Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
587 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Leo je fakt dobrej akorát tak v Titanicu jinak ho ani já nemusím.
  • Tihle herce mám radeji nez DiCapria : Matt LeBlanc,David Schwimmer,Matthew Perry,Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger.DiCaprio? No radeji NE
  • moc ho nemusím ale

hrál v romeovi ajulii a tam byl stvělý
  • Leo

Leo je úžasný herec hovorte si čo chcete a ako cloveka ho nepoznáme nikto takže sa tu nehadajte aky je lebo nikto nevieme!Ale je aj peknucky aj ked je uz starsi,ale stary nieje ako tvrdite u mna je stary clovek okolo 60....cawte
  • sophiekarblova

Plakáty

Ahoj všichni, prosím kdybyste měli nějaké plakáty s Titanicem nebo Leonardem DiCapriem, které nepotřebujete, tak mi napište. Moc ráda bych je koupila. Dík Alice *3*
    • Re: Plakáty

ahoj, mám 12 plakátů a hromadu samolepek, které ti klidně věnuju. napiš na mail a domluvíme se
      • sophiekarblova

Re: Re: Plakáty

Už letim! :-D *14* *14*
  • Já nechápu jak jsem si ho nemohla všimnout!!! Bože, já jsem pitomá!! Ten nej herec pod sluncem, a já o něm skoro nevím!! Ale po Titaniku, Romeo a Julii, Pláži a Co žere Gilberta Grapea, které jsem všechny shlédla za jeden den *3*, se všechno definitivně mění!!! Musim říct, že ho obdivuju HLAVNĚ v Co žere Gilberta Grapea, protože byl tak mladej a zahrál to výborně, věřila jsem mu to každou vteřinu!! Nikdy předtím jsem neviděla někoho tak mladýho, kdo hraje tak opravdu skvěle!! Ono, se vždycky říká, jo, je mladej, hraje skvěle, to se říká o každým druhým. A taky se říká je lidi jako Zac Efron nebo Jesse McCartney jsou mu dost podobný, ale - věřtě mi - Leonardo DiCaprio JE JEN JEDEN!!! A VŽDYCKY BUDE!!! *14*
    • to je cista pravda lebo ak by sa narodil este jeden to by asi znamenalo ze bude koniec sveta a ja nan neverim takze na 100% sa nikto ani len jemu podobni nenarodi *1* *1* *14*
  • Dobrej, ale ne zas tak moc

Je dobrej, ale na Wentwortha nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *5* *16*
    • xx-paula-xx

Re: Dobrej, ale ne zas tak moc

Však každého názor. Podle mě však vítězí Leo. Má zasebou o mnoho mnohooo více filmů. to znamená více zkušeností. Leo je opravdu velice taletovaný a Went promiň, ale můžeš mi říct co má za sebou on? *7* Když nepočítáme ty malé scénky v seriálech které se nedají ani pořádně počítat za role. To by mě opravdu zajímalo. Ale jak říkám každý má jíný názor.
    • Re: Dobrej, ale ne zas tak moc

Leo je nejlepší a nejhesčí na světe ale škoda že mu je už 34 let a kdo říka něco špatnýho na Lea tak je fakt blbec to říkám já *14* *14* *14* *14* *4* *4*
    • lovemiki

Re: Dobrej, ale ne zas tak moc

Prosim tě napiš mi třeba 4 filmy kde Wentvort hrál! Leo je lepší už jenom pro to, že hraje od maliča. Prostě na to má talent a nejde o to kdo z nich je hezčí, ale o to jak hraje! A mimochodem, Leo je hezčí než Wentvort. Každopádně záleží na vkusu!!!!!!!! *8* *16*
  • Leo DiCaprio

Najlepší herec tejto doby Titanic mám aj na DVD. *4* *3*
    • Re: Leo DiCaprio

prosím napiš mi adresu na které si to koupila a kolik to stálo peněz.Prosímmm! *15* *4*
  • petule

Skvěle!

Jsem ráda že stále přibývají fanoušci...a pokud by bylo možno pozvěte sem i své přátelé kdo mu jen aspoň trochu fandí ať nás je co nejvíce!!! *14*
  • lovemiki

LEO DICAPRIO

Leo je nej herec na světě. Hereckej talent dostal do kolíbky.Je krásnej a naprosto k sežrání. Nejlepší byl v TITANIC, ROMEO A JULIE, MUŽ SE ŽELEZNOU MASKOU. JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!! *15* *14* *14* *1*
    • vejula

Re: LEO DICAPRIO

tak jasný Katy....Titanic proste 4ewer..na ten film nic nema....my si o nem dokazem povidat cely dny ze? *15* I love titanic and Leonardo Dicaprio *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit