-
Vy jste debily
Vy čtete jen bulvár ale on je taky jenom člověk a kdyby jte byly vy v jeho kůži někdo vát takhle aniž by vás viděl psal že jste debily blbci naivní myslím že by se vám to nelíbilo...představ te si to a myslím že vám by to nebylo příjemné pomlouvat a nadávat může každý ale přemýšlejte o tom .......
A potom něco piště -
všechno nejlepši leoši
všechno nejlepši ke svatku leoši hodne zdaru divaku hodne dobrych chvil z moderovanim a hodne uspechu simon. -
Leoši, seš vážně trapnej, když už střídáš milenky jak na běžícím pásu, tak byses měl aspoň rozvést, fakt je to ostuda.!!!!
-
-
Milá Daisy ... nepřideš si už tak trapná? Neztapňuješ tady nikoho jiného než sama sebe .. zamysli se holka .... je vidět ... že nejsi moc vychovaná!!
-
-
Jsi můj Favorit!!!!!
Ahoj Leoši
hned na úvod ti chci říct(napsat)že jsi v sobotu byl užasný na tom Gladiatoru!!!!jsi prostě hvězda a nikdo jiný jako ty ani moderovat neumí jsi prostě borec!!Leoši jsem tvoje veliká faninka a mám tě moc ráda a na tvou skladbu najleší nápad kterej mě napad jsem s kamoškama tamcovali takovou skladbu tvoje pisničky jsou především o lásce a mě se tyto písničky zamlouvají více než zřěda hip hop i když poslouchám cokoliv tak tvé písničky poslouchám pořád dokola a i když mi z nich už hrabe tak si je stejnak pustim znova kolikrat i pláču bo mi to připomíná i mě někdy!:D
Ale co jsem ti chtěla napsat asi máš mnoho faninek a nejsem asi jedina co ti tohle píše co ale jestli bys mohl mi napsat par slov asopn by mi nebylo tak smutno a nemusela bych si te predstavovat jako nekoho kdo není prosím Leoši napiš mi předem děkuji tvá Faninka JANIČKA *3* *14* -
-
Re: Jsi můj Favorit!!!!!
ty budeš asi caklá co myslíš si,že ti odepíše vždyť je to magor *1* někdy mi připadá jak retardovaný *15*
-
-
milan sulej je superfinalista ceskoslovenske talentmanie a vim ze mel rakovinu ale ze by umrel to se mi nezda bylo by to urcite v televizi a nikkdo nic nerikal
-
ahoj leosi tak pry asi umira tvuj kamarad superfinalista talentmanie milan sulej to je smutne vid zpival moc pekne *9* *9* *9* *9*
-
NEPOTŘEBUJE DALŠÍHO KOMENTÁŘE
http://www.blesk.cz/clanek/108091/n aha-petriskova-tohle-telo-patrilo-m aresovi.html *1* *1* *1* -
-
Re: NEPOTŘEBUJE DALŠÍHO KOMENTÁŘE
Mam ráda jak LEOŠ MODERUJE ALE i kdyby ne tak ses KRAVA jsetli si ctes a hlavně věříš něčemu takovýmu jako blesk proste namyslená nána *13* *13* *9* -
Re: NEPOTŘEBUJE DALŠÍHO KOMENTÁŘE
nic moc-ty jeho milovnice *9*
-
-
Mareši si ubohej nauč se zpívat a nech Jardu Hnilicu napokoji narozdíl od tebe umí skvěle zpívat
-
-
Každý nemá dar na zpěv ... :) Třeba bych chtěla slyšet tebe ... :D A co já vím ;) Taky byla doba, kdy se jel Mareš :P
-
-
Jo, a nejvíc se jeho odrhovačky hrály na Evropě 2, kde pracoval nebo pracuje.
-
-
-
LeoŠ
Uplně fajnovéj moderátor prdel s Ním *15* ...akorát ho totálně nehápu...takovou krásnou manželku má a podvádí ji *13* -
....
má zuby jak kůň:D