspěšnějších z Monster Baall Tour! A pokud jste asi na tom koncertu nebylo, a vypadá to, že asi dost těžko, tak Lady pak říkala, že bude vydávat new albo, a brzy do Česka zase zavýtá! *3* -
-
Re: Valíte keci...
Jo byla z česka tak odvařená že ještě tu noc odjela pryč *3* *3* *3* -
Re: Valíte keci...
Muzes poslat odkaz kde to je napsany?POkud je to pravda,tak bych se chtel teda omluvit. Njn bulvar. ALe ja si teda koncert uzil hafo a to jedu jeste na jeden. ALe nejvic lidi si to uzivalo pod podiem,tak mozna z toho to blyo usouzeny,ze na sedackach ne a prpto psal to co psali. -
-
Re: Re: Valíte keci...
Já byla pod podijem ale strašně to tam dunělo.Lepší je když sedíš nahoře nebo prostě sedíš to mi věř!!! *4* -
-
Re: Re: Re: Valíte keci...
Ja nevi teda,ale ja na kazdej koncert chodim pod podium. Prinde mi divny teda kdyz si jde nekdo na koncert sednout. Kdyz budu chtit sedet pujdu do divadla. Ale kazdej ma to svoje
-
-
-