-
vsetkoo naj *3*
-
supr zpěvák píseň fly away mě dostala *1* bratrancovi se taky líbí *5*
-
Nejdřív mě totálně dostalo jeho výběrový cd a pak, když jsem ho viděla, myslela jsem, že mám halucinace - je neskutečně krásnej!!!!!!!!!!!týpek jeden geniální....hmmm dala bych si říct!
-
kdyby se se mnou chtel vyspat neváhala bych ani vteřinu *14* a vy? *14*
-
-
Re:
Už si chystám konečník.
-
-
Lenny
Ahojky, Je tu někdo kdo má Lennyho všechny cd a dvd. Bylo by fajn doplnit si jeho sbírku co mi boužel chybí. Je opravdovej borec nebo znáte lepšího MULTIINSTRUMENTALISTU. Je dokonalej *5* -
-
Re: Lenny
Vie niekto ako dlho bude trvat koncert Lennyho v Dubline?
-
-
...
Bože,ten je tak krásnej *14* to tělo,ten úsměv,ten zpěv.... jo,já bejt o pár let mladší... *15* miluju I´ll Be Waiting,ta se mu fakt povedla -
18.8.2008 Dublin
Čau všichni, možná někdo jako já odlétá na prázdniny do Irska, tak jsem Vás chtěla potěšit zprávou že 18.8. je tam Koncert Lennyho spolu s Alanis Morisette a jen za 55euro... a snad to tam nebude žádná mačkanice a dostanu se mu až pod kůži :-D *14* -
Lenny
Ahojky všichni,
na koncert Lennyho se moc těšim, chtěla jsem získat víc informací, třeba, kde bude ubytovaný, kdy má do Prahy přiletět a tak. Nemáte někdo tip, kde bych se na to mohla podíva? Díkes -
Narozky
Opožděně *8* Všechno nejlepší k narozkám. *1* Máš opravdu sexy songy a fakt dobře vypadáš *14* Jen tak dál *3* -
-
Re: Narozky
To mělo být super songy *15* *8*
-
-
prodej CD Lenny Kravitz: http://aukro.cz/show_item.php?item=2076499036 Zájemci hlaste se (Andyvis@seznam.cz) *3*