-
Vsetky talianky su krajsie nez trebars spanielky ale podla mna je najkrajsia talianska spevacka je Ambra angilioni .
-
Ahoj Lauro, dneska ti přeju všechno nejlepší k tvému svátku. Jsi moc vynikající, skvělá a oblíbená zpěvačka. Mám od tebe tyto písně: It´s Not Goodbye, I Need Love, En Cambio No, Víveme a Strani Amori.
-
Ahojky,plánujete někdo vyrazit příští rok v květnu na koncert do Mnichova?
-
Pausini
Ahoj priznivci Laury,deti nema,koncert byl bonba,ziji v Rime a zdravim vas -
Narozeniny
Vše nejlepší *1* -
pomooooc
Prosím, poraďte mi někdo, kde najdu termíny koncertů Laury? Díky moc -
Re: HURÁÁ - BUDEM V MILÁNE!!!
Ahoj Fankyy,můžeš se, prosím,podělit o zážitek z koncertu v Miláně? Dívám se na něj na dvd a strašně bych si přála tam být a vidět Lauru na vlastní oči.Muselo to být úžasné!!!!!!!!
Díky moc. Dana -
písničky
Pro gabuna: Ahoj mám snad všechny písničky od Laury Pausiny, tak jestli chceš, tak mi napiš a já ti emailem pošlu. Mám i písničky a dvd Laury, Erose, Tiziana, tak můžu taky poslat:) Ciao -
Re: Laura je nejlepší!!!
ja ji přímo zbožňuju a bylo by fakt fajn, kdyby se jí třeba někdy chtělo na tour co ČR :-) *14* -
Pomoooc
Chtěla bych Vás tady všechny poprosit o pomoc,vir v mp3 mi zničil písničky a ted se mi zrovna ty Lauřiny nedaří znova stáhnout,takže moc prosím pokud někdo nějaké máte jestli byste mi je nemohli poslat na d.gabuna@gmail.com.Grazie mille! -
Laura
Laura *14* *14* *14* -
Laura - španělská verze
Ahojky, mám prosbu, nevíte někdo, kde bych sehnala album od Laury to v té španělské verzi?? Děkujiii moc. *7* *3* -
Laura.
...Laura Pausini je vynikající zpěvačka. Také jí moc a moc fandím.. Fan Míša od Delty Mo,Hv-Zpěvačkolog-Disčokej.. PF 2008____________.++ + *5* *4* *4* *4* -
Laurinka-DVD
Hojky lidičky.. chtěla jsem se jen zeptat, jestli nevíte, jestli Laura vydá DVD z budoucího koncertu v SanS¨Siro 2.6.2007....děkuju za odpovědˇ:-) *14* -
laura
ahoj fellas muzete mi napsat kdy bude dalsi koncert laury.Jsem v londyne. -
Re: Re: Re: Re: Laura!!!!
Ahojte...Tak s tím Erosem jsi potěšil i mě, i když to nevíš jistě *3* ...Taky jsem to četla, že by Laurince pomohlo se uplatnit v Čr(Sr),kdyby nazpívala duet s Erosem....jsem si myslela, že už spolu něco natočili, protože mám videjko a tam Laura zpívá s Erosem jakousi písničku,ale asi to nebyl ten duet...asi to bylo jen tak *1* .... *4* -
Re: Re: Re: Laura!!!!
Tak s tým Erosom si ma celkom potešil, i keď to nevieš na isto... Predstav si že taký duetík s ním by mohol byť odrázový mostík pre Lauru aby sa uchytila na našom trhu... i keď ešte stále dúfam že by to mohol byť aj duet s Juanesom Il mio canto libero, tak uvidíme... *1* -
Re: Re: Laura!!!!
Tak to ti závidím(v dobrém slova smyslu)
Já ho dostanu až těsně před koncertem v pokladně.
Nechtělo se mi dávat 22 euro za poštovné
Ale vy když jste dva tak to už se vyplatí mít je doma.
Jinak bych chtěl potvrdit slova Fankyyho
Neváhejte a pojeďte taky.
Mám takový pocit,že tam Laura přivede i nějaké hosty (Bubblé,Ferro,Juanes...)
Jinak Eros Ramazzotti teď chystá dvojalbum The Best of Eros 2001-2007
A proslýchá se,že tam budou i dva tři duetíky a jeden bude možná i s Laurou.
Ale za slovo mne neberte.
Album vyjde den před Erosovými 44.narozeninami 27.10.2007 -
Re: Laura!!!!
Ahoj, že vraj jediný, turné 2007 sa vraj konať nebude... Ale hlavné je že už mám lístky na koncert doma, prišli mi vo štvrtok a sú krásne, normálne na zjedenie... ale stále sú v predaji takže neváhajte!!! *3* -
Laura!!!!
A toto bude Lauřin jediný koncert?jako myslím v tomto roce...