-
Inception
Dnes od dvanácti v noci má premiéru Le§v film Počátek. :-) -
Leo
Nevím jak vy, ale já dneska viděla fil Počátek s Leem v hlavní roli, a naprosto úžasný !!
A dle mého názoru mi přijde starší mnohem víc sexy, než jako mlaďoch *5* kéž bych byla starší.. *14* -
Leonardo
Já viděla film Inception, kde hrál Leonardo DiCaprio. *4*
No já na ten film šla hlavně kvůli němu a jak se dalo čekat, tak nezklamal, byl naprosto úžasnej, stál si za svým názorem, pro přátele se obětoval a navíc vypadal úplně úžasně, hrozně moc mu ot tam seklo... *14*
Podle mě je jedno, jestli je někde mladší nebo starší, všude vypadá strašně moc sexy, Leo miluju Tě!!! *14* -
-
Re: Leonardo
To je hezký :) *3*
-
-
Všechno nejlepší
Hodně zraví, štěstí a pohody. *3* -
si ten nejlepší,nejhezčí,nejsimpatyčtější......... *4*
-
-
ano to mas pravdu ale nevistihuje ho to az tak celkom ale keby si ho chcela vystihnut jednim slovom bolo by to DOKONALY a preto ho milujem *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
jeste k te sbirce
Ta sbirka obsahuje 186 clanku, 11 x plakat 2str, 6x plakat 4 str, 1 x plakat 8 str., 12 ks samolepek, 1 ks nazehlovacka . cena 500 Kc (vcetne postovneho) -
Ahoj, taky bych chtěla napsat svůj názor na DiCapria. Moc se mi líbil v Titanicu a ve filmu Co žere Gilberta Grapea. Vždy byl velice dobrý herec a podle mě i stále dobrý je. Jen se mi už teď nelíbí, líbil se mi, když byl mladý.
-
-
Přesně krásnej byl když byl mladý *3* ted už se mi nelíbí.
-
-
Filmy
Pro fanoušky:
24.2. Nova Cinema ve 23:45 - Basketbalový Zápisník....6.3. ČT1 ve 23:45 - Gangy New Yorku. -
Leonardo DiCaprio
Vypadá na to, že je mu přes 30 mladě a je sladkej *14* -
přidávám se
Ahojky se přidávám ×)
Leonardo DiCaprio -> ve filmu Titanic je uplně krásnej boží ale on je i tedko ale s tima fousama vipadá hodně staře -
-
Re: přidávám se
Jj__to Jé__ *14* -
.....
Leo.......ten je upe božííííí mooc krááásnej......ve filmu TITANIC.....tam byl upe k sežrááníí mooc kráásnej *14* *14* *14* *14* -
Re: přidávám se
jo no bez vousů byl ale fakt hezčí, ale jinak sympaťák *3* -
mhmmm
jj jako Jack ale i ve skutečnosti je krásnej....moje malá ségra dneska ráno: Víte koho miluju? Toho Jacka Dawsona *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: mhmmm
jo on je opravdu moc hezký jak se někdo tak krasnej muže narodit je to možné no řekněte sami *14* *14* je moc moc moc nadhernýýýýý ve všech filmech ale pořád nevím odkud je vím že se narodil v USA poblíž klifornie 11.11.1974 ale nevím jestli je to FRANCOUZ když muž se železnou maskou je francouzký film nebo je to ital když má italské jméno a když v titanicu na začátku mluví trochu italsky PS kdo nemá titanic s tiulkama nepochopí!!! *14* *14* *14* papapaon je neeeeeeeej moje icq:401 748 586 *4* *4* *4* *4* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: mhmmm
*1* *1* *1* *1* *1* njn ve filmu Titanic byl opravdu krásnej...jak vypadá teď,se mi nelíbí *9*
-
-