-
odepiš please
Ahoj!! Kde bydlíš strašně se mě to plete!!! v Berouně nebo Břeclavě a nebo z Benešova??? Prosím vodepiš mě na e-mail ( V.LILIK@seznam.cz) !! *4* Ahojky !! *4* *4* -
Jo, tak to mi je jasné *1* Chodí na golfové odpaliště pod Libenský most se synem.
-
ahoj
ahoj leoši líbí se mi tvoje písničky seš můj idol, ale chtěl bych abys mi poslel nějaké písničky *4* -
please
ahoj leoši seš fakt úžasnej tvůj styl je báječnej tak ahoj PS:pošlimi tvoje nové album dík *14* -
Leo, seš borec! Cheche! Ta Zohanka se ti fakt povedla! Haha! A vím, že mnoha lidem se tento komentář líbit nebude, tak si n**erte! Jste mně ukradení!
-
-
No, přesně! Leoš je borec! To byla fakt dobrý!
-
-
Leoš
to snad nemyslíš vážně vždyď je to MAMLAS a DYLINO VYGUMOVANE ty ses zbláznila *8* -
cau teplouši , tak co máš kluka jak se jmenuje David Hunanyan je teplej je na tebe leoši teplej ... ty debile kryple magore skurvisinu TY NEGRE TEPLEJ A ŠPINAVEJ A SMRADLAVEJ JAKO BEZDÁK A SOMRÁK ...
-
Leoš
ty nevíš co píšeš asi meleš z hladu co? radši se najes protože ten tůj Leošek je úplné pako já se divím,že si ho ta Moňa vůbec vzala takového potrefence,blbečka který každého ponižuje *9* *9* *9* -
-
odpověd
hele víš toto je pro t co leoše stále berou at je jakej je tak nejsi svatej každý máme svý chyby tak to prosímtě respektuj a platí to pro vás si udělette třebas nějakej antiklub a tam si pište ty nechutáry už me to fakt štve tak ho pořád urážíte fakt štve *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Je Mares zenatej?
-
hi!!!
tak Leoši HaPPy BiRthDaY!!! *3* *4* *14*