Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Leošek se nám pro změnu zamiloval do Petry Faltýnové, no to je nádhera, a opět je to láska až za hrob, která mu vydrží tak 14 dní a bude po. Která další modelka bude potom na řadě?
  • Jo, tak to mi je jasné *1* Chodí na golfové odpaliště pod Libenský most se synem.
  • Pane Mareši, v pátečním vysílání radio Evropa jste velmi přesvědčivě tvrdil, že u nás není vůbec možné při pohřebním obřadu mít odkrytou rakev. Tvrdil jste, že toto je možné jen v Americe. Vaše tvrzení je totální blbost, i při běžném obřadu je na žádost rodiny nebožtík odkryt. Prosím netvrdte, co vůbec nevíte, jste takový všeználek. Je lépe řici nevím asi možná. Tak pro přístě, si to raději zjistěte.
  • milan sulej je superfinalista ceskoslovenske talentmanie a vim ze mel rakovinu ale ze by umrel to se mi nezda bylo by to urcite v televizi a nikkdo nic nerikal
  • Michal - Asi tak :DD
    Já a Hanička jsme Kámošky a děláme si tady ze všem srandůůů :DDDD
  • *1* Hm, co to tu píšete? Je vidět, že Leoše neznáte, a že sem ani nechodí, za něj píše někdo jinej *1* *1* *1*
  • ahoj leosi tak pry asi umira tvuj kamarad superfinalista talentmanie milan sulej to je smutne vid zpival moc pekne *9* *9* *9* *9*
  • Zadarmo?? Ou jéééh !!
    Ale jak si myslí že spolu něco máme :D
  • Leoš Mareš : Leoši???? Neděláš si ze mě srandu? Vždyť si mě kupovat nemusíš , ty mě DOSTANEŠ
  • Hanička : Cože ?? Ty jsi na prodej?? Ale na tebe bych asi neměl!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší