Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
599 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • strogov

Počudovanie.

Odkiaľ má mladý 32.ročný moderátor majetok cez 92 miliónov?Viď http://www.ahaonline.cz/cz/spolecnost/30721/leos-mares---koupil-si-televizi-za-7-milionu-kc!/ *7*
    • Re: Počudovanie.

No a co ty mu to závidíš umí vidělávat narozdíl od někoho a já mu to přeju a kdozávidí tak je debil nejvvětší fakt vás lidi nechápu *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *13*
  • mclove

Leošek .-*

Jako já myslím že je to fajný chlap... *14* možná že se někomu líbí ale to už je jeho věc....Já ho mám ráda protože je s ním sranda narozdíl o některých *13* ..kdo neposlouchá at si poslechne os 6 do 9 ranní show na evropa 2.Uvidíte že se zasmějete i třikrát *15* *15* *15* *15*
    • Re: Leošek .-*

Ha, ha, ha -povidá Leoš Patrikovi Hezuckému- tak jsem šel k té benzinové pumpě a náhle přišla veverka se samopalem a s baťohem a benzínku hodila do batohu a utekla. Potom přiběhl jezevec se vzduchovkou chytil veverku a benzínku vytáhl z baťohu. Ale ona se najednou proměnila v lišku v podprsence a povidá já jsem převlečená Mašlíková a právě jdu ze školy Leoši já mám chuť na bagetu ale včera jedna srnka v teplákách po mě vystřelila z luku a mě ta bageta spadla do louže, ale přišel nějaký zajíček v noční košili a eště se do té louže vychcal!!! chi chi chi chi chi vy se všichni popadáte za břicho a Mareš vám přijde ukrutně vtipný ale mě přesvědčil jak neskutečně ubohý dokáže být!!! Promiň ale tydle kecy ti kočko přídou vtipné?????? tobě stačí málo viď aby si se rozesmála. Nedivím se tomu že ti přijde Mareš vtipný. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Jste blbci

Jte upný vymaštěnci vy co píšete ty pičoviny že je Lleoš blb,hnus...atd.prostě jen závidíte a přes závist k ostatním jste slepý a huchý.Leoš si to zaslouží dřel a snažil se dokázat to co si přál a to se musí nechat že to každý neumí hlavně vy kteří ho pomlouváte a píšete ty hnusný věci nechápu proč lidem nepřejete úspěch,slávu a štěst....To je snad vše co jsem chtěla a pokud ho nemusíte tak sem nelezte laskavě. *10* *10* *14*
    • Re: Jste blbci

No nikdo neříká o moderování,ale jak se ti líbí co dělá v soukromím životě?No víš na každým šprochu...A obzvlášt´ když se k tomu hlásí lidi. *8*
  • LoL

*3*
  • leošek

leoši ti co jsem píší že jsi debil....atd tak jen závidí protože to nikdy nezažijí jsou to chudáci ubozííííííííí *1* *1* *4* co se nanic nezmůžou
  • marieberouskova

marry

ahoj jsi fakt hezkej viděla jsem te tedkon v opolanech na diskotéce moc ti to tam slušelo a moc se mi líbí tvoje audinka r8 pá *14* *14*
    • Re: marry

to jako v těch u Habrovan?
  • monikaberna

monikaberna

Leošku přeju ti všechno nej do tvého manželství a seš fakt super pa ahodně štěstí *14* *14* *3* *4*
  • to snad ne

Leoši doufám že to co se ted píše že chceš odejít z novy na primu není pravda že je to jen blbý vtip no a to je asi vše jinak vše nej nej v manželství
  • Leošek se oženil

Tak Leošek se nám oženil 12.7.2008
    moooooooc mu to přeju ale musím se přiznat že jsem chvíly brečela ale opravdu si přeju aby jim to vydrželo.....
    a leošku pokud jsem někdy chodíš a čte si to tak hodně štěstí,lásky,a všeho co se přeje *14* *3* *3* *3* *1*
    • Re: Leošek se oženil

chudák Pavluška007,přišla o manžela *1*
  • Leoš

Leoš je jasným důkazem toho že když si člověk jde za svým a dře tak to jde. Ze "zpěváka" v kožichu se vyhoupl na moderátorský vrchol. Vydělává snad nejvíc z moderátorů, je obklopen luxusem...A přitom ještě před pár lety to byl jen obyčejný neúspěšný zpěvák
    • Re: Leoš

já ho mám raději jako zpěváka
    • Re: Leoš

ŽIJE SI Z NAŠICH KONCESIONÁŘSKÝCH POPLATKŮ-HAJZL ! *13* *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit