Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • drž se!

Leo nic nedej na to co se stalo,co tady některý magoři píšou!národ zase věří kecům co se napíšou v podřadným bulvárním plátku!fandíme ti!!!
  • leošek je jednička

Leošku ty jsi nejlepší vím že ted je postihovala jedna katastrofa zaa druhou ale obrátí se to a ti ubozí lidi jsu debily a nikdy si to neuvědomí ty ale nezufej každé ráno tě poslouchám na evropě 2 jste super dvojka s patrikem lucka je taky dobrá mooooooooc ti fandím a věřím že je ás víc vždyt to sám vidíš na tebe nikdo nemá jsi syppatický pěkný a máš nááádherný úsměv prostě jsi jednička posloucám všechny tvoje písničky a mám všechny tvoje CD co vyšly ještě jednou ti moooooooc fandím ....ty to zvládneš *3* *3* *1* *4* *4* *14* *14*
  • I ty, celebrito?

Asi všem nějak uchází, že Leoš Mareš je jenom člověk. Napije se jako mnoho jiných a vypadá opile také jako mnoho jiných. Jeho fotka je jen druhá strana mince. Je prostě víc vidět. Někdo jiný si myslí, že je mazaný fotograf, ale mně připadá pod úroveň a tu svoji ubohou úroveň zveřejnil, nikoli Mareše. Není nakonec teď ten Leoš ještě populárnější?
    • Re: I ty, celebrito?

Paparazzi pro peníze udělají všechno. A nejen oni. Leošku, máme Tě rádi i s chybami. Nikdo není dokonalý. *14* *14* *14*
  • DROGY

Leoši,
    a co drogy? *8* *8* *8* *9*
  • leoš

Lidičky mám vááááás ráááááád.Děkuji za podporu!!!!!!!!!!!!!!!!! *3*
  • Leošek je nej

Lěošku jsi super....
  • Chudák Leoš nebo ne????

No nevím jestli to na Leoše nalíčili..... myslím, že ne. A když si teda myslel, že je pod drogama proč si nenechal vzít krev?!?!?! Myslím, že to trochu přeťáp s chlastem a pak se dějou věci a teď to maskuje drogama kvůli Poslušný....Ale jak je vidět diamantová kreditní karta dělá své viď Mončo *14* Ale jinak mám Leoše RÁDA.
  • leoš je proste super

leůsek je prostě nejlepší *4* *4*
  • Leoš léčitel

Milý Leoši,v zemi hlupáků nemůžeš očekávat nic jiného než závist a parazity - vlastně jsi takový léčitel,tak ať se dotyčná osoba uzdraví hlavně z komplexů co nejdříve. Držím moc palce a přeji mnoho dalších úspěchů a klid od hlupáků *3*
  • PRO MĚ LEON -)))

Milý Leoši, máš i ode mě 100% důvěru!!!!! Dobře vím, co je úlet v alkoholu, ráno by jsi nejraději lezl kanálem :-))) Věř mi, to vyšumí!!!! Ať už vše vzniklo jakkoli, ty fotky vypovídají o tom, že to na tebe nastrčili, přece by sis nezaplatil prostit. a nechal se u toho fotit?? Nesmysl!!! Já ti držím palce i tvé partnerce Monice, je skvělá, važ si ji HADE :-))) Je mi 35let, taky mám Kubíčka, ale ještě dvojčátka :-))) Moc ti držím palce, i celé vaši rodince, pro mě seš "kofr" zvládneš to!!! Ale co ta hydra co to na tebe nalíčila? Utřela :-))) patří ji to :-) Měj se krásně, ty i celá Tvoje rodinka. Ahojík Ráďa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit