-
miluju jiiiiiiiii L.GAGA JE MUJ ZIVOT:)
OU TA HOLINA NEMA CHYBU JE TO MOJE LASKA PROSTE N NI NIKDO NEMA RKEJ TE SI CO CHCETE PRO ME JE TO PROSTE BOHYNE SES MPOJE:) *1* *1* *4* *3* *14* -
Lady Gaga
Lady Gaga je super zpěvačka strašně ráda ji poslouchám a je prostě supeeer *14* *1* -
Super
Lady GaGa je super spěvačka má dobrej styl! -
Lady Gaga
mam tip na hru poslala mi to kamoska http://stardoll.girlsgogames.com/en /dolls.php?id=1169&ref=www.GirlsGoG ames.com ale nic moc -
Lady Gaga
Hele nevite nekdo kdy bude lady gaga mit koncert nekde v česku?? kdyžtak napiste mi to spravou kdy a kde diky -
LOWE LaDy GaGa
LaDy GaGa *14* *14* moc super zpěvačka miluju jí *14* *14* *14* *4* -
pííísněěě!!
Hej já úpo miluju-Just dance
Poker face
Love games
Kaboom *3* *3* *5* *14* *1* *15* -
hrníček
hele slišeli jste už jak měla tu afárku s tím hrníčkem fakt husty ale je nej.nej. *14* -
-
Re: hrníček
co udelala??nikde o tom nepisou *7* -
-
Re: Re: hrníček
je to v new číslě InTouch tam je to dole jakoby mimochodem... *15* ale prostě že nechala svůj hrníček někde v kavárně nebo kde a když to zjistila tak hned zaplatila nějakýmu taxikáři aby jí pro něj dojel.. *14* *15*
-
-
Re: hrníček
jj to sem četla, ale tak jako co...? ZDŘEJMĚ pro ní ten hrníček HODNĚ znamená!! *4* každej máme svoje ůchylky.... *15*
-
-
Nej
Lady GaGa je prostě nejlepší. Poker Face, Boys boys boys a Just Dance je nej. Je úžaná, originální, skládá hudbu, paráda... *4* -
lady gaga
Je to uplně boží a komu se nelibí at sem neleze *9*