Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gemini32

Lady Gaga

Kdo si myslí že Lady Gaga je blbá hrozná atd. tak ať nechodí do této diskkuze protože tady chodí lidé kteří ji poslouchají a neříkají o ní že je kráva!!!! *4*
  • hannahmiley

Tip

Mám dobrej tip: stáhněte si od ní písničku s názvem ,,Love Game".Ta je fakt božská a moc hezká. *3*
    • veronnyka

Re: Tip

lepší je si koupit rovnou celý CD (pro ty bez peněz stáhnout)
      • Re: Re: Tip

Úplně nejlepší je mít od Lady GaGa i její první album - jmenuje se Red & Blue a je od Stefani Germanotta (Lady GaGa). Je tam asi jenom 6 nebo 7 písniček, ale je to naprosto úžasné album a co je nejvíc super - Lady GaGa hrála ROCK !^^
        *3*
        • gemini32

Re: Re: Re: Tip

ahoj hele nemohla bys mi poslat i nazvy pisnicek?? z toho jejiho alba Red & Blue
          • Re: Re: Re: Re: Tip

Promiň že tak pozdě, nicméně :
            1. Red and Blue
            2. Something Crazy
            3. Wish You were Here
            4. Words
            5. No Floods /skvělá/

Jinak pokud to chceš hledat na YouTube, tak u všeho kromě No Floods musíš zadat Stefani Germanotta.
            :)
            • Re: Re: Re: Re: Re: Tip

ty písničky se mi moc nepáčí kromě something crazy
        • veronnyka

Re: Re: Re: Tip

ona rock? mazec
  • veronnyka

Upozornění

Jakožto správce Lady Gaga, všechny anti upozorňuji, že pokud se tu i nadále budou objevovat hnusné, nadávající a jiné tomu podobné komentáře, budou bez milosti smazány *13* . Takže, pokud se chcete vyjádřit, že L.G. nemáte rádi, nelíbí se vám apod., jen slušně, bez urážlivých (zvířecích) pojmenování atd. ...
    Případné poznámky o demokracii, že diskuse je pro všechny a tak, si odpusťte..
    • Re: Upozornění

Jo pravda, tvoje to tu taky není, ale hned jen se dostane neco takoveho k moci tak toho zacne vyuzivat a mysli si ze tim zastre pravdu. Bohuzel anti Lady GaGa existujou a tím že smaže jejich příspěvky nic nedokáže, jen to jak je blba a nedokaze prehlednout blbou kritiku ktere je na svete zkurvene hodne! Sice mam Lady Gaga ráda ale tohle uz je trochu prehnane. At si kazdy rekne co si oni mysli, pak bude stastny ze se stim sveril na diskuzi, staci ignorace a neotravuje.
      • veronnyka

Re: Re: Upozornění

jestli se vám to nelíbí tak si to klidně vyřiďte s tím, co vlastní tuto stránku... mě se prostě nelíbí, když tady někdo vyjádří svůj názor tím, že o ní napíše že je p*ča, kráva atd.
        • Re: Re: Re: Upozornění

jo budeme srat vice lidi kdyz to jde resit pres jednu osobu. Tak boze jsou to kkti tak jebat na ně ne. Stejne to neni zadne reseni, a ona ti za to nepodekuje. *3* jo dokdy nesmi vystupovat! *7*
          • Re: Re: Re: Re: Upozornění

pry do srpna ale už několikrát byla v televizi *15*
    • Re: Upozornění

jo ale tvoje taky neni
  • lady gaga je super

Lady Gaga je nejlepsi zpevacka na svete ma krasny obleceni a jeste lepsi pisnicky *14* *14* *14* *14*
  • dofman5

nic moc

lady gaga je divny jmeno ja proti ní nic nemam ale je divna
    • parket..a

Re: nic moc

to je podle písničky od queen-radia GAGA *1*
  • 12mileynka12

neumi zpivat

neumi zpivat
    • gemini32

Re: neumi zpivat

myslim si ze 12mileynka12 tu vubec nemusi chodit pokud lady gagu nema rada *5*
    • clover-clover-clover

