Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lešku ahoj!!!!!!!!!!!!!!

Bylo to super jak si byl na te barumce ve zline si super moderatora zpevak moooc ti fandim si nejjjj odepis nam dekujem tvoje verne fanynky z Vizovic Danca a Ivetka,Laduška papapap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • jo a 10. července jsem tě potkala na hranicích do chorvatske kolem pulnoci tak se prosím ozvi 723015584
  • Kateřina munková

leoši nechceš mi v Esu nechat Zahrát písničku Od GREEN DAY? Pro Kačenku Munkovou z Hodonína. Asi ne ale moje jméno ještě Nezaznělo nikde kde by ho slyšel celej národ pppppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooo ooossssssssssssssiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm.Dokaž že nejsi takej náfuka za kterýho tě všichni maj nebo napiš SMS 723015584 a moc ti ffffaaannndddíííííímmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • I love you

MOje telefoní číslo je 723015584 a Moderuješ Fakt Doooost GGOOODDDD
  • Chvála.....

Leoš je jednička jako naše Lenička.....
  • JSI OK

Ahojky Leošku,jsi mocinky pěknej a mᚠpěknulinký fotečky,ale to bude asi tím,že jsi tak fotogenickej.:)) Strašně ti fandím,a když tě vidím,naskočí mi z tebe husí kůže:),protože jsi strašně sexy.Všechno nejlepší v životě a napiš!!!!!!
  • ČAUKY LEOŠKU. MOC TI FANDIM A ZAJÍMALO BY MĚ JESTLI SE BUDEŠ VYSKYTOVAT 2. ZÁŘÍ VE VÝRAVĚ A JESTLI NETUŠÍŠ CO TO MÁ BÝT ZA AKCIČKU..... P.S. DRŽIM PALEČKY,ABY TO MIMČO BYLO ZDRAVÍ A TŘEBA BUDE I PO TOBĚ??? :)
  • Vážený pane Mareši,

přesto, že jsem už pěkných pár let nad věkem vašich skalních příznivců, byl jste pro mě velmi milým,zábavným a sobě patřícím človíčkem a sledování Vašich moderátorských výkonů na Evropě 2, v ESU i jinde mi bylo svátkem. Váš humor mi připadal úžasný. Dnes jsem slyšela, že se stáváte hlavní moderátorskou hvězdou nového pořadu na Nově.Reality show Vám,myslím, slušet nebude. I když pro Vás to asi bude zvýšení prestiže v určitých kruzích, ten milý chlapec,nad jehož výroky jsem se častokrát pochechtávala,dnešním dnem asi zmizel.Protože si myslím, že i Vás to změní a na konci už to nebudete Vy,ale jen zmoudřelý,stárnoucí stín toho, co jste býval. Je mi to moc líto.
  • vůdčí list

Leoši, jste přímo prototypem úspěšného a vzdělaného mladého muže. Chtělo by to pouze získat vůdčí list a byl byste naprosto dokonalý. Dnešní mladý muž bez vůdčího listu totiž nic neznamená!
  • Leoši, s tím miminem co čeká Monika jsi mě naštval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit