-
narozky
Všechno nej k narozkám!!!!! -
MP3ky
MP3 zdarma od Leoše Mareše - http://mp3.izdarma.cz/mp3-zdarma/le os-mares-mp3/ -
Leoš
ty nevíš co píšeš asi meleš z hladu co? radši se najes protože ten tůj Leošek je úplné pako já se divím,že si ho ta Moňa vůbec vzala takového potrefence,blbečka který každého ponižuje *9* *9* *9* -
-
odpověd
hele víš toto je pro t co leoše stále berou at je jakej je tak nejsi svatej každý máme svý chyby tak to prosímtě respektuj a platí to pro vás si udělette třebas nějakej antiklub a tam si pište ty nechutáry už me to fakt štve tak ho pořád urážíte fakt štve *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
náhodou
Leoš je naprosto v pohodě a ač moje žena nevěří, že je věrnej, tak já si myslim, že nedělá nic špatnýho... Bulvár je ksindl! Nechte ho na pokoji. -
hlasujte
na www.jangczpjeng.blog.cz *3* -
Raadunnkaa
koukám že tady jsou samý kreténi kteří těžce záviděj,a pomlouvaj!!tady nemáte co dělat!!!tohle je pro fanoušky jak říkala Simcolka,je vám to dost jasný? Leoš je prostě jednička mtmr *14* -
-
Re: Raadunnkaa
Proboha ty buchto!!! když tehle ksicht Mareš je jednička co je potom Mádl Vaculík Kotek Langerová Tofi Bartošová Saudek Trojovský a ti ostatní??????? *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
........
ahujky .. newíte jestli má leoš bráchu??????prosim odepiste mi dekuji *3* -
arogantni
penize ho zkazily,nemuzu ho ani videt.hlavne je trapnej jak porad omyla,ze s prostitukou v tom byl nevinne........slizoun *1* -
-
Re: arogantni
Spráááávně kluku moje řeč!!!! *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
Leoš
to snad nemyslíš vážně vždyď je to MAMLAS a DYLINO VYGUMOVANE ty ses zbláznila *8* -
Nechte ho na pokoji !
Hele ja vam neco reknu vy kreteni.Když nemáte Leoše rádi tak sem nelezte.Jak by yblo vám kdybyste byli celebrity naky kretensky lidi by vas nemeli radi a vsichni by vam tady nadavali jaky jste kokoti atd...Dete nekam a sem nelezte tohle je pro fanousci vy kreteni zabedneny *13* *8* *16* ... Leoš je nejlepší ... *14* *14* MTMR ... www.fanclub-leosmares.estranky.cz :) -
-
Re: Nechte ho na pokoji !
Nechápu v čem je nejlepší.Inteligenci nepobral mluvit taky moc neumí.Jednou dojede na to že je zvyklý na přeplácení. Pozná bídu
-