Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • !!

Lady GG je skvělá. No a ? tak měla na sobě maso, ale má svůj vlastní, neobyčejný styl a nikoho nekopíruje! *4*
  • re:Velikost

a kde bereš tu jistotu že má 155 cm?vždyť to nemusí být pravda.
  • Born This Way

Tak sem slysel novej singl Born This Way aje proste bozi. Uzasna kombinace. Moc se mi libi,zase musim chvalit. CO myslite????
    • lady.gaga.tereza

Re: Born This Way

ja si tiez myslim ze js skvely je to naj somg ako kedy zlozila
    • gagagirl

Re: Born This Way

Ahoj !! Tak jsem si to pustila na youtube a je to fakt pecka ( jako každá její písnička ) *4*
      • Re: Re: Born This Way

Je to obyčejná disco písnička... Moc se nepředvedla.. A na Grammy taky. říkala jakou bude mít show a nic... Jenom vylezla z vajíčka a nic víc...
  • gagagirl

Můj názor !"

Ahoj !! Podle mého názoru je Lady GaGa fenomén současnosti ............ Vy co jí nemáte rádi , vás nechápu !! Nebudu vás urážet ( zatím.....:D) O co vám jde ?? Proč o ní píšete hnusný příspěvky ? Možná má někdy blbý outfit , ale převažují její super outfity . Hlas má božíííí *14* !! Tak pp přeji všem krásného Valentýna *14* *14* !!
    • Re: Můj názor !

souhlasiim ! ! je boží *14*
      • gagagirl

Re: Re: Můj názor !

Dííky *14* Mocc si vážím když se mě někdo zastane !!
        • Re: Re: Re: Můj názor !

Blbý outfit má pořád..
          • gagagirl

Re: Re: Re: Re: Můj názor !

Pořád né jenom někdy ...............
            • kiss-terqa

Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor !

např ten z masa byl příšerný
  • gagagirl

Můj názor !"

Ahoj !! Podle mého názoru je Lady GaGa fenomén současnosti ............ Vy co jí nemáte rádi , vás nechápu !! Nebudu vás urážet ( zatím.....:D) O co vám jde ?? Proč o ní píšete hnusný příspěvky ? Možná má někdy blbý outfit , ale převažují její super outfity . Hlas má božíííí *14* !! Tak pp přeji všem krásného Valentýna *14* *14* !!
  • 3katka3

Velikost

Je zajímavé že jsem si myslela že je vysoká..a teď jsem zjistila že má 155 cm nic proti nemám ale je to dost zajímavé..:) Já sama jsem malá a tímto jsem si zvedla sebevědomí..:) *3* *3*
    • Re: Velikost

Spousta známých hereček či zpěvaček jsou takto vysoké...... například Vanessa Hudgens, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen atd. Já už tuto výšku o necelý decimetr přerostla a tak vám tiše závidím, holky *1* *1* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *8* *3*
      • Re: Re: Velikost

:DD já mám 164 sm a tak kapku už jsem je přerostle Vanessa má 164 cm :DDDD *1* *5* *4* *15*
    • jeri

Re: Velikost

Já jsem taky malá a asi tak už zůstanu.....Alspoň někdo ví jaké to je *3*
  • sumec
    vtiúný si to číst :D
    • Re: Lady Gaga

Jsem na tom stejně, ale 5Angels mě už teď po těch 4 rocích omrzely... pak u mě bodoval chvilku Justin Bieber, Diamond Cats atd. teď se mi strašně zalíbila písnička od Cee lo Green - F**k you.... opravdu doporučuji poslechnout :))
  • berusska102

...

Nechápu proč Lady Gaga všichni souděj podle toho, jak vypadá, to je její věc, ne? A zpívá vážně skvěle *5* *1*
    • miley-kiki-cyrus

nechápu

nechápu proč všechny celebrity soudí když je neznaj *3*
  • Zpívá dobře ALE obléká se HROZNĚ

Její hlas je úžasný ale obléká se hrozně. Nic proti ní ale velmi ale velmi často se obléká jako pxxxxxxxxxa. *13*
  • kristynajackson

Bad Romance *14* Paparazzi *14* Alejandro *14* ♣♣♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit