-
Nejradši mám DiCapria ve filmech : Titanic, Nouzový Východ, Pláž a Skrytá Identita
-
-
mám brečet?
-
a koho to zajímá
-
-
Film Počátek
Tak sem četla v novinkách, že Leo točí nový film Počátek! To je super! V kinech ČR: 22.07.2010 *14* -
-
Re: Film Počátek
ahojky..nevíš kdy to budou dávat v televizi?? -
-
Re: Re: Film Počátek
Nevim, ale asi tak přibližně okolo roku po premiéře *14* -
-
Re: Re: Re: Film Počátek
v čem se ti Leo nejví líbí?? *14* me v titanicu(Jack Dawson) *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Film Počátek
To sem já Alice, mně se líbí v každym filmu, ale v Titanicu je asi nej :-) *14* Skoro stejně taky vypadá v Marvinovo pokoji. A sexy mi moc připadá ve filmu Pláž!!! *14* *14* *1* *14*
-
-
-
-
-
Kdo máte Facebook tak lajkněte moji stránku s Leem,jmenuje se Leonardo DiCaprio CZ & SK díky *3* *14*
-
-
ne, vypadáš tam hrozně:(((
-
-
laska moja ja ta milujem vela ludi s mojho okolia si mislia ze som na hlavu ale to neni pravda a aj ked trocha lebo som ale do teba ............................. moc moc moc moc moc moc moc chcem bit aspon 1 hodinu bit s tebov a rozveselit ta si kriklava farba na sedom papieri si nieco co nikdto nezmeni a preto ta tak velmi milujem cmuq qq *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
spokojený
tak teď fanclubu nejse spokojená uplně ste mi ho znechutily jste magoři -
-
Re: spokojený
sorry holka ale vůbec jsem nepochopila myšlenku tvého příspěvku...nejdřív tě maminka musí naučit mluvit, pak paní učitelka psát a potom to zkus znovu.. *7* -
-
Re: Re: spokojený
to už mě naučily,takže se ty ozvy až tě maminka s paní učitelkou naučí myslet ,bohužel se bojím že v tvým případě to nebude možný . -
-
Re: Re: Re: spokojený
jestli to bylo na mě tak já to myslela na slečnu marylinwood, která pozbyla základy verbální komunikace. Opravdu nejsem zastánkyně tohohle slaďouše:) -
-
Re: Re: Re: Re: spokojený
tak to sorry fakt . pro mě je přítel každej co ho nebaští. promin sem si zvykla že nadávky směřují na mě. *9* *9* *9* *5* *9* *3* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: spokojený
Já Ti dám ANTI DICAPRIO !!!!!!! *13*
Leonardo DiCaprio je ten nejhezčí herec .
JEN SE KOUKNI ,TÁMHLE TŘEBA NA Kate Winslet
TA JE Z NĚHO CELÁ PRIČ . ZROVNA JSEM TO ČETLA NĚKDE NA INTERNETU .
takže se nejdří koukni na sebe a pak si nadávej na ostatní *1*
a pokuď opravdu jseš ANTI DICAPRIO tak na těhlech stránkách nemáš co dělat *5*
-
-
-
-
-
Re: spokojený
tak zruš členctví. *15*
-
-
Vážně super poprvé jsem ho videla ve filmu Počátek. *14* *14*
*14* *14* Tohle píšu i za svou best friend. *14* *14* -
-
nepiš za svou best friend *12* *1* *14* *3* *4*
-
-
nic
j doo pravdy super je hezke a moc mu to sluší *14* *14* *14* *14* *3* *4* *14* -
Leo
je boží je dobrej herec nemislíte *14* *14* -
-
Re: Leo
ne nemyslíme, my to VÍME!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Leo
on je prostě božskej *14* *14* *3* *3* nejhezčí je v titanicu je fakt božííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* kde ste sehnali ten podpis?? *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *14*
-
-
-
Pláž
Dneska je Pláž *15* *14* -
-
Re: Pláž
joo! :D včera večer jsem na to taky přišla *14* sice ve 22:10 ale já si to ujít nenecham! *1* A ještě v sobotu jsou Gangy New Yourku!!!! Ale na ty se asi dívat nebudu :( , jsou až po jedenáctej večer. Už jsem je viděla, ale stejně měto bude mrzet *1* -
-
Re: Re: Pláž
Tak to není pravda,že ten titanic 2 není fakt film je to film já to mám ten fitl a jmenuje se to vyzvednuti titanicu *13* *13* -
-
Re: Re: Re: Pláž
Hledala jsem informace, ale tenhle film už s Leem nic společného nemá. Možná jen to slovo "Titanic" :) -
Není to dokument?
-
-
taky se na nej jukat nebudu mela sem s tim to filmem DVD ae moc se mi to nelibi ...jinak plaz dneska supeeer :D:D:D -
-
Plaž je skvělej film já fakt myslela že ho zastřelí *9* A u gangů v NY jsem usla ale docela se mi líbil jinak dík za typ
-
-
a na kterym programu dávají ty Gangy v NY???????Já totiž soutěžím s mojí kámoškou která z nás uvidí víc filmů s Leem *15* *15* -
-
na ČT 1 v sobotu. Mám pocit, že se jim tam v tej televizi někdo zbláznil, a nebo konečně zmoudřel, že je tedˇs Leem tolik filmů!
A pak ještě můžu doporučit kinotip.cz - online filmy a stahování filmů. Je tam hodně jeho filmů! :-) *14* *1* *4* *14*
-
-
-
-
No úžasnej herec je :3 Nejvíc se mi líbí jeho role v Titanicu,uplně se k němu hodila.Jen ten konec vždy zamrzí,a nebo se mi taky hodně líbí v Rome a Juliet,taky se ta role hodně k němu hodí,ale je fantastický v každém filmu :3