Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lady

ty jsi ma nejlepsi zpevacka mam te mooc raada
  • hannaaah

bez pA_Aruky ?

Lady GaGa je upe nejlepší mařka xO* ... nemáte nědko fotku nebo odkaz kde nemá žádnou paruku? (protože někde ma černy vlasy bo bílý nebo taky ružovy...) ... dyžtak mi napište vzkaz (protože bych si tasdy toho nemusela všimout že ste odepsaly xD ...... ).... díky moooc a mějte se hezky paaa xO* *14*
  • bella.edward.twilight

Její výška

Týýýýýýýýýýýjoooooooooo! !!!!Ona je jenom o 5 cm vyšší než já!Mě je 11 let!!
    • kikines

Re: Její výška

to nic není já měřím 166 nějak tak
    • veronnyka

Re: Její výška

Tak buď seš ty žirafa nebo ona malá.. vadí?
  • martinkooooooo

LOL

Ma super songy *3* *14*
  • pavlusqa

Selaward

Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz
  • danek9590

katule

no tomáš pravdu ty tele tosem zvědavej co umíš ty když seš tak chytrá pí.........
    • katynka.v

Re: katule

No rozhodně umím psát aspoň česky a nedělám gramatický chyby jako ty, ty pako *15*
  • RE

Nemá vkus a nápad, kopíruje, 3 krátké věty, které ve svých tkz. "písničkách" opakuje pořád dokola neberu za melodický zpěv a celkově na mě klipy s jejími "tanečními kreacemi" působí hoooodně lacině, ale asi je to to jediné co dokáže nabídnout. Ovšem sama hudba, bez zpěvu a kýčovitého obrazu této rádoby zpěvačky je rytmická a na nějakou diskotéku dobrý.
    Pro ty, co mi teď napíšou ať sem nelezu když se mi nelíbí...no je to diskuze a tady se diskutuje.
    • terik11

Re: RE

Tvůj názor ti nikdo nebere... Ale ty se chceš hádat nebo co? Protože až si nějaký fanda tohle přečte, daruje ti kopu nadávek a buhví co ještě. Ale zrovna to co jsi napsal, to je NÁZOR,to není diskuse(ruku na srce myslíš že kromě mě a veronnyky tu s tebou někdo diskutuje?). *1*
      • katynka.v

Re: Re: RE

Kdybych se chtěla hádat tak tam píšu kopu nadávek a urážek. Ale to mi přijde dětinské. Mimochodem o "názoru" se dá "diskutovat" *3* Jinak za svými slovy si stojím. Hudba bez zpěvu, tanečních kreací a tý laciný paní dobrý...ale hudba vlastně není její práce, stejně jako texty, které "zpívá" takže k obdivovaní asi nic. Dopadne jako skupina Karma apod. 1 docela chytlavá "písnička" a konec. Tak jak vyletěla zase zapadne. *15*
        • Re: Re: Re: RE

jen tak mimochodem všech textů i hudby na CD je autorem sama Lady Gaga.., takže si myslím, že je k obdivování vážně celkem dost..
          • Re: Re: Re: Re: RE

Promiň ale to je snad normální, že je interpret i zároveň autorem hudby a textu ne? Co je na tom vyjímečného? Prakticky všechny kapely a interpreti které poslouchám si věci píšou sami. *8*
            • Re: Re: Re: Re: Re: RE

Pro jaju: u2, DM, Coldplay, nejsou podle tebe slavné kapely? No zase ve tvém případě bych se moc nedivil, že je neznáš, když za vrchol hudební produkce považuješ cvičeného šimpanze na flašinetu. *1* *1* *1*

ale ti slavní ne!!!! *3*
        • veronnyka

Re: Re: Re: RE

Cože??? Já nejsem žádnej její velkej znalec, ale když ONA napsala aji texty pro jiný interprety (např. PussyCatDolls, Britney Spears myslím..), tak proč by nemohla složit aji pro sebe..? Tak abys věděla, písničky si píše sama a psala je i před tím, než začla zpívat; Takže když o ní nic nevíš raděj mlč a nekritizuj, když nemáš co..
          P.S.: Kdyby si se chtěla hádat a napsala do předešlého komentáře kopu nadávek atd. tak by sem ti ten komentář jednoduše smazala, diskuse nediskuse.. já na tohle mám "pravomoc" a tady prostě nikdo psat hnusně a sprostě o Lady Gaga nebude!
          • katynka.v

Re: Re: Re: Re: RE

Oprava některé si opravdu píše sama třeba jako tento:
            Nemůže mě přečíst
            Nemůže mě přečíst
            Ne, nemůže přečíst mou kamenou tvář
            (Dostala mě, jako nikdo)
            Nemůže mě přečíst
            Nemůže mě přečíst
            (Dostala mě, jako nikdo)
            Nemůže mě přečíst
            Nemůže mě přečíst
            (Dostala mě, jako nikdo)
            Nemůže mě přečíst
            Nemůže mě přečíst
            (Dostala mě, jako nikdo)
            Nemůže mě přečíst
            Nemůže mě přečíst
            Ka-ka-ka-kamená tvář, ka-ka-ka-kamená tvář
            Opravdu složité texty!!! *15* *15*
            sorry fakt učůrávám smíchy. To i moje malá sestřenka když si zpívá:" já mám panenku a dám s mlíčkem lahvinku" tak to zní líp a aspoň to má hloubku..
            Nemůže mě přečíst
            Nemůže mě přečíst
            (Dostala mě, jako nikdo)
            Nemůže mě přečíst
            Nemůže mě přečíst
            (Dostala mě, jako nikdo)
            Nemůže mě přečíst
            Nemůže mě přečíst
            (Dostala mě, jako nikdo)
            Nemůže mě přečíst
            (Dostala mě, jako nikdo)
            *15* *15* to mě jako fakt odbouralo ne jen, že umí "báječně" zpívat a "tancovat", ale ke všemu když si skládá texty stojí to za to! Ano už i já jsem fandou Lady Gaga její texty jsou prostě super a dávají mi nový smysl života *1* *1*

Ty nemáš ráda tuhle propagátorku vodního ptactva? *1*
            • terik11

Re: Re: Re: Re: Re: RE

Je jedno značný že se chceš hádat a né diskutovat. Kdybys byla rozumný člověk si řeškneš ,, Dobře tu neposlouchám ta má blbý texty..." zatím přidáš kupu věcí který podle tebe nejsou nic a potom si řekneš že je to kráva možná i něco víc.
              Místo toho jdeš na diskuzi,kde lidi převážně Lady Gagu zvožňujou a začneš to tu vyčítat... To bych se s tebou taky mohla do večera bavit proč Madonna zpívá ještě do 50 a zpívá pořád!

písnička Pokerface je o bisexualitě..., takže nevím kolik ti je a ani to vědět nechci, ale to bys mohla postřehnout..
            • kikines

Mě je jedno, že ty texty jsou blbý to je jedno upřímně její písničky jsou tak hezky zmutovaný, že ani nevím co tam zpívá *1*

Trochu přeháníš ne,tohle se tam sice zpívá ale neopakuje se to tolikrát,a ještě si tam zapomněla napsat ty sloky...
              např.začátek písničky:
              I wanna hold'em like they do in Texas please
              Fold'em let'em hit me raise it baby stay with me...a tak dal...
              Tagže to zase není tak žhaví jak píšeš

Veronika: Promiň mělo tam být o ničem:-)
            • veronnyka

Chorchoj: jak zpívají o něčem?? Šak ta písnička by o něčem měla být ne? Jako já teď nějak asi nechápu. A už vidím "děti" jak rozumí tomu co zpívá, pokud si to teda někdo nenajde na netu.

Myslím, že jsi ten text nepochopila. Složitost tohoto textu není v obsahu, ale v jeho délce. *1* *1* *1*

Myslím, že po dětech nemůžeš chtít, aby poslouchali skupiny, nebo interprety, kteří mají zajímavé texty z různých oblastí. Raději si poslechnou Britney Spearsovou, nebo Lady Gaga, kteří zpívají o něčem a kteří se svým posluchačům podbízejí. *1* *1* *1*
            • veronnyka

a na co složitý texty?? aby si je mohli prozpěvovat jen ti co umí anglicky??? *9*
      • katuska162

Re: Re: RE

JJ plně souhlasim!!! taky bych k tomu řekla svoje ale bohužel ted nemám čas...... *1*
    • veronnyka

Re: RE

když myslíš... Tvůj názor ti nikdo nebere
  • tokiolovisek

Bajínek

Lady GaGa je upe mega super!!!! *1* *1* *1* *1*
  • mrkefff

Lady GaGa je super !

Ahoj,
    Lady GAGA upa miluju... je fakt výborná... nádherně zpíva a je prostě super.. *15* *1* *14*
    • 12mileynka12

Re: Lady GaGa je super !

ale ona zpivat neumi upravuji ji a tak se koukni na youtube jak zpiva zive neda se to poslouchat
      • terik11

Re: Re: Lady GaGa je super !

Je to jedinečný hlas který má a pokud ti nesedí tak ti prostě nesedí. TY to nemůžeš poslouchat. Já zase nemůže poslouchat zpěvačky typu Miley Cirus, Vanessa apod.(nic ve zlém)
        • Re: Re: Re: Lady GaGa je super !

Jedinečný hlas? Ty posloucháš jen Lady Gaga? *3*
          • Re: Re: Re: Re: Lady GaGa je super !

mě se ten její hlas tež libi takovy vychlastany *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Lady GaGa je super !

Tak to bys mohla navštívit kteroukoli hospodu 4. cenové skupiny, vzbudit nějakou ženu spící na stole, jestli by si nechtěla zazpívat *1* *1*
      • veronnyka

Re: Re: Lady GaGa je super !

hlavně že Miley zapomněla text své písničky.. to je asi upa v poho že? a pak se jí všici zastávají, že šlo aspoň poznat že zpívala na živo... *5*
  • samoska

LOVE LADY GAGA

je fakt uzasna a skvele zpiva miluju Poker Face I LOVE LADY GAGA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit