-
Nejhorší
když se podivate na rozhovor po koncertě čr je na ni vidět že je fakt zklamaná a taky to řekla to jste ji sakra neposlouchali? možná už ani nepřijede vždyt všichni tleskali jenom když řekla praha nebo čr a ani neznaly texty *16* *16* *16* -
-
Re: Nejhorší
AHoj, kde najdu video s rozhovorem po českém koncertu?? -
A kde ten rozhovor najdu? -
Zajímavé -
Kde najdu ty rozhovory? -
To bylo fakt strasny,cesky publikum si zase udelalo pekny renome. Cesky publikum neumi nci ocenit. Nedivim se,ze se nikdo necche jezdit. POchybuju,ze se tu jeste nekdy objevi. Praha ju fakt zklamala. Oproti nalgicky mluvicim zemim,je to katastrofa,meli byste se stydet. Tesim se jak to porovnam s koncertem v LOndyne.
-
-
:)
Byla naprosto sopeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
BYLA SEM NA KONCERTE GAGA IS THE BEEST!
Byla jsem na koncertu.. Gooood.. tohle byla největší show!! Totálně, uplně nejluxusnejší SHOW!!! Bad romance, poker face.. telephone prostě všechny písničky a ta její choreografie efekty.. připadal jsem si jak v neby!!!!! I LOVE YOU LADY GAGA.. YOUR THE BEEESTTT!!! *14* *3* *3* *14* *14* -
-
Re: BYLA SEM NA KONCERTE GAGA IS THE BEEST!
ona ale byla z českýho publika pěkně zklamaná říkala to v několika rozhovorech *9* *9* *9* -
-
Re: Re: BYLA SEM NA KONCERTE GAGA IS THE BEEST!
Můžete mi někdop říct kde sou ty její rozhovory?? Nikde na internetu to není!
-
-
-
Koncert
Byla jsem na koncertu Lady Gaga a ona je prostě úžasná!!! Bylo to nádherný já ji fakt miluju *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Koncert
popiš to pls chcu alespoň takto vědět jaké to bylo prosím prosím prosím *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Koncert
Lady GaGa vystupovala skoro 2 hodiny, měla kolem 17 písniček *14* *14* *14* i ty upe nový *4* pořád měnila kostýmy a byla celá upe úžasná a bylo toho mnohem víc to nejde popsat slovy... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Koncert
*9* *9* *9* *9*
-
-
-
-
POLIBEK
SUPER,MAREŠ PROHRÁL SÁZKU-NEPOLÍBIL GAGU. *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Dotaz..:)
Ahojky mám dotaz..chtěla bych jí požádat o autogram..newíte někdo její adresu?:O nebo aspon stranky kde bych jí našla..?:) *7* *4* -
konzert
Už se nemůžu dočkat až jí dnes uvidím zpívat už jen 4hod a 46 min!!!!! *14* *4* -
-
Re: konzert
JÁ JI POSLOUCHAL ALESPON NA RÁDIU,KDE DALI ZÁZNAM TOHO KONCERTU. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
ubytování
tak a já už vím,kde bude LADY GAGA ubytovaná a Hilton to není a vědí to všichni kteří se koukali na VIP zprávy. NJN ,moje sestra pojede do prahy a já taky já na černý most a ona na lady gaga,a to praha je od nás 190 km!!! a další den jdeme do školy a to stejně i když dojedeme v sedm -
-
Re: ubytování
JÁ DO ŠKOLY NEPŮJDU,ALE NA TEN KONCERT TAKY NE. *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
ubytování
tak a já už vím,kde bude LADY GAGA ubytovaná a Hilton to není a vědí to všichni kteří se koukali na VIP zprávy. NJN ,moje sestra pojede do prahy a já taky já na černý most a ona na lady gaga,a to praha je od nás 190 km!!! a další den jdeme do školy a to stejně i když dojedeme v sedm -
Lady gaga v čr
NJN s Gagou jsme si doma už užili ,moje sestra jí fakt žere a jede na koncert Lady gaga v Praze a já jdu nakupovat *14* ,ale je jistý ,že bych raději šla na kocert ,je přece dobrá a ví co chce,a to já především obdivuju ...