Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
599 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prostě 1.

LEOŠI JSI JEDNIČKA S VELKOU HVĚZDIČKOU . Líbilo se mi, jak jsi zametl se všemi těmi velkými "pusinkami" v moderování pořadu =ANO=. Nejen že jsi velice dobrý a schopný moderátor, ale všechny ty "aférky" bereš s humorem a právě v tomto pořadu jsi všem "vytřel zrak". Jsi dobrej!!! *4*
  • LeoŠ

Uplně fajnovéj moderátor prdel s Ním *15* ...akorát ho totálně nehápu...takovou krásnou manželku má a podvádí ji *13*
  • prosba

čau leoši ja jse jmenuju marek.přijedeš prosim zamnou do dětskeho diagnostickeho ustavu v ostravě přivoze.ulice hajkova8 *4*
  • hllo viete mi pomoct??

v pisni miluju je instrumentalny zaciatok..podoba sa mi na soundtrack z jedneho filmu...keby niekto vedel,ze z ktoreho..tak prosim vedeli by ste mi to na mail napisat??....bola by som vam velmi vdacna... :) *3*
  • je nééééééééééééj

leošek je nej moderátor a zpěvám a ještě moooooc pěkný a slušný je moooooooooooooc sympatický *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *4* *4* *4* *4*
    • Re: je nééééééééééééj

prej slušnej *1* *1* *1* hele ty kozo - breto. čti noviny a srovnej si v hlavě kdo je slušnej člověk a kdo opak *7* *1*
  • kkornyy

poslouchá tu vůbec někdo ranní show????????????

POSLOUCHÁ TU NĚKDO RANNÍ SHOW NA EVROPĚ2poslouchá tu vůbec někdo ranní show????????????????????????? to je to nnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjco existuje patrik a leoš užasný *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* SRANDA
  • dement

Nevětší dement co v televizi může bejt......ty demente když utrácíš prachy tak mi náký naval!!!hmmmmmmmmmmm...machře *5* *5* *13* *13*
    • Re: dement-odpověd

kdyby jsi uměla šetřit tam prachy budeš mít taky huso *10* *10* *10* *10* *10*
  • kaca007

Česká ostuda

Česká ostuda neboli jsi Děvkař *13*
    • Re: Česká ostuda

jediná ostuda v Čr a v tvé rodině jsi ty *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • NEPOTŘEBUJE DALŠÍHO KOMENTÁŘE

http://www.blesk.cz/clanek/108091/n aha-petriskova-tohle-telo-patrilo-m aresovi.html *1* *1* *1*
    • kkornyy

Re: NEPOTŘEBUJE DALŠÍHO KOMENTÁŘE

Mam ráda jak LEOŠ MODERUJE ALE i kdyby ne tak ses KRAVA jsetli si ctes a hlavně věříš něčemu takovýmu jako blesk proste namyslená nána *13* *13* *9*
    • Re: NEPOTŘEBUJE DALŠÍHO KOMENTÁŘE

nic moc-ty jeho milovnice *9*
  • PLAKÁTY LEOŠE

AHOJ VŠICHNI, JESTLI MÁTE NĚKDO ZÁJEM, MÁME NA PRODEJ NĚKOLIK VELKÝCH REKLAMNÍCH PLAKÁTŮ S LEOŠEM MAREŠEM. V PŘÍPADĚ ZÁJMU ZAŠLU FOTO.
    • Re: PLAKÁTY LEOŠE

jj jasně pošli na ruzenave@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit