Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
599 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mareš se dost zoufale snaží stylizovat do Beckhama a nějak se mu nedaří. Je nehorázně trapnej.!!
    • Trapnej jsi ty, když umíš jen krytizovat ty zatuchlá nulo ;)*
  • Kdysi jsem Mareše uznávala, nikoliv vzhledem (nikdy se mi moc nelíbil), ani jako zpěváka (to co předváděl je všechno jen ne zpěv), ale jako moderátora. Ovšem v posledních měsících jsem změnila názor. Ty jeho nechutné milostné eskapády mu jen škodí. Když byl s Monikou, bylo to OK. Od té doby, co se každý týden peleší s jinou modelkou, u mě prostě klesl dost hluboko. Nemám ani chuť se dívat na pořady, kde moderuje. Dřív mi tolik nevadil. Může si za to sám. A asi nejsem jediná, kdo to tak vidí.
  • Vy jste tu všicí fakt trapný!! *1*
    Mám z vás akorát srandu :D
    Zkuste se nad sebou opravdu zamyslet *9*
    Vážně už to je vtipný jenom pro autora těch žvástů *11*
    Pokud ho nemáte rádi , nechte ho prostě být a na tuto stránku vůbec nechoďte. *9* Já osobně ho mám hodně ráda a znám ho osobně *14* Drogy nikdy nebral , nebere je a nikdy je brát nebude. *13* Uvědomte si to , kolikrát vy jste za svůj život udělaly chybu , kterou by jste chtěli vrátit. *9* A že se za život každý z ná několikrát opije je snad úplně normální *13* Takže prosím vás , nepiště sem žvásty ... Vážně mě to už nebaví .. je to trapný *14* S pozdravem Hančína Marešová
    • Někdo říkal že Leoš bral drogy???? :D
    • proč jako ty cou---r nekecej fakt jsi ubohá primadona no hančina marešová blee *11* *12* tak možná drogy ne ale chlast toho zničí než to dopadne trapná si ty ani tobě to moc nesluší jsi uzobaná slepice která snáší vajička *16* asi moc kecáš
      • Ty mě znáš??? :DDDDDD Jsem jaká jsem a rozhodně si nikoho uboze neberu do hhuby. možná jsem namyšlená, hnusná, blbá a nwm co všechno , ale mám pravý kamarády a mezi ně patří i leoš .... buzno :*
  • Mareš je ukázka toho, jak se během let z celkem schopnýho moderátora může stát naprostá troska. Drogy a bujaré alkoholové večírky se na něm podepsaly tak, že vypadá na 40. Fakt se mi nelíbí a není na něj ani trochu hezký pohled. Tohle nezachráněj ani drahý značkový hadry.
    • No, to že vypadá na 40 bude asi tím, že mu skoro 40 je :D
    • Drogy?? Sám/sama seš droga !! *15*
      • ty blbko kdo se napije tak kecá nesmisly taky nemusíš být primadona je totíž agresivní a pak muže dostat dodržky jestli někomu ujede ruka vychrtlino škaredá stebe mi je špatně *11* *12* a pak tebe někdo dodělá
    • Jáký drogy ? Žádný drogy nebere a když ho neznáš tak se laskavě do něho ne*er...
  • ahoj nechapu kdo sem napsal ze umrel superfinalista ceskoslovenske talentmanie operni pevec milan sulej kdyz spolu leos a milan maji 22 cervna od 22hodin vystoupeni na diskotece v muzic kluu v domazlicich *14* *14* *14* *14*
  • Ahoj všichni,vy asi umíte jen psát takový trapárny jako to píše bulvár o Mareši,ale asi jste toho tolik nedokázali jako Leoš Mareš a nebo jiní "umělci". Také nemám Leoše Mareše oblíbenýho,ale nepíši o něm až takové hnusy-strapníte se tak akorát a to už je lepší to říct na veřejnosti a ne jak v dnešní době. *16* *12* *7*
  • Jeho podivné vlasy naprosto neladily s čepicí a kalhoty s rozkrokem u kolen byly zcela mimo..čím je prachatější,tím více připomíná bezdomovce,ale to je asi modní trend..Beckham do kterého se dost zoufale snaží stylizovat z něj ale nikdy nebude !! A Faltýnová má hnusné chlapské rysy v ksichtu !
  • Vztah Mareše s Faltýnovou? Proč ne,oba nemají nezodpovědnost k rodině,aba jsou silně promiskuitní,podvádějí partnery.Dávám tomu rok,než oba zjistí že by to chtělo opět vystřídat partnery-chudáci jejich děti.Ne každý slavný, musí být na úrovni.
    • Já jim nedávám rok,ale maxim. 2 měsíce. To, co předvádí Mareš s modelkama už je vážně k smíchu. A máš pravdu, Faltýnová je taky záletnice. Opravdu povedenej páreček,už teď uzavírám sázky, kdo koho podvede jako první.
  • Hajule jak tak koukám tak jsi jedna z těch potrefených puberťaček které se fotí mobilem a přiblble se tváří.Není divu že se ti líbí praštěnej Mareš,který neví do kterého klína by smočil.Takovýchto lidi jako je Mareš a jeho zastánci,je ale na Světe také potřeba,alespoň se máme čemu zasmát a zakroutit hlavou nad tím když se někdo chová jako IDIOT.a ještě něco pro Kateřinu-vážně jsi slyšela Mareše někdy zpívat? Tak to si vyčisti uši ,protože ten nemá ani hudební sluch,proto musí do hudebního doprovodu pouze kecat.Přiblblík který neví roupama co dělat tak se obleče do nátělníku,vezme si sako a na krk dá růženec-což jsme mohli nedávno vidět v televizi.
    • Ahoj ... Tak určitě ...
      Chcu vidět tebe až budeš mít za sebou to co on .. no a co .. je mi 19 no ... a že tobě je 50 nemá co dělat semnou ani s Leem .. takže klid .. a mimochodem , my se známe hodně dobře osobně .. a vím , co od něj můžu čekat ... Tak co? Čumíš?
      Híjina
  • Je mi jedno,jestli to tady někoho zajímá nebo ne,ale já si myslím,že nejlepší moderátor je Marek Eben. Slušný,sympatický,inteligentní, šarmantní,milující svoji nemocnou ženu. Vedle něj mi Mareš přijde jak kašpar.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší