-
je tak sexy...........
-
Je fakt k sezrani.......
-
jeto klasika
tento spevak je fakt dosť dobrý je to frajer -
LENNYHO MILUJU!FAKT MATROŠ! *3* *14*
-
a co film Zoolander? Tam hrál sám sebe *3*
-
LENNY!!!!!! *14* Je to Bůh!! *4* *16*
-
Jéé..
Ach joo..takovej sexy chlap to je... *14* já sem z něho upe vedle jako XDD A to moc nemusím jeho hudbu, zajímá mě jen on:) Jak to vůbec vypadá s jeho rodinným stavem? Manželka? Sám? nemám přehled:) -
-
Re: Jéé..
Lenny je od 93 rozvedený s Lisou Bonet, s níž má 20ti letou dceru Zoe (krásnou), toho času rozvedený, nezavadný, četla jsem na jeho ofickách, že neměl tři léta ženu...je neskutečně krásný po duši i po těle! Jedu 23. 6. do Phy, a mocinky se těším! jud
-
-
lenny je nej.....miluju ho.....ale toma taky...
-
koncert
hele slysel sem ze prej bude mit ted nekdy koncert v praze je to pravda? -
-
Re: koncert
něco otom jsem zaslech ale zatim nic nenašel tak se m napište podrobnosti díík *5* *5* *5* -
-
Re: Re: koncert
Ja nasla *1* 23. cervna Sazka arena Praha, vstupne od 990-1690 http://www.sazkaticket.cz/default.asp?ArtCateg=11&art=448
*14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: koncert
ahoj mám dva lístky na lennyho, jeden stál 1500, prodám oba za 2500..prosím kdyby jste měli zájem pište na mail pavlklinka@seznam.cz -
-
Re: Re: Re: Re: koncert
Ahoj, máš ještě lístky na Lennyho? Potřebuji sehnat dva na stání u pódia.
Díky Maku
-
-
-
-
-
Lenny
Hola kofola, Lenny je skvělý! Byla jsem na něm 2006 v Aréně v Berlíně, shodou okolností hl. pořadatel byl otec mé svěřenkyně (me-babysitter), takže jsem strávila s Lennym a jeho kolegy večeři, a je naprosto jednoduchý, milý a stále v crazy good náladě. Když mluví s kýmkoliv, dívá se mu zblízka a zpříma do očí, je neskutečný divoch na pódiu, ale pak se zklidní, a je takový sametový, ale šíleně sexy, to je fakt. Má nejsilnější erotický náboj, jaký jsem kdy zažila...dostala jsem od něj pusu, na kterou nikdy nezapomenu. Ovšem, je vynikající hudebník i muž!!!!!!!!!!!!!jud -
-
Re: Lenny
ahoj týjojo to se ale máš, to musel být opravdu super zážitek na který se asi jen tak nezapomene zdraví Haňula
-