-
again
ahoj, prosím vás, nemáte někdo překlad písničky Again? -
-
Re: again
Ahoj Moniko, posílám překlad "Again", a měj se!Jud
"…hledám, a slyším výkřik mé duše
nikdy dřív jsem necítil tak velkou touhu
teď jsi tady, kráčíš za mými dveřmi
celý můj život
kde jsi byla?
ptám se…jestli tě znovu uvidím…
a jestli dnes přijdeš
můžeme zvítězit
ptám se…jestli tě znovu uvidím…
svatý dar nebe
pro dobro či zlo, na tom nezáleží
nikdy nedopusť, aby tě někdo minul
už dost nářků, nikdy!
věděl jsem celý čas,
že ty tady jsi, na svém trůnu
osamělá královna, bez svého krále
čekám na tebe má lásko
navždy..!"
*3*
-
-
Jj, týpek je to dobrej
Je to skvělej muzikant s nezaměnitelným hlasem, jeho hudba je super! A co se týká mýho názoru na něj jakože na chlapa, tak musim říct, že by stál k***a za hřích!! Je nádhernej, sexy... No jo, můžem jen tiše závidět těm jeho buchtám. :-D *1* -
Vigo
Byla jsem na Lennym ve Vigu (zahájení evropského turné 29.5.08) a docela překvapil - opravdu je to Love Revolution hrál snad všechny ploužáky co má :o). Čekali jsme trochu větší nářez, ale dal i pár vypalovaček. Koncert trval skoro 3 hodiny. *5* -
listek na lennyho
Prodam jeden listek na stani na Lennyho koncert v Praze 23.6.08
cena: +-850, mozna dohoda
721 852 487 -
2-3 volné místa v autíííí z brna
nazdárek, jedem z brna a máme 2-3 volná místa. Za příspěvek na benál Vás rádi svezem tam i zpět. ICQ:227441265 -
lupen na Lennyho!!!
Ahojky lidi
prodám lístek na Lennyho za super cenu 700Kaček :)
606411446 -
1x listek na lennyho -SPĚCHÁ!
Ahoj, mam jeden listek na lennyho kravitze, jedna se o komfortní sedadla (sektor 101). Pokud by mel nekdo zajem tak se ozvete na mail nebo na mobil 723970152. Cena je normalne 1 690Kč, ale muzem se dohodnout. *3* -
Praha
23.6.2008 Praha - mazec!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Praha
na tam to bylo úpe úžasný co všechno tam předváděl a že se ani nebál jít mezi to publikum mno souhlasim byl to mazec *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Praha
sem tam byla taky a jak šel do publika tak sem si na něj sáhla *14* bylo to fakt skvělý a úžasně zpíval a hrál *1* je to king *4*
-
-
-
Praha
Byla jsem v Praze na koncerte, bylo to SUPER, stáli jsme uplně vepředu. Byl to fakt mazec. Nemáte někdo video z tohoto koncertu? Pošlete to kdyžtak na youtube.
Diky. -
nejvíc nej
Ahoj všem, taky jsem zažila Lennyho live... Byl vážně nejvíc nejlepší *14* Je geniální! Nádherně zpívá, vypadá super božsky,krásně hraje.. nevíte někdo kde sehnat cokoli kde je jeho foto? triko, atd..díkes...snad k nám zas přijede *14* je prostě božíííí nejvíc nej..taky ho miluju *14* -
-
Re: nejvíc nej
ahojky, mám prosbu, jak dlouho prosím tě koncert v Praze trval? já jedu teď v pátek do Brna..jak dlouho dopředu je dobrý dojet? dík moc za info! *4* ahoj K.
-