12mileynka12
      má pravdu
      • dianna114

Re: Re: neumi zpivat

Hm....ale proč je teda v jejím fanklubu? *7* Když podle ní neumí zpívat?
        • Re: Re: Re: neumi zpivat

to o nekom koho posloucham nemuzu rict ze neumi zpviat? ...
    • daja.candy

Ty jsi učitelka hudebky,že to tak tvrdíš? *1*
  • LaDy GaGa

No tag co jinýho napsat než,že je NEJLEPŠÍ ..prostě mě dostala a upa ji zbožňujuu.. *14* ..FUCK Na všechny kerý jí pomlouvaj *10*
  • katuska162

WOW

sakra!!četla sem, že prej po koncertě zkolabovyla a doktor jí řek že by už neměla vystupovat nebo co....doufám že ne!!! *8*
    • lady.gaga.tereza

Re: WOW

presnejsie pred koncertom a museli ho zrusit ale o par dni zasa vystupila asi mala len tremu namerali jej vysoky tep
    • Re: WOW

Zkolabovala? Chudák, asi se už její tělo nechtělo na její "hudbě" podílet. *1* *1* *1*
      • lady.gaga.tereza

Re: Re: WOW

vies co ja si vyprosim aby si tu take veci pisal
    • Re: WOW

neměla by vystupovat ale jen do srpna 09
    • veronnyka

Re: WOW

kdy? kde? já myslela že už je po Tour...
  • brit-nuska

čo je na nej zaujimave???

Uznavam že niektore songy ma pekne...ale väčšina z nich sa mi hrozne podoba všetky su na jedno kopyto...a zda sa mi byť uletene tvrdiť o sebe že je niečo take ako nova madonna lebo na nuu nema....väčšina spevakov musela na tom tvrdo pracovať aby sa niekde dostali a teraz pride nejaka kopirka a svet jej pada k noham???...čo je na tom že si sklada texty..hentake texty ake ma ona by dokazal každy zložiť...spievať naozaj nevie...pekna neni...a tancuje ako koza žadna choreografia..no tak toto ma byť nekoho idol???
    • lady.gaga.tereza

Re: čo je na nej zaujimave???

mozno sa ti to len zda alebo si hluchy songi ma ine nez ostatny a ja si myslim ze ovela lepsie podla mna sa na madonu nepodoba lebo je ovela ovela lepsia ....je pekna...spievat vie...a nie kazdy vie dobre tancovat a len tak pre zaujimavost choreografie si ona nevimysla a skus zlozit take pesnicky ako ma ona som velmi ale velmi zvedava a je tanapr. aj Môj idol
    • Re: čo je na nej zaujimave???

jo to je idol!!!!!!!Můžeš se těch několik 100 000 fans na tohle zeptat!
      • Re: Re: čo je na nej zaujimave???

Jistě, dětí je ve světě spousty. A její "hudba" na úrovni dětských říkanek je pro děti. *1*
        • lady.gaga.tereza

Re: Re: Re: čo je na nej zaujimave???

No ta potom ke si taky mudri tak kto jepsi nez lady gaga.A je az velmi zaujimave ze taky debili co ju nemaju radi tu pisu.No ta mi vysvetli preco tu pises ked ju tak nenavidis som velmi zvedava
      • veronnyka

Re: Re: čo je na nej zaujimave???

s tým počtem fanoušků možná eště přidej...
  • speedyr

:-)

Já jí mam ráda,připadá mi taková originální =)) spousta lidí říká,že je to kopírka christiny aguilery,ale mě se to nezdá...podle mě je originální =DD =))
    • mr.gaga

Re: :-)Lady Gaga -MAM JI RAD I KDYZ O NI RIKAJI ZE JE Devka!?

Re: :-)Lady Gaga je proste nejlepsi a ty jeji songy:-*poker face,love game,just dance,eh eh,money honey a spousta dalsich lofuju te Gago:-* *14*
      • lady.gaga.tereza

Re: Re: :-)Lady Gaga -MAM JI RAD I KDYZ O NI RIKAJI ZE JE Devka!?

mozem sa ta opytat ktory mas najradsej?
    • Re: :-)

Ahoj, také si to myslím ale až na jednu věc.Je ubohé si dát jméno podle písničky.
      JInak je dobrá. *7*
      • Re: Re: :-)

Kde nic není, ani Lady Gaga nebere. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit