Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
599 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cau tatko

Ahoj Leoši, mám ráda tvůj humor. Jsi super chlap. Gratuluji Ti k narození syna. Doufám, že nám ho brzy ukážeš.
  • jsi super

Ahoj Leošku jsi super mám tě ráda a blahopřeji k synovi Jakubovi.Buď pořád stejný a skvělý.pa Bětka
  • Leosku jsi super!!!dnes to v Mostkovicich stalo za to,jen tapusinka od tebe mi chybela :( Tak ale podpisek mam, tak aspon neco...Doufam,ze se za nama jeste nekdy prijedes podivat,papa
  • ČAU LEOŠI, MODERUJEŠ VÁŽNĚ SKVĚLE, PROSÍM TĚ, NEMOHL BYS MI ASPOŇ NAPSAT JEDEN E-MAIL, JESTLI MÁŠ? IVETABED@SEZNAM.CZ. NEBO SMSKU? 605964445??? PROSÍM ODEPIŠ ASPOŇ JEDNOU 1x. PÁ MĚJ SE PĚKNĚ"!
  • leosek

jsi super
  • leosi si nej a kdo si mysli ze si trapnej se strasne myli miluju te
  • ssssssssssssssssssíííííííííííí suuuuuuuuuuuuuuu pppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigggggg ggggg bbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrooooooooooottttttttttttthh hhhhhhhhhheeeeeeeeeerrrrrrrreeeeeeeeeeeeee
  • Leoš

Leoš je nejlepší a kdo tomu nevěří není in. Vše co dělá a to jak repuje je prostě super. jeho největší faninka !!!
  • Slápnutí vedle

Tvé vystoupení v BB je neskutečně trapné.Opakování vtipu už není vtipné,ubohý byl i Mareš z Václaváku.Tápeš hold jsi šlápl do nepovedeného projektu.Věřila jsem ti a spíše zatracovala Terezu z VV.
  • Jsi OK

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit