Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
599 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • potkali jsme se na hranicích =))

Achoj Leoši!! Představ si že sem tě viděla na chorvatsko-slovinských hranicích 10.července o půl noci..my sme jeli z chorvatska do ČR a ty do chorvatska..vezl tě ten kamarád,kterej tě dovezl i na autogramiádu Milana Baroše v Brně...jeli jste tvým červeným ferarim který se nedalo přehlídnout:))..šel jsi tam za karavan,co vedle vás stál,možná na WC nobo nevím co jsi tam dělal:)...potom jste se dívali na motor...fotila jsem tě, mávala jsem ti a ty nevím jestli jsi mával,ale ten tvůj řídič mával=))a myslím si,že jsi neměl kohouta:/
  • Díky

Leoši,máš bezva udělaný CD a tvý webovky.Mě se to moc líbí a tak doufám,že v nejbližší době vydáš další CD!!!Už se moc těším... Díky BLESKOMISA
  • Pane Mareši

už z oslovení můžete usoudit, že bych mohla být Vaší babičkou,ale můj vzkaz by Vás mohl zajímat.VÁŽÍM SI VÁS pro Vaše postoje, které tady nestihnu vyjmenovat a vím zcela určitě,že Vám NECHYBÍ SCHOPNPST EMPATIE, naopak!Na rozdíl od Krause jste laskavý člověk, budete mnohem lepší!Každé ráno s Vaší pomocí vstanu a odkulhám na radnici,bez Vás a pana H.bych musela být od rána na...ná,
  • všechno nejlepši leoši

všechno nejlepši ke svatku leoši hodne zdaru divaku hodne dobrych chvil z moderovanim a hodne uspechu simon.
  • Leoši miluju tě!

Ahoj Leoši nejdřív všechno nejlepší k svátku hodně štěstí a zdraví jo a už se moc moc moc těším až tě zejtra uvidím!!!
  • JA TEDA NEVIM,ALE ME PRIJDE V POHODE.POHOTOVEJ KOLIK A S TIM HEZUCKYM JSOU SUPER DVOJKA.SRANDA.
  • Čauky Leošku!

Ahoj Leoši, víš já tě moc miluju mimčo ti přeju, ale kdyby ti ti nevyšlo tak jsem tu JÁ ahoj broušku s Láskou Terka
  • Každý vypadá na fotkách nějak.Leošovy držím pěsti je to fajn kluk a hlavně pro to,že jsem taky Marešová
  • Rep mu fakt nejde.
  • hi leos im kelly my czech friends said your good. i just want to say happy birtday.by sezy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